anka26_x_07
Mama Laury :)
Kerna twoj to chyba ciapa wez mu w telefonie ustaw przypominanie na Twoje urodziny i niech mu co roku powtarza )Glowa do gory!
Patrysia a w czym mykasz na weselicho? Pochwal sie te sukieniusia dla Niki
Natalineczka a Ty masz jakis limit do wyrobienia?
Anabuba powodzenia przy poprawkach )
Malinka dobrze ze skonczylo sie na przeziebieniach duzo witaminki C i bedzie dobrze
Lidka Iwonka moze juz jutro wyjsc ale nie wiadomo jeszcze
No i sie rozpadalo
Bylo piekne sloneczko po obiedzie poszlismy do sklepu na lody, po drodze weszlam na chiwle do kolezanki na plotki bo akurat byla na podworku i nas zawolala. Wrocilismy kolo 17 akurat szwagier wrocil do domku.Wychodzac zamknelam babcie co by gdzies nie wyszla.Jak wrocilam wszystko bylo ok
Kurcze kopnelam noga w fotel i tak mnie boli maly palec ze szok na dodatek mi zsinial :|
Teraz dzieci sie bawia ale zaraz dobranocka i kapiel.Kolacje juz zjadly ale byc moze jeszcze cos przetraca )
Patrysia a w czym mykasz na weselicho? Pochwal sie te sukieniusia dla Niki
Natalineczka a Ty masz jakis limit do wyrobienia?
Anabuba powodzenia przy poprawkach )
Malinka dobrze ze skonczylo sie na przeziebieniach duzo witaminki C i bedzie dobrze
Lidka Iwonka moze juz jutro wyjsc ale nie wiadomo jeszcze
No i sie rozpadalo
Bylo piekne sloneczko po obiedzie poszlismy do sklepu na lody, po drodze weszlam na chiwle do kolezanki na plotki bo akurat byla na podworku i nas zawolala. Wrocilismy kolo 17 akurat szwagier wrocil do domku.Wychodzac zamknelam babcie co by gdzies nie wyszla.Jak wrocilam wszystko bylo ok
Kurcze kopnelam noga w fotel i tak mnie boli maly palec ze szok na dodatek mi zsinial :|
Teraz dzieci sie bawia ale zaraz dobranocka i kapiel.Kolacje juz zjadly ale byc moze jeszcze cos przetraca )