reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam laseczki poobiednio :happy:
Natalineczka bugibibis jest około 9 rano na pewno a potem jeszcze koło 14 wiem bo moi to uwielbiają :tak::tak::tak:
Liduś jak Krystian po lekarzu???????????
Dowiklus ja moich szykuję po troszku do szkoły tzn juz oboje są w 100% gotowi :tak:jeszcze tylko Adamowi buty zmienne musze kupić :tak::tak:
teraz ich powoli obkupuję na zimę :tak:Julka ma już tą kurtkę kurtka na niunię, roz.128-134cm POLECAM (1167646662) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj kupiliśmy jej jeszcze taką NEXT 128 7-8 CUDNA KURTKA PUCHOWA + H&M SZALIK (1175839231) - Aukcje internetowe Allegro
Adamowi taką dziś przyszła jest świetna :tak:Kurtka zimowa + GRATIS! (1171353247) - Aukcje internetowe Allegro
Antkowi kupiłam w czerwcu w lumpku kurtke zimową nexta więc w kurtki już są zaopatrzeni może jeszcza Adamowi kupię potem jeszcze jakąś zimówkę na zmianę :tak:Potem muszę im kupić buty zimowe bo nie mają i Adamowi i Antoniemu czapki i szaliki bo Julka ma :tak:A no i całej trójcy rękawiczki :tak:Kurtki wiosenno -jesienne mają wszyscy więc jestem zadowolona Julka z Antkiem maja kalosze Adam nie chciał butki jesienne o właśnie te skórzane adidasa są na Antka teraz dobre te od ciebie więc super bo one takie fajne za kostkę i adidaski więc oni mają buty jeszcze tylko Adamowi jakies jesienne i będzie git a i Julce muszę jakąś czapkę jesienną kupić ten berecik mi się bardzo podoba Cudny berecik . firmy Accessorize. (1164521051) - Aukcje internetowe Allegro jak myslicie będzie pasował do Julki śliwkowego jesiennego płaszczyka?????
Beata nie ma to jak rodzina:angry::angry::angry::angry:kochana nie denerwuj się proszę a to twoje serducho to mnie martwi kochana :-(
As super że jestes zaraz obejrze filmiki:tak::tak::tak::tak::tak:
Pranie kolejne sie pierze za oknem byle jak zabieram sie za drugą ture prasowania:baffled:
Ania to Iwonka dzisiaj wychodzi z Lenką do domku????????????????????? jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uściskaj je obie mocno mocno mocno:*****************

reklama
hej laski witam was gorąco:tak::tak::tak:

Dawno mnie tu nie było :-D:-D:-D niestety nie nadrobie ale was w szpitalu podczytywałam z tel kom bo mam internet ale nie odpisywałam bo za długo by mi zeszlo a mnie i tak skasowali na 30 zł :-D:-D:-Dciul rachunek bedzie za ten miesiac wysoki bo nawet limit darmowych minut przekroczyłam :-D:-D:-D

Dzisiaj wyszłysmy wkoncu ze szpitala , ja prawie wpelni sil troche cos mnie dzisiaj glowa boli ale mam nadzieje ze przejdzie a tak to ok wiadomo troche jeszcze boli brzuszek ale to musi :-):-):-)no i przez pół roku dieta watrobowo trzustkowa no i stwierdziłam ze nie bede miala co jesc bo to co kaza jesc to ja nie lubie:-D:-D:-D

Lenka sobie smacznie spi w swojej kołysce troszke na poczatku sie krzywiła bo kazdy chcial ja wziąść i plakala nie wiedziała biedna co sie dzieje dopiero jak mamusia wziela i przytuliła to sie uspokoila i zasnęla .Rączka sie zagoila po bakteri nie ma sladu mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie oki:tak::tak::tak::tak:

Dojrzałam Kerna ze miałas urodzinki wiec spóznione ale szczere kobito dla ciebie no i szybkiego rozwiazania :tak::tak::tak:

I wszystkim innym Jubilatom którzy obchodzili urodzinki lub inne okazje szczere sto lat :-):-):-):-):-):-)

hej popołudniowo.
ja już po wizycie u lekarza i u krystiana jak narazie tylko przeziebienie.mam nadzieje ze na tym sie zakączy i mi jak najszybciej wyzdrowieje.teraz m bawi sie z dziecmi a na mnie czeka prasowanie ale nie chce mi sie.wypije sobie kawke i zaraz trzeba dupsko ruszyc z krzesła.

malinka-swietne te kurteczki a berecik słodki.

ania-co to za gre kupiłas dla siebie i m????pochwal sie.

iwicik-kochana strasznie sie ciesze ze już jestescie w domku.

beatka-rodzina ach rodzina-szkoda słów

dowikla-kochana,ale sie załatwiłas ale na szczescie już ci jest lepiej i wracasz do zdrowia.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
Mlode znowu nie spaly w dzien wiec juz mi marudza:no:Ale wlaczylam Im jakis fajny film na dvd to teraz mam troche spokoju:tak::tak::tak:Poprasowalam sobie wszytsko co mialam i pomylam podlogi:tak:Na obiad zrobilam frytki i rybki takze dzieciaki mega zadowolone byly hehe:-);-)

MALINUS
No super zakupki zrobilas:tak::tak::tak:Ciesze sie ze buty beda Antosiowi dobre:tak::tak::tak:Mam jakas kamizelke puchowa po Dominiku chyba na 2-3 lata i pewnie jeszcze cos,wiec jak cosik potrzebujesz to pisz:tak::tak::tak:

IWCIK
Witaj z powrotem Kochana:tak::tak::tak:
No wkoncu wyszlyscie:-):tak:

LIDUS
Dobrze,ze u Krystiana to tylko przeziebienie:tak::tak::tak:Oby jak najszybciej przeszło:tak::tak::tak:

BEATKO
Koniecznie umow sie do tego kardiologa:no:Bo z sercem to nie ma zartow:no:Ja cos o tym wiem Kochana
A co za krople sobie bierzesz?lekarz je Tobie zapisal?

malinka tos se dzieci obkupila:tak::tak::tak:
super

Iwcik świetnie że juz w domku, ale sie cieszę:tak::tak::tak: kurcze a ja jeszcze miesiac:sorry:

a ja dostalam nowe zlecenie 2400 ale to do konca miesiaca:tak::tak: wiec luzik;-)
jak mi braknie materialu to mam zadzwonic do niej i mi przywiezie dodatkowe:tak::tak:
jak zrobie te i odejme podatek wyjdzie mi jakies 315 zl:tak::tak::tak::tak:
wiec na rachunki bedzie:tak::tak::tak:
dobre i tyle

wlasnie ciocia przyprowadzila czarka i oglada teraz dobranocke

nie wiem ostatnio jakas taka jestem samotna:-:)-(
od kad czarek ma wlasny pokoj tesknie za nim jak cholera mimo ze wiem ze jest za sciana jednak czuje sie jakos nieswojo zwlaszcza teraz jak m wyjechal to juz wogole sobie nie wyobrazam spac tu sama w pokoju:-:)-(
szukam mu roboty na miejscu bo juz mam dosc tej rozlaki:-(
az mi sie ryczec chce ale to juz raczej wina hormonow one tak poteguja:sorry:

Malina fajnie że masz już wszystkich obkupionych :tak: ja mam wszystko, M muszę kurtkę i buty kupić a Kubie to chyba wszystko bo to dziecko za szybko rośnie :sorry: mnie też moje serce martwi, jak będę miała jakąś kaskę to od razu muszę iść na to echo :tak:
Iwcik super że już w domku jesteście :-D zaglądaj czasami i daj zdjęcia małej :-)
Dowikla ja biorę zwykłe krople nasercowe :tak: kilka kropel i mi pomaga przynajmniej :tak: często nie biorę bo to miętowe a ja po miętowy wymiotuję :sorry:
Natali zazdroszczę Ci że ta praca Ci się trafiła :tak: ja też bym chciała coś takiego ale u mnie nic takiego nie ma :sorry: nie martw się, miesiąc szybko zleci :tak:

Witam. Kubie apetyt chyba wraca bo zaczyna więcej jeść :tak: M jednak nie ma wolnego :dry: i oczywiście tylko jego bateria :sorry: no by ich trafiło :crazy: a w poniedziałek na 100% będzie jechać do Zgorzelca i nie wiadomo kiedy wróci, podobno zapotrzebowanie mają do 6 września więc nie będzie go na urodzinach Kuby :-( masakra jakaś :sorry: jak pech to pech :sorry: ale chyba w poniedziałek pojadę sobie do siostry posiedzę trochę a potem do drugiej, do mamy i do domu :-D tylko jak @ przyjdzie to się chyba nie ruszę :sorry:

witam , sorki dziewczyny ale zabiganba jestem , jutro wyjazd do pl.. bede ladowac we wrocku:tak:
caly piatek spedze u kumpeli :-)
i na zaqkupy sie wybieerzemy...
dzisiaj pakowanie i zalatwianie ostatnich spraw:-p

doczytalam ze iwcik wrocila..
milo ze juz jestes w domku...:tak:
rachunek bedzie niezly:eek:

wiecej nie doczytalam bo na szybnko wpadam....
ale mam nadzieje ze nie macie mi za zle :zawstydzona/y:

witam babeczki

Spóźnione zyczonka dla kerny ,całusy ogromniaste :tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Iwcik cieszę sie że juz w domku jesteście,wklej jaką focie malutkiej z domku :tak::tak::tak::tak:

Oliwka nawet grzeczna się zrobiła od jaiegoś czasu.taka doroślejsza.
cały czas mówi ze chce iśc do przedszkola.wyprawke juz prawie ma.musze jej dokupic jeszzce z 3 pary spodni takich na gumie żeby dała rade sobie sama zakładać bo już z 4 pary ma kupione.

a jak była zadowolona jak jej kupiłam plecaczek do przedszkola z peppą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: cały dzień w nim chodziła,a jak dziękowała i mnie wycałowała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słodkla i całusna jest ostatnio.

a z takich wieści to dzis zarejstrowałam swoją działalność gospodarczą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem nastawiona optymistycznie i wiem ze mi sie uda :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-) musi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no tak zacznę ok 7 wrzesnia z wielkim rozmachem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
witajcie kochane;)
wczoraj jednka nie dolazlam bo blam strasznie padnieta
dzis tez moja mama zabrala dziewczyni a ja dlaje do pisania.jakos to idzie;0
no ale mysle ze chyba w piatek sie na noc do kolezanki wybiore z dziewczynami bo to juz koniec wakacji a my w sumie nigdzie nie blysmy poza morzem.trzeba nadrobic bo sie zacznie szkola i nie bedzie kiedy;(
troche poczytalam

AS gratulacje kochana za pilegrzymke;)na Ciebie nie ma mocnych chyba;)))

Sto lat Kernuś kochanie:tak::tak::tak:

dolaczam sie ja do zyczonek
sto lat sto lat!!!!!!!!!!!

Hej mamuśki :happy:
no nie uwierzę jest 9 a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok::szok:
kochane proszę mi tu listę podpisywać wdrażać się powoli w obowiązki bo wakacje mają się ku końcowi :-D jeszcze 2 tygodnie i jeden dzień i będzie wrzesień :szok:
Moja Julka sie oczywiście nie może doczekać:szok:jak to w 1 klasie :-D wcvzoraj okładałyśmy książki zeszyty naklejki na zeszyty itd była w 7 niebie :-D:-D:-D:-D
dk:
zdrokwa dla chorowitkow;)
ja u Paulny jeszcze porzadku po 2 klasie nie zrobilam;)ale trzeba sie bedzie za to wziac koniecznie

t
nie widza jeszcze co mu jest ale wczesniej lezal na sali z dzieckiem z rotawirusem wiec mysle ze to wlasnie od niego zalapal:crazy:
biedaczek musza mu glowke ogolic na lyso bo nie maja mu jak sie wkluc bo to grubasek taki i 2 kg juz schudl a trzy dni lezy w szpitalu:sorry:
mam nadzieje ze mu wreszcie przejdzie:baffled::baffled:

co za ludzie zeby takie 2 przypadki klasc razem...

