reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny co do wykorzystywania zdjęć przez n- to chodzi tylko o zdjęcie główne:tak: jesli uusniecie zdjęcie główne a resztę zostawicie to nie moga wykorzystać innego:-D

reklama
Witajcie.
Kuba do wczoraj gorączkował na maxa a dziś wstał zdrowy:szok::szok:
bez gorączki :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Nie ma też wysypki czyli to nie trzydniówka :no:
Najwidoczniej zwalczał jakiegoś bakcyla gorączką :tak::tak:i udało mu się :-):-):-)
W nagrodę zaraz rozkładam namiot na ogrodzie i basen i niech szaleje .

Za to pies mi się dziś rozchorował i wymiotuje na potęgę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:
No nie ma tak łatwo,żeby było całkiem dobrze.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A pozytywnych rzeczy to:
Odmówiłam dzisiejsze zajęcia w fundacji,więc mam czas tylko dla Kuby .:tak:

Klaudia w czwartek wyjeżdża z naszą klaczą na plan filmowy
Ori będzie grała w filmie Hoffmana klacz kozacką a będzie ją dosiadał Alexander Domagarow.To ten aktor ,który grał Bohuna :tak:;-):-):-):-)
tym sposobem chociaż na 2 miesiące za hotel sobie zapracuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki nie poczytam,bo już wychodzimy.
Jak znajdę czas to obiecuję ,że zajrzę na wątek nieco w przeszłość i nadrobię zaległości.:tak::happy::happy:

witam kochane w ten upalny poniedziałek :happy:
WAKACJE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas wszystko ok dzieciaki szczęśliwe że wakacje mamusi jeszcze też i tym sposobem Pietruszka poszedł do pracy na 7 a my do 8.30 troliliśmy w łóżku:-):-):-)więc jestem wyspana :tak::tak::tak:
dziewczyny ale wam zazdroszczę tych wyjazdów ja też chcę:tak::tak:może nie nad morze ale w góry nad jeziorko oj bym pojechała ...może kiedyś......:tak:
Natali trzymam kciuki za CZarusia oby mu szybko przeszło i wracajcie do domku:tak:
AS kurcze żeby mnie tak Domagałow dosiadł oj być teraz Ori...:-D
Meduska ale fajnie że chrzciny za wami mój Adam mił 2.5 roku więc też był duży Julka 5 m-cy też spora a Antoni kole 18 może zechce...:-D:-D:-Dprezenty super a kasa wiadomo mamusia będzie wiedziała co mu trzeba może nowy wózek...:-D:-D
MH jak babcia?????????
Beatko oj odpoczniecie:tak::tak::tak:super :tak::tak:wiem co to mieszkać na poddaszu my mieszkamy :tak::tak::tak:
Kernuś ech to grzybisko tylko ty kochana tego nie wdychaj:no::no:Dowikluś i ty jedziesz dupkę moczyć w morzu :-)ciepłej wody wam życzę :tak:
Nasza Anabubka już Pobierowski kurort[ zwiedza/COLOR]
:-D:-D:-D:-D:-D
Moi wczoraj ponad 4 godzinki byli nad wodą opalili się troszkę i wieczorkiem padli jak kłody o 21 wszyscy łącznie z Pietruszką a takie miałam plany wobec niego :sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Ale nie trzeba Medea usuwac zdjecia głównego tylko wystarczy w ustawieniach zaznaczyc co widza nieznajomi a co znajomi i tyle
to nie ma nic wspólnego ze zgodą na wykorzystywanie Twojego wizerunku przez zespół naszej klasy:tak:

w regulaminie jest zgoda na wykorzystanie Twojego wizerunku ze zdjęcia głównego razem z Twoimi danymi- nieważne gdzie i w jakich celach chcą;-)

Malina, promieniejesz :-D:tak::tak::tak: babcia słabiutko, dzisaj wisyta u onkologa, zobaczymy czy skierują do szpitala :confused:

As, to będziesz miała gwiazdę :tak::tak::tak:

A mnie NK irytowała od jakiegoś czasu :baffled: usunęłam, jak zaczęli żądać potwierdzenia danych :no:

