reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agunia sama stajnia 700 zł ,ale my jeszcze Klaudii trenerkę opłacamy raz w tygodniu ,więc 40 zł za każdą jazdę tygodniowo.:tak::sorry2::sorry2:
Kwota spora,ale i tak taniej jak Klaudia codziennie jeździła na nieswoim koniu.
Wtedy było średnio 40 zł x 25 dni w tygodniu :baffled::baffled::baffled::baffled:,a czasami 70 zł -jak brała konia w teren 2 godzinny.
Średnio wychodziło nam 1000 zł miesięcznie.:baffled::baffled::baffled:

reklama
as 1000 zł:szok:

a c do prezentów to z kasy sie najbardziej cieszyła... z huśtawki mniej.. to od brata M.. najpierw chcieli kupic konia na biegunach, a ze ich gust znam to ściemniłam, że na koniu wszystkie dzieci które beda przychodzic beda jezdzic i mi pokoj bedzie zagracac no i M powiedzial, że wolimy poeniądze to kupili huśtawkę:eek: ona wcaaaaaale nie zagraca pokoju i jest suuuuuuuuuuuuuuuuper:baffled::rofl:

smoczek srebrny na ząbka Maksiu dostał od chrzestnej- mojej kolezani- ona mu zawsze kupuje super prezenty;-) ale powiem Wam, że przegieła, bo jeszcze 200zł dołożyła do koperty:szok:

powiedzialam jej, że zwariowała, tymbardziej, że ostatnio cięzko z kasą u niej:baffled: boroczka sie pewnie zapozyczyła:-D

hej mamuski!!!
ja dopiero teraz bo od rana miałam cos do zrobienia,jak nie gotowanie to sprzatanie,pranie 2x nastawiłam i wywiesiłam jeszcze prasowanie mi zostało ale to wieczorkiem.teraz dzieci spia m jeszcze w pracy a ja z kawka wskoczyłam na bb żeby zobaczyc co tam u was moje kobietki.pogoda nareszcie sie zrobiła:tak:sloneczko swieci wiec jest super!!!!!!

madeuska-no,to dobrze ze chrzciny masz już za sobą,prezenty fajne i kaski nawet sporo dostał maxsiu.nie ma to jak kasa ty wiesz co najlepiej jest malemu potrzebne i napewno dobrze ją zainwestujesz.ja jak chrzcilam moje dzieciaki to mieli 3 miesiace i zarobili 3000zł:tak:

as-no to bedziesz miała konika sławnego:tak:fajnie.

malinka-widze ze i Ciebie czeka prasowanie:tak:może Ci moje podrzuce;-)

Witam i ja
male wlasnie usnely a M zabral Dominika na zakupki:tak::tak::tak:ja sie wzielam za sprzatanie bo przez caly weekend mialam zepsuty odkurzacz a ze mam ten centralny to nic nei moglam zrobic:no::no::no:Dzisiaj wkoncu facet Go naprawil to zaszalalam;-):-)Od razu pomylam podlogi i wypucowalam kuchnie:tak::tak::tak:Zdazylam tez wydepilowac sobie nogi:tak::tak::tak:

WIKTORIA
Fajnie ze zajrzalas:tak::tak:Moj przylecial na poczatku czerwca a wraca 14 lipca:tak::tak::tak:

MH
Ale ja chodze z Nimi na basen na podworko:rofl2::tak:I tu sie kapiemy i opalamy:tak::tak::tak:

Ja tez mam stos prasowania i szczerze mowiac to dzisiaj musialabym to wyprasowac,ale jzu jakos nie mam sily:no::no::no:

No jeszcze wpadłam, wykorzystuję, ż emój do bankomatu pojechał i jakieś spodenki krótkie sobie kupić.

dziewczyny co do wykorzystywania zdjęć przez n- to chodzi tylko o zdjęcie główne:tak: jesli uusniecie zdjęcie główne a resztę zostawicie to nie moga wykorzystać innego:-D
Czyli tak
-jesli usunę głowne zdjęcie i w to miejsce nie wstawie nic to żadnego nie wykożystają
-jesli zostawię zdjecie głowne to mogą wykorzystac tylko to zdjecie, czy wszystkie pozostałe również?

Ale nie trzeba Medea usuwac zdjecia głównego tylko wystarczy w ustawieniach zaznaczyc co widza nieznajomi a co znajomi i tyle
to nie mam z tym nic wspólnego. To nei znajomi czy nieznajomi mogą wykorzystywac zdjęcia, ale samo NK_SERWIS

AS no same świetne wiści, aż widać, że słonce ci swieci
Kubulec zdrów, Ori na film, códne wieści o tacie

kurcze żeby mnie tak Domagałow dosiadł oj być teraz Ori...:-D
hmkhmmm:-D:rofl2::rofl2::rofl2:Ty zwariowany wariacie!

A ja z tą całą nk już nie wiem ...wszędzie gdzie podajemy nasze dane podpisujemy klauzulę że wyrażamy zgodę na wykorzystywanie naszych danych...żeby było śmieszniej moja mama kiedyś nie chciała tego podpisać rejestrując się jako bezrobotna więc pani powiedziała że jej nie zarejestrują...pisała pisma gdzie się da i wszędzie jedna odpowiedz to jest zgodne z prawem jak nie podpisze nie będzie mieć statusu osoby bezrobotne...chore jak cała nasza Polska:-(
no i o tym wlasnie wczesniej pisałąm.

stajnia slupno

hej meldje sie i ja dzisiaj

maz pojechał juz do pracy wiec mam teraz cisze i spokój bo dziecko na wakacjach a mama pełen luz:-D:-D:-D

nocka była elegancka nawet udało mi sie zaskoczyc mojego meza jeszcze :-D:-D:-D była muzyka bylo winko no i goraca samba w łóżku:-D:-D:-D no i nawet nocne polowanie na komary bo jakis wpadl i ugryzł mnie :baffled:ale i tak go zabiłam:-D:-D:-D a ze rano nikt nas nie budzil na sniadanko tak tez wstalismy z wyrka dopiero ok11 na sniadanie:-) ja zrobiłam mąż posprzatał pózniej zrobił jeszcze kawke no i stwierdzilismy ze pojedziemy do miasta cos na obiad kupic i sprawy pozałatwiac:tak::tak::tak:
anao i tak czas nam milutko zleciał oj dawno nie pamietam kiedy tak milusinsko spedzilismy wspólnie wieczorek i ranek :-):-):-)

Ja dzisiaj juz pozakładałam moskietery do okien bo nie bede znów latac za komarami i widze ze to działa bo ani jedna mucha nawet nie wpadła:-):-):-)

Medea no to chrzciny masz za soba a mozesz zrobic fotke i wkleic tego smoczka bo ja tez nie widziałam jeszcze czegos takiego:confused::confused::confused:

Kerna wpółczuje grzyba bierzcie sie za niego puki ciepło sie robi bo pózniej nie dasz rady sie go pozbyć:baffled::baffled::baffled:

Dowikla miłego moczenia sie i opalania:tak::tak:

AS łał no to bedzie sławny:tak: konik:tak::tak::tak:

Malinka wakacje sa wiec nie prasuj co tam:-D:-D:-D:-D

a ja ide loda zjem bo cos słonce mocniej swieci :-D:-D:-D

srebrny SMOCZEK w SMOCZKU na CHRZEST z kamykiem (1089916546) - Aukcje internetowe Allegro
Piękny ten smoczek:tak::tak::tak:
A mnie łeb trzaska na maksa, tabletki dziś nie działają, mam wysokie ciśnienie, postanowiłam więc odprężyć się przy robotach zbiornikowych, niestety pracy przy nim bardzo mało...no szkoda. Mężulek pojechał sobei na nockę na ryby, młoda wyjątkowo dziś grzeczna, wczoraj sie wyszalała, to daję mamuśce odsapnąć. Zakupy przełożyliśmy na jutro. Niezbędne "coś " kupił Piciu jak wracał z miasta, więc luzik.

medea łał jakie to fajne jest :tak::tak::tak:słodka pamiatka dla dziecka:tak::tak::tak:

Luna współczuje bólu głowy :-( ty masz te bóle migrenowe czy co bo czesto cie boli??????czy masz problemy z cisnieniem?//:confused::confused::confused:

A ja byłam moim pieskom dac jedzonko i wode nalałam i troszke sie z nimi powsciekalam :-):-):-)wpadlam na truskawki ale jakos mi dzisiaj nie smakuja:-D:-D:-D zjadlabym cos ale sama nie wiem co:confused::confused::confused:

reklama
hej mamuski:-)
ja tak doslownie na sekundkę bo czeka mnie ogromna kupka prasowania i musze sie za to wziasc.dzieciaki spia,krystek sie kąpie a ma mecz oglada-i dobrze bo mi dzis na cisnienie dziala tak sie z nim pogryzlam ze nie mam ochoty by co kolwiek do mnie mowil-niech spada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
spokojnej nocki!!!!
do jutra:-)

madeuska-moja rodzina nie jest taka bogata,poprostu był duzo osób na chrzcinach(24)
a ten smoczek sliczny:tak:i taki orginalny.

iwicik-no to kochana tylko wam pozazdroscic takiego wieczorku romantycznego:tak:
życze żeby były takie wieczorki jak najczesciej.
ja tez bym cos zjadła ale nie wiem co?

ania-a ty gdzie jestes?

lunka-bólu głowy współczuje.:-(

Do góry