Witam sie i ja :)

hej laski witam was gorąco:tak::tak::tak:

Dawno mnie tu nie było :-D:-D:-D niestety nie nadrobie ale was w szpitalu podczytywałam z tel kom bo mam internet ale nie odpisywałam bo za długo by mi zeszlo a mnie i tak skasowali na 30 zł :-D:-D:-Dciul rachunek bedzie za ten miesiac wysoki bo nawet limit darmowych minut przekroczyłam :-D:-D:-D

Dzisiaj wyszłysmy wkoncu ze szpitala , ja prawie wpelni sil troche cos mnie dzisiaj glowa boli ale mam nadzieje ze przejdzie a tak to ok wiadomo troche jeszcze boli brzuszek ale to musi :-):-):-)no i przez pół roku dieta watrobowo trzustkowa no i stwierdziłam ze nie bede miala co jesc bo to co kaza jesc to ja nie lubie:-D:-D:-D

Lenka sobie smacznie spi w swojej kołysce troszke na poczatku sie krzywiła bo kazdy chcial ja wziąść i plakala nie wiedziała biedna co sie dzieje dopiero jak mamusia wziela i przytuliła to sie uspokoila i zasnęla .Rączka sie zagoila po bakteri nie ma sladu mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie oki:tak::tak::tak::tak:

Dojrzałam Kerna ze miałas urodzinki wiec spóznione ale szczere kobito dla ciebie no i szybkiego rozwiazania :tak::tak::tak:

I wszystkim innym Jubilatom którzy obchodzili urodzinki lub inne okazje szczere sto lat :-):-):-):-):-):-)

no kochana super ze jestescie juz w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;))))))))))))
a glowa moze Ci bolec po znieczuleniu a takze od nadmiaru swiezego powietrza;))))
ja tak mialam po kazdym powrocie ze szpitala;)))

witam , sorki dziewczyny ale zabiganba jestem , jutro wyjazd do pl.. bede ladowac we wrocku:tak:
caly piatek spedze u kumpeli :-)
i na zaqkupy sie wybieerzemy...
dzisiaj pakowanie i zalatwianie ostatnich spraw:-p

doczytalam ze iwcik wrocila..
milo ze juz jestes w domku...:tak:
rachunek bedzie niezly:eek:

wiecej nie doczytalam bo na szybnko wpadam....
ale mam nadzieje ze nie macie mi za zle :zawstydzona/y:

przyjemnego pobuty zycze;0

a z takich wieści to dzis zarejstrowałam swoją działalność gospodarczą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem nastawiona optymistycznie i wiem ze mi sie uda :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-) musi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no tak zacznę ok 7 wrzesnia z wielkim rozmachem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no to trzymam kciuki zeby sie udalo
a co za sklep bedzie?bo domyslam ze jakis sklep?czy cos innego?

no u mnie maz w koncu przytral ta sciane nad balkonme,pozniej tata wpadl i zagruntowal.jutro reszt wiec mam nadzieje ze niedluo caly dom bedzie wymalowany;)
tzn jak kupiefarbe bo jedna sciane trzeba bedzie jeszcze raz farva pomalowac i nie wiem czy na ta nad balkonem na 2 starczy....
a tyle co potzrebuje to za 150zl... ;/
zyc nie umierac

do tego moje okna i caly dom wolaaja o pomste do nieba jezeli chodzi o sprztanie bo cale wakacje tylko ogarniam z grubsza i tyel
jak sie wezme za pozrzadki to ze 3 dni mi sie zejdzie....albo i dluzej.
juz nie mowie o prasowaniu bo to pewnie ze 12godzin...;)))

Do góry