reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna twoj to chyba ciapa wez mu w telefonie ustaw przypominanie na Twoje urodziny i niech mu co roku powtarza :))Glowa do gory!

Patrysia a w czym mykasz na weselicho? Pochwal sie te sukieniusia dla Niki:p

Natalineczka a Ty masz jakis limit do wyrobienia?

Anabuba powodzenia przy poprawkach :))

Malinka dobrze ze skonczylo sie na przeziebieniach duzo witaminki C i bedzie dobrze :)

Lidka Iwonka moze juz jutro wyjsc ale nie wiadomo jeszcze

No i sie rozpadalo
Bylo piekne sloneczko po obiedzie poszlismy do sklepu na lody, po drodze weszlam na chiwle do kolezanki na plotki bo akurat byla na podworku i nas zawolala. Wrocilismy kolo 17 akurat szwagier wrocil do domku.Wychodzac zamknelam babcie co by gdzies nie wyszla.Jak wrocilam wszystko bylo ok
Kurcze kopnelam noga w fotel i tak mnie boli maly palec ze szok na dodatek mi zsinial :|
Teraz dzieci sie bawia ale zaraz dobranocka i kapiel.Kolacje juz zjadly ale byc moze jeszcze cos przetraca :))

reklama
witam sie i ja wieczorkiem.
moje dzieci spia(i dobrze bo mi dzis na nerwy działaja)a ja zaraz ide spac bo marze żeby ten dzen sie juz skaczył.taki mam okropny humor ze masakra.
krystian mi sie rozchorował,gardło go boli i ma strasznie nos zawalony,a jak on jest chory to zaraz alan i mikołaj tez.a jak by tego mało było to jeszcze tesciowa mnie wk.....!!!!!!!mam juz dosyc.

kerna-wszystkiego naj naj najlepszego.
100lat!!!!!!!!!!!!

malinka-no to dobrze ze to tylko przeziebienie.oby jak najszybciej im przeszło.

Hej mamuśki :happy:
no nie uwierzę jest 9 a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok::szok:
kochane proszę mi tu listę podpisywać wdrażać się powoli w obowiązki bo wakacje mają się ku końcowi :-D jeszcze 2 tygodnie i jeden dzień i będzie wrzesień :szok:
Moja Julka sie oczywiście nie może doczekać:szok:jak to w 1 klasie :-D wcvzoraj okładałyśmy książki zeszyty naklejki na zeszyty itd była w 7 niebie :-D:-D:-D:-D
dziś chyba z Adamem się za to zabiorę co by mieć już z bani:tak::tak::tak:
Kernuś mój chłop notorycznie zapomina o moich urodzinach imieninach naszych rocznicach itd..u niego w domu się takich rzeczy nie świętowało więc nie ma tego wpojonego:eek:ale ja mu przypominam tzn nie zawsze ale w większości :tak:prezenty..albo wcześniej coś dostaję na konto urodzin czy imienin a kwiatki dostaje najczęściej bez okazji i to doniczkowe:-Dchoć w tym roku dzień po imieninach jak wrócił od mamy to dostałam przepiekny kwiat słonecznika które kocham a wiem że bł za nim w 4 kwiaciarniach bo nigdzie nie było a wie że kocham słoneczniki najbardziej :tak:więc było mi strasznie miło:tak: kochana wyluzuj powiedz mu że ci przykro że zapomina że nie sprawia ci małych przyjemności i jak to nie przyniesie skutku to zapomnij o jego świętach a prezent zrób sobie sama :tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś a co ty takiego nerwa masz na dzieci????kochana ja czekam na fotkę w nowej kiecce :tak::tak::tak::tak:no i big big big zdrówka dla Krystianka i oby nie zaraził bliźniaków :tak::tak:
moi oglądają bugibibis a ja mam chwilkę dla siebie a potem ambitnie planuje wyprasować bo odkąd ostatnio robie to systematycznie to spędzam przy żelazku max 40 minut i wszystko wyprsowane :tak::tak::tak:ale i tak lubię prasować :tak::tak::tak:

Witam jako druga :szok: no normalnie w szoku jestem. Dziewuszki a co z Wami? ;-) My wstaliśmy przed 9 :tak: M w pracy :sorry: Kuba ogląda baje, a mama je śniadanie :tak: Malinka u M w domu też się nie obchodziło urodzin tylko imieniny :sorry: i on nawet nie wiem kiedy jego matka ma urodziny :no: no jak to usłyszałam to nie wiedziałam co powiedzieć :sorry: no ale cóż, teraz muszę mu wbić to tej główki co i jak :tak: ja dzisiaj mam wolne od sprzątania i gotowania :-) spaghetti jeszcze mam więc obiadek mam, wczoraj wysprzątałam sobie całą chałupę nawet okna pomyłam więc wolne :-D a mi Kuba znowu zjadł pół śniadania :-D widać kacha z rana już za mało dla niego :tak: żeby mi tak obiady jadł :sorry:

hej mamuski!!!
o matko a ja trzecia jestem??????
witam sie i ja w brzydki,zimny i pochmurny dzien.ja już posprzatalam obiad sie robi dzis mam barszcze czerwony z uszkami a dla krystiana nalesniki z serem.dzieci spia a ja kawke pije.jade z krystianem dzis do lekarz bo mi sie nie podoba.oby to nie było nic powaznego.matko ja mam dosyc czego to moje dziecko mi tak choruje???????!!!!!!

miłego dnia.

KERNUŚ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W DNIU URODZIN KOCHANA:*****
My po lekarzu na szczęście to tylko przeziębienie u całej 3 więc bez leków sie obyło:tak::tak::tak:uffffffffffffff
Pati a jaką masz dla siebie kreacje na wesele???????
Natali a czemu tak duzo tych kokrdek musisz zrobić?????
Beatko mąż w domu równa sie zakupy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boziu zaraz do pracy a tak mi sie nie chce że szok:szok::szok::szok::szok:
A co to nasza Dowikla sie nie pojawia ostatnio???
Anabubka hej robokopie:-D:-D:-D:-D:-D
teraz taka glupia bylam i tyle wzielam juz taka glupia nie bede:no::-D:-D

dzięki za życzonka!!!!! Stara dupina ze mnie. A M mnie drażni bo myslał, że jak powie wszytkiego najlepszego przez tel. to wsio...eh już na przytulańca nie mogę liczyć nawet:no::no::no::no: katastrofa
Dziewczynki poczytałam, ale szczerze pisać mi sięjakosnie chce...Mam takiego dzis nerwa, że szkoda gadać...nosi mnie na lewo i prawo aż w końcu pokłócę sięz M i będzie super udany urodzinowyu wieczór. Ale z tego co znam mojego M to i tak nic mnie juznie czeka..tylko ten cholerny kwiotek wypłakany prawie przez tel:angry::confused2: pewnie jakbym mu nie powiedziała że mam urodziny to nawet by tych życzeń nie złożył...dupa i juz..ale ja chyba tak co roku doły łapię odkąd skończyłam 20.
a co to za dół kochana mój m tez nie pamieta:no:
prawie nigdy i zazwyczaj prezent jest lub przed lub po:sorry:
a o kwiatach to pomarzyc moge:sorry:
Hej mamuśki :happy:
no nie uwierzę jest 9 a ja jestem pierwsza :szok::szok::szok::szok:
kochane proszę mi tu listę podpisywać wdrażać się powoli w obowiązki bo wakacje mają się ku końcowi :-D jeszcze 2 tygodnie i jeden dzień i będzie wrzesień :szok:
Moja Julka sie oczywiście nie może doczekać:szok:jak to w 1 klasie :-D wcvzoraj okładałyśmy książki zeszyty naklejki na zeszyty itd była w 7 niebie :-D:-D:-D:-D
dziś chyba z Adamem się za to zabiorę co by mieć już z bani:tak::tak::tak:
Kernuś mój chłop notorycznie zapomina o moich urodzinach imieninach naszych rocznicach itd..u niego w domu się takich rzeczy nie świętowało więc nie ma tego wpojonego:eek:ale ja mu przypominam tzn nie zawsze ale w większości :tak:prezenty..albo wcześniej coś dostaję na konto urodzin czy imienin a kwiatki dostaje najczęściej bez okazji i to doniczkowe:-Dchoć w tym roku dzień po imieninach jak wrócił od mamy to dostałam przepiekny kwiat słonecznika które kocham a wiem że bł za nim w 4 kwiaciarniach bo nigdzie nie było a wie że kocham słoneczniki najbardziej :tak:więc było mi strasznie miło:tak: kochana wyluzuj powiedz mu że ci przykro że zapomina że nie sprawia ci małych przyjemności i jak to nie przyniesie skutku to zapomnij o jego świętach a prezent zrób sobie sama :tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś a co ty takiego nerwa masz na dzieci????kochana ja czekam na fotkę w nowej kiecce :tak::tak::tak::tak:no i big big big zdrówka dla Krystianka i oby nie zaraził bliźniaków :tak::tak:
moi oglądają bugibibis a ja mam chwilkę dla siebie a potem ambitnie planuje wyprasować bo odkąd ostatnio robie to systematycznie to spędzam przy żelazku max 40 minut i wszystko wyprsowane :tak::tak::tak:ale i tak lubię prasować :tak::tak::tak:
o ktorej leci boogibebies:eek::eek:
czarek bardzo to lubi a ostatnio nie leci:no::no::no:

witam was dziopki skonczylam juz robote i mam wolny czas czekam wlasnie na babke:tak::tak:
m juz wyjehal znow w delegacje niby na tydzien ale znajac zycie zostana tam dwa jak nie dluzej:confused2:
ale ja juz mu szukam pracy na miejscu:tak:
mam nadzieje ze cos sie znajdzie, chcialabym zeby wlasna dzialanosc zalozyl ale on sie boi bo twierdzi ze nic nie umie:sorry:
chcialby sie przyuczyc ale niestety nie ma gdzie:sorry:
no i moj siostrzeniec w szpitalu wyladowal najpierw z biegunka co mu badania porobili i nic nie wykryli i do domu wypisali a nastepnego dnia wrocil do szpitala :crazy:
nie widza jeszcze co mu jest ale wczesniej lezal na sali z dzieckiem z rotawirusem wiec mysle ze to wlasnie od niego zalapal:crazy:
biedaczek musza mu glowke ogolic na lyso bo nie maja mu jak sie wkluc bo to grubasek taki i 2 kg juz schudl a trzy dni lezy w szpitalu:sorry:
mam nadzieje ze mu wreszcie przejdzie:baffled::baffled:

Witam sie i ja
Czasmi Was podczytywalam troszke ale pisac to mi sie nie chcialo:no:W niedziele mnie mega zawialo i bolala mnie cala geba ze ruszac sie nie moglam ,a w poniedzialek sie doprawilam i pod wieczor ta geba zaczela mi puchnac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Teraz juz mi jakos schodzi i wkoncu nie biore zadnych tabletek przeciwbolowych:no:bo tylko tym sie ratowalam:no:
taka ze nie glajda ze nie biore zadnych lekow(oprocz apap itd),bo znajac wszystkie skutki uboczne po prostu mam cykora:no::no::no:No ale widze ze idzie ku lepszemu i wstepnie na jutro planuje zakupki i wizyte u kosmetyczki na wosk:tak::tak::tak:Ale to sa na razie plany;-)
Mlodzi byli dosyc grzeczni i pozwolili mamusce ladnie lezec:tak::tak::tak:Wiec jak pojedziemy na zakupki to dostana duuze lody:tak::tak::tak:

KERNUS
Spoznione ale szczerze zyczenia z okazji urodzin:tak::tak::tak:Czego Tobie zyczyc Kochana hmmm przede wszytskim zdrowka i spelnienia marzen:tak::tak:No i szybciutkiego porodu:-):tak:A to juz niedlugo:szok::tak:Kurcze jak ten czas leci:szok:

MAINUS
Doczytalam ze dzieciaczki sie Tobie przeziebily,wiec zdrowka dla calego klanu:-):tak:
No i fajnie ze juz szykowalas Julke do szkoly:tak:Bo mi jakos nie jest to po drodze hehe
Dominik tez sie nie moze doczekac jak pojdzie do szkoly,a ja to chjyba tak srednio:-);-)
Mlode chyba pojda do przedszkola:tak::tak:W sumei to co chwile zmieniaja zdanie ale fajnie by bylo jakby poszly:tak::tak::tak:

Nie wiem czy Wam juz pisalam czy nie ,ale Wiktorii wkoncu przebija sie pierwsza piateczka:tak::tak::tak:Wiec cos sie w tej jej paszczuli ruszylo:tak::tak::tak:

Witam sie i ja :)

Pobudka o 8:30 a poszlam spac o 2:30 bo ze szwagrem popijalismy :))
Obiadek przygotowany tylko czekam az Iwonka wroci z Lenka i wstawie ziemniaki.W sumie nie wiem co ona moze jesc bo ma diete watrobowa.Ale zaraz nadrobie w necie zaleglosci, niewiedze :))
Dom posprzatany nawet podlogi pomylam
Babcia siedzi na dworze, okrylam ja kocem bo troche nie wesolo.Dwa prania schna z czego troche juz sciagnelam zeby tylko sie nie rozpadalo bo chmury stoja i ani drgna

Malinka pamietam jak strasznie sie cieszylam okladajac ksiazki i zeszyty, naklejajac naklejki i wypisujac je.Potem jak bylam juz w szkole tak sie nie cieszylam :))
Dla chorych mnostwo zdrowka.
Lidka a moze podawaj mu tran albo cos na wzmocnienie organizmu skoro tak czesto choruje.
Dowikla fajna wizyta sama chcialam pojsc do kosmetyczki, wchodze do salonu a babka mi gada ze juz nie maja kosmetyczki :(

Wczoraj zamowilam laurze posciel na allegro i gre dla mnie i dla meza :)

reklama
WItam po południu. Normalnie słoneczko wyszło :tak: Kuba wstał już po obiadku jesteśmy :tak: M zaraz z pracy wróci i chyba pójdziemy korzystać z pogody :tak: mam nadzieję że pogoda się utrzyma do jutra to pranie porobię do końca przynajmniej szybko wyschnie ;-) a mnie głowa i serce zaczęło boleć :no: na serce mam krople zaraz wezmę, najgorsze że przeciwbólowego nic nie mam :eek: a mnie ciotka wkurzyła. Mam prania trochę które muszę wyprasować i wiem że mi zostawiła deskę do prasowania po babci :tak: piszę do kuzynki żeby powiedziała ciotce że Radek po pracy wpadnie po tą deskę. A ta mi napisała że ciotka swoją wywaliła na śmietnik i sobie tamtą wzięła :crazy: no myślałam że mnie szlag trafi :no: wiedziała że to dla mnie że ją w końcu wezmę to sobie wzięła. Pinda jedna :crazy:

Do góry