Nikusia spi, Helenka maluje sobie w kuchni :-) A ja się borę za czytanie :-)

MH słonko świeci jedno dziecko śpi drugie z kumplami gra w piłkę trzecie siedzi u koleżanki i moczy dupkę w baseniku no żyć nie umierać :-D:-D:-D:-D:-Da że sterta garów stoi prasowanie czeka pranie na wyciągnięcie z pralki tez to juz inna sprawa :-D:-D:-D:-D:-D:-Dnarazie pije kawę a jak wchodzę do kuchni to zamykam oczy co by burdelu nie widzieć :-D:-D:-D:-D:-D
A ja z tą całą nk już nie wiem ...wszędzie gdzie podajemy nasze dane podpisujemy klauzulę że wyrażamy zgodę na wykorzystywanie naszych danych...żeby było śmieszniej moja mama kiedyś nie chciała tego podpisać rejestrując się jako bezrobotna więc pani powiedziała że jej nie zarejestrują...pisała pisma gdzie się da i wszędzie jedna odpowiedz to jest zgodne z prawem jak nie podpisze nie będzie mieć statusu osoby bezrobotne...chore jak cała nasza Polska:-(

cześć laseczki, ależ piękny dzisiaj dzionek:tak::tak::tak::tak::tak:Anabuba trafiła z pogodą z tym wyjazdem:tak::tak::tak::tak:ale wróci opalona

As Ori będzie teraz sławna:tak:żeby jej się tylko we łbie nie poprzewracało z tego gwiazdorstwa bo będzie chciała holtel pięciogwiazdkowy:-D:-D:-D:-D:-Dale grać z Domagarowem to jest coś:tak::tak::tak::tak:

Kerna współczuję tego grzyba na ścianie, nie tak łatwo się tego pozbyć, wiem coś o tym bo w moim panieńskim pokoju się zagnieździł i trzeba się było szybciej wyprowadzać bo mi dziecko chorowało

Malinka dobry sposób z tym zamykaniem oczy na bałagan, ja tak dzisiaj robię jak wchodzę do łazienki:-D:-D:-D:-D:-D

Medea fajne prezenty Maksio dostał:tak:i kaska się przyda, a że był najstarszy? teraz dzieci się chrzci coraz później, większość ma przynajmniej 5 miesięcy albo więcej, moja miała pół roku

wpadłam do was z kawką na chiwlowy relaksik:-):-):-):-):-), dzisiaj nie szaleję bo mnie noga boli, wczoraj "chodziłam" bez gipsu i pewnie dlatego

już koniec relaksu bo dziecko mi sie tu kokosi i chce grać w piotrusia, na dworze upał i zupełny brak cienia wiec czekamy aż trochę przestanie grzać:tak:
idę pograć w tego piotrusia bo nie da mi spokoju:rofl2::rofl2::rofl2:

I nie wyszliśmy jeszcze.
Klaudia zadzwoniła,że na obiad z Jaśkiem przyjeżdżają :tak::-):-):-)
To zaczyna mi się kawalerka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale wolę niech zjedzą w domu pewne,niż na mieście jakieś zdechłe świństwo.:tak:;-):baffled::baffled::baffled::baffled:

Agunia mam nadzieję,że się Ori we łbie nie poprzewraca .W tym momencie mieszka w takiej stajni :tak::-):-)
Uważam,że standard jest wysoki i nie powinna kobieta narzekać na los.:-D:-D:-D
stajnia slupno
No na własny hotel to mnie jeszcze nie stać.:-D:-D:-D:-D

MH trzymam kciuki za babcię.
Może ją jeszcze na chemię wyślą.
Będzie dobrze.

Mój tata po czwartej chemi następnego dnia na wakacje pojechał.
Czuje się świetnie,wyniki ma rewelacyjne.
Po dwóch chemiach guz już się zmniejszył o 25% ,więc jestem póki co jak najlepszej myśli.

Natali trzymam kciuki za Czarusia.
Wracajcie szybko do domu.

Medea fajnie,że już po wszystkim.
Prezenty fajne kaska też niezła.
I dobrze,że kaska ,bo ty sama wiesz na co najbardziej Ci potrzeba

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry