reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie no dziś jestem też pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Iwcik witaj kochana :happy::happy::happy::happy:czekam na obfotografowaną szczęśliwą mamusię i jej kochany skarb Lenkę :tak::tak::tak::tak:jak wam mijają nocki??????
Anabubka kurcze dziewczyno podziwiam cię :tak::tak::tak:daj troche tego powera co
?????????????????????
Agnes super że Oliwka pozytywnie nastawiona do przedszkola :tak:u nas też był czas miłości do pepy i dżordża :-D:-D:-Dteraz szał przeszedł :-Dod właściwie roku jest big love do Hanah Montana , HSM , no i nieśmiertelnej Charli i Lola :tak::tak::tak::tak:
Beatko a jak małż jest na tych akcjach po tyle godzin itd to oni mają więcej płacone czy jakiś dodatek delegacyjny czy pensja jest bez zmian????
Natali hormony swoje robia :confused2:ja w ciąży z Antkiem cały wrzesień koniec sierpnia to przepłakalam :-):-):-):-)do łez doprowadzało mn ie wszystko a problemy stawały się gigantyczne :-D:-Dminie na szczęście :tak:ale co do prcacy małża na miejscu jestem za powinniście być blisko :tak:
Kamcia miłego wypoczynku w Polsce :tak:
Ania to taka milusia ta gra;-):-):-):-):-)
Dowikluś jak masz kochana na sprzedaż jakiś ciepły bezrękawnik albo spodnie jakieś jak dla mojego Antoszki to ja chętna ale we wrześniu bo teraz wydatki stop :baffled:jedynie jeszcze Adamowi buty i muszę orzystopować zresztą czekam jeszcze na kasę od szefowej :angry:
Agnes a właśnie pytam po raz setny:-D:-D:-Djaki asortyment ty będziesz mieć u siebie w sklepie?????????????????????????? powiedz mi że to sex shop :tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Liduś to widzę że Krystian ci się załatwił jak moja trójca :baffled:oj dużo dużo zdrówka dla niego :tak:
STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką :happy:
O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y::rofl2:

reklama
No to witam sie i ja
Az trudno uwierzyc ze jestem druga:szok::szok::szok::-D:-D:-DMy wlasnie wcinamy sniadanko i niedlugo wybywamy bo umowilam sie z siora na zakupki;-):-)No trezba troszke poszalec hehe:tak::tak::tak::tak:Pogoda dupna bo co chwile leje:no::no::no:Do tego wieje jak cholercia i nie jest za cieplo:no:

MALINUS
Kochana jak bede miala tez jakies spodnie to Tobie powysylam,ale oswiec mnie jaki rozmiar spodenek by musial byc:tak::tak::tak:

helo helo
wpadlam laseczki z poranna kawa i porannym sloneczkiem;)))))))))))))))))))))))))))))))))
wczoraj bylo brzydko szaro buro pochmurno a dzis znow wraca lato;)
poki co 18 stopni w cieniu czyli nie jest zle.jedeyny plus tej wczorajszej pogody i odstatnich dni to ze w domu mam znow tylko 23stopnie ;p
ale cos i ja i dziewczyny zaczynami kichac....;/
wstalam o 9 diewczyny tez jakso chwile przde mna;)
zupke juz wstawilam bo ostatnie 2 dni nic nie gotowalam i maz juz zglada po gracach;)
dzis sprzedaje dziewczyny tesciowej i szwagierce(chrzestna Weroniki,siostra p) wiec znow bede cos kombinowac...

N
STO LAT ZDRÓWKA SUPER KOLEGÓW SAMYCH 6 W SZKOLE I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ DLA KLAUDII MADZIULINATASZY mmalinka z rodzinką :happy:
O idalej dziura w mózgu nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y::rofl2:

STO LAT STO LAT DLA KLAUDII;))))))))))))))))))))))))

100 lat dla Kaludii

a ja chcialam sie jeszcze tylko pozegnac...
mam nadzieje ze dostep do neta jako tako bede miec... i do was zajrze :tak:
jak nie to do zobaczonka za 2 tygodnie....:tak:znaczy... yyyy do napisania:-D

czesc mamuski!!:-)
witam sie i ja w czwartkowy poranek.ja wstałam z mega wielkim bólem glowy ale po kawce troszke mi przeszło.posprzatałam sobie,pranie rozwiesiłam,obiadek sie robi,dzieci spia wszystko zaplanowane i zorganizowane.:tak:;-)
krystian ma troszke mniejszy katar tylko od czasu do czasu zaczyna mi kaszlec mam nadzieje ze mu sie nie pogorszy.:-(

miłego dnia.

iwicik-jak tam pierwsza nocka w domku wam mineła?????

kamcia-milego pobytu w polsce życze.
i oczywiscie szczesliwej podróży

dowikla-udanych zakupów życze.:tak:

100lat!!!!!!!!!!!!
dla klaudusi-madziulinataszy.:-)

Witam,ale tu pustki. :szok::szok:

Najlepsze życzenia dla Klaudii i spełnienia marzeń od eciotki :tak:
Iwcik,dobrze,że już jesteś z nami.
Czekam na fotki.
I to tyle co udało mi się przeczytać....:baffled::baffled:

Wpadłam w sezon ogórkowy :-D:-D i tym sposobem zrobiłam 10 słoików przecieru ogórkowego na zupkę,13 sałatki szwedzkiej i 8 litrowych słoików korniszonków.:tak::tak::-D:-D
Na ten rok jeszcze jabłka duszone do zrobienia zostały i finito.:rofl2::rofl2::rofl2:
U mnie pogoda średnia,ale trzeba się brać do roboty i mieszkanie do kultury doprowadzić.:sorry::sorry::sorry:
Rosołek i mielone mam,więc jeść jest co,oby tylko było komu :-D:-D,bo młoda w barze przystajennym ostatnio się żywi,Darek na mieście a ja z Kubą coś usiłujemy zjeść z domowych zapasów.:eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2:
Dobra laski spadam,bo czasu brak....

Aha chyba Wam nie pisałam.
Jak byłam na pielgrzymce to był pod Mstowem wypadek w grupie żółtej tuż przed nami.
Dziewczyna wybiegła za dzieckiem na pas dla samochodów i wpadła prosto pod jadące auto .
Samochód ją potrącił tak mocno,że przefikołkowała przez maskę i spadła pod następny samochód ,który ją przejechał...:eek::eek::eek:
Cała pielgrzymka modliła się o cud uzdrowienia tej młodej matki:sorry::sorry::sorry:
Dziewczyna miała usuniętą śledzionę,stan jest ciężki,ale przeżyła i wraca do zdrowia.:tak::happy::happy:

Hej dziewczynki.

Wczoraj przyszedł mi rowerek dl aMaksa, powiem Wam, że fajny nawet jak za te 100zł:tak: myślę, że ten za 400 wcale dużo lepszy by nie był:no:

Kamcia miłego urlopu

Iwcik witaj i wrzucaj foty!!!!

coś jeszcze miałam napisać.. ale mi wyleciało....:baffled:

aaaaaaaa wróciłam bo mi się przypomniało!!!
zyczenia mialan zlozyc solenizantkom:tak:

sto lat spóźnione kernuś!! i dla Klaudii Madziuli tez!!:tak:

Ostatnia edycja:
Jestem :happy:
Byłam z moją rebiatą na zakupach :eek::eek::eek::eek:albo ja nerwowa albo oni jacyś ...............
Adam przed wakacjami miał numer buta 37 i na taki rozmiar kupowałam mu sandały jak pojechał do babci po tygodnuiu mama mówi że mu paluchy wychodza z nich no to skwitowałam że nie umie w nich chodzic i tyle:eek::eek:potem jak wrócił nie miał adidasów bo jedne rozwalił u babci a drugie mówił że cisną go jakoś...babcia mu kupiła takie ala crosy i w nich śmigał a ostatnio pognał w moich adidasach z ojcem do kina..mówił że są ok..ale ja numer 41:eek:no i dziś mnie oświeciło szukam mojemu dziecku butów do chodzenia po szkole...takich trampek mierzy 38 nie wchodzi stopa ...dobra no to 39...wcisnął i mówi mam cisną :szok::szok::szok::szok::szok:40 z tego rodzaju nie było:baffled::baffled::baffled:no więc wędrówka smyk..do 38 numeracja:sorry: boti 39 największe mierzy...za małe:sorry::sorry::sorry: no i w końcu w ccc były trampki jedne jedyne czarne sznurowane numer 40 i ok dobre leciutki luz taki max pół numeru:szok::szok::szok::szok::szok: jeden szok że mu tak stopa urosła drugi szok że trampki dla dziecka w zwykłym sklepie kosztuja 39.99:szok::szok::szok::szok: ja myslałam że tak z 19-29 zł to max:szok::szok::szok:
Meduska a jaki rowerek chwal sie szybko:tak::tak::tak:
Lidka super że Krystiankowi przechodzi :tak::tak::tak::tak:
Dowiklus z moim Antkiem i rozmiarem....powiem ci tak ma ubranka na 80 cm które sa jeszcze dobre ma troche na 86 i te sa super dobre a jak mu już cos kupuje to staram się na 92 co by mi w tym troszke jeszcze pochodził :-D:-D:-D:-D:-D
a co kupujesz sobie kochana dziś???????????
Anabubka to korzystaj ze dzieci w domu nie ma:tak::tak::tak::tak: chłop jest ?:-p;-):-D
Ja zakupy szkolne juz skończyłam jeszcze dziś kuiłam Adamowi trampki szkolne dokupiłam im 8 zeszytów i 2 gładkie bo wcześniej zapomniałam zapas ołówków ,kleju,gumek i na razie mam spokój juhu:-D:-D:-D:-D:-D
Lidus mnie też od wczoraj głowa boli:baffled:
Anetko kurcze ale tragedia:-( oby wszystko było z nią dobrze ..

Witam juz po zakupkach:tak::tak:Wlasnie popijam sobie kawke a mlodzi oczywiscie siedza przed bajkami;-):-)Pogoda zrobila sie jeszcze gorsza i zaczal mnie łeb bolec:no:
Kupilam Dominikowi ksiazki i do religii ale nie moglam kupic do angielskiego bo zapomnialam wziasc tej kartki z nazwiskami autorow:zawstydzona/y::wściekła/y:
Sobie kupilam klapki nike :tak::tak::tak:Dziewczynki powybieraly sobie jakies gowienka,ktore z pocatku sie Im podobaly a pozniej ja to wszystko wnosilam do chaty:szok:No i nie obylo sie bez lodow i koktailu:-);-)
Dzisiaj to byly takie zakupki na szbko bo siora sie spieszyla bo na 13 szla do pracy:tak:

MALINUS
To ja cosik poszukam i jakby co adres sobie spisze skad trzeba;-):-)
A Twoj Adam to niezla ma stope:tak::tak::tak:
Moj Dominik w tym roku sandalki ma 27,5 i przy dobrych wiatrach w przyszlym roku tez je ponosi:tak::tak::tak:A na zime chyba bede musiala Jemu kupic i juz sobie upatrzyłam takie fajne w bartku:tak::tak::tak:

AS
O kurcze,ale tragedia:no:Dobrez ze juz wszystko idzie ku lepszemu:tak::tak::tak:
Moj szwagier tez był kiedys swiadkiem strasznego wypadku:no:Dziewczyna jechala z chopakiem na motorze.Chlopak z przodu a Ona z tyłu.Przed nimi zahamowal szybko samochod,wiec On tez musial hamowac,no i ta dziewczyna przeleciala przez ten samochod co był z przodu,odbila sie od maski i wpadla wprost pod nadjezdzajacego z naprzeciwka tira ktory przednim kolem rozjechal jej glowe:no::no::no:Ten widok to byl podobno masakryczny:no::no::no:

MEDEA
Chwal sie rowerkiem,chwal:tak::tak::tak:

KAMCIA
Milego urlopu no i bezpiecznej podrozy:tak::tak::tak:

LIDUS
Oby Krystianowi sie nie pogorszyło

reklama
Dowiklus jejku straszny wypadek :-:)-:)-:)-(
Ale twój Dominik ma malutką stopę :szok:moj Julka teraz nosi 28-29 a kalosze ma 31 i są ciut za duże tzn takie na grubszą skarpetkę sa ok :tak::tak::tak:
Ja dzis w empiku byłam za zeszytami gładkimi dla nich bo nigdzie nie było nie powiem fajne mają tam zeszyty ale ceny niektórych to kosmos:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:żeby zeszyt w twardej oprawie z jakim kulotowym rysunkiem kosztował prawie 20 zł :szok::szok::szok::szok:
Ja im kupowałam stopniowo i to ładne za 1.47max 2 zł nawet w twardych okładkach:tak::tak::tak:
Julce kupilismy na allegro piórnik z charli i lolą za 12 zł +przesyłka wyszło 19.5 a laska w pracy taki sam kupiła w Berlinie córce za 17 euro:szok:
u nas wogóle rzeczy z charli i lola albo wcale nie ma albo sa kosmicznie drogie tak wiec nam si,e dla niej z piórnikiem udało :tak::tak::tak::tak::tak:
dla tych co nie wiedza co to charli i lola :-D:-D:-D:-Dto Julka ma właśnie taki piórnik Piekny piornik CHarlie and Lola (1177761501) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry