Mam 9 miesięcznego synka który zaczą raczkować. Moj mąż idzie o 7 do pracy a wraca ok 19 tak więc cały dzień. O wstawaniu do małego nie ma mowy no bo przecież on wstaje do pracy... ( tak jak bym ja nie musiała wstać) nawet teściowa twierdzi że nie powinien wstawać (ieszkam u teściów i zajmuję sie swoim i ich 8 letnim synem) Czasami mam dość ręce mi opadają a cała złość wyładowywyję na moim synku który jest Bogu ducha winny. Chciała bym pójść gdzieś się rozluźnić ale nie chcę zostawiać synka bo mój mąż też nie przejmuje się zbytnio gdy mały płacze. Wydaje mi się że pomały popadam w depresje i mam ochote wrócić do papierosów. :/
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Oto fotka tylko proszę się nie śmiać z mojej beznadziejnej fryzury
MH to faktycznie dzisiaj masz szczęśliwy dzień, oby takie wszystkie były
Patrysia to nieźle namieszałaś w papierach ;-);-)
Dzaworka pisz z nami a z depresji cię wyciągniemy
My dzisiaj same w domku bo Jacek pojechał do swojej mamy i będzie tam auto facetowi robił więc do jutra mu zejdzie tak więc dziewczęta szykować się na nocne pogaduszki
MH to faktycznie dzisiaj masz szczęśliwy dzień, oby takie wszystkie były
Patrysia to nieźle namieszałaś w papierach ;-);-)
Dzaworka pisz z nami a z depresji cię wyciągniemy
My dzisiaj same w domku bo Jacek pojechał do swojej mamy i będzie tam auto facetowi robił więc do jutra mu zejdzie tak więc dziewczęta szykować się na nocne pogaduszki
wiktoria12
Mama i żona :)
Ale kiedy łaczyłas moje posty przeciesz edytuje a przeleciałam cały wczorajszy dzien i nic mi nie edytowałaś no chyba ze wczesniej ???????????ale poprawie sie okno nie iwem dlacego taki wyszedl
wiktoria do Ciebie mialam napisac zebys edytowała posty jak piszesz chwile później cos zamiast pisac nowy- bo tylko Twoje musze co chwilę łączyć
Witam ja caly dzien spedziłam w rzeszowie mialam kilka spraw do załatwienia wróciłam na 17 dopiero szybko zupke ugotowałam no i odwiedziła mnie sasiadka z córeczkami wiec posiedziałysmy sobie na słonku bo dzisiaj cieplutko było..........
No i zaczeło sie moje puchniecie , nogi zaczynaja mi puchnąć no i juz wczoraj tak suchły ze juz mialam ciezko poruszac palcami od stóp i spałam cala noc z nogami w górze popodkładałam sobie dwie poduszki duze i tak mi bylo niewygodnie spac ale co zrobic rano moglabym miec problem z butami ........
No pytanie jasne ze tak trzeba było wypróbowac przeciez nie bedzie lezec zapakowane w szafie heheheh meżowi sie podobało hihihihiiiiiiiiiiiiiii a mi jego słonik tez sie podobał fajne ma uszy hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Łózko super i widac ze Oliwka zadowolona
No jasne ze chce o ile sie zmieszcze haaaaaaaaaa
O matko a co sie stało z reszta moich cytatów nie rozumie zjadło je coś
no to krótko teraz napisze ze ja tez mam konto na NK
Dzaworka witamy i zapraszamy do nas z nami bedzie ci lzej bo bedzies mogła sie wyżalic my chetnie poczytamy a i moze cos doradzimy:-):-):-)
Anakonda ale z ciebie mamuska i frzure masz dobra co ty od niej chcesz
No i zaczeło sie moje puchniecie , nogi zaczynaja mi puchnąć no i juz wczoraj tak suchły ze juz mialam ciezko poruszac palcami od stóp i spałam cala noc z nogami w górze popodkładałam sobie dwie poduszki duze i tak mi bylo niewygodnie spac ale co zrobic rano moglabym miec problem z butami ........
To pochwal sie łóżkiem bo my Martynce też chcemy kupic jak M przyjedzie
A prubowaliscie cos robic w rych rajstopach
Chorelka zmywałam naczynia i wpadło mi troche płyny do oka do kncika dokładnie piecze jak chorela.
No pytanie jasne ze tak trzeba było wypróbowac przeciez nie bedzie lezec zapakowane w szafie heheheh meżowi sie podobało hihihihiiiiiiiiiiiiiii a mi jego słonik tez sie podobał fajne ma uszy hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oto łożko Oliwki
Łózko super i widac ze Oliwka zadowolona
To ja krociutko
Maz wrocil do domku z szmapnikiem.Teraz lezy wykapany w lozku wiec sie zwijam
a no i MH wspolczuje a Iwcik ja mam ponczo bezowe z polarka top CI moge dac
No jasne ze chce o ile sie zmieszcze haaaaaaaaaa
O matko a co sie stało z reszta moich cytatów nie rozumie zjadło je coś
no to krótko teraz napisze ze ja tez mam konto na NK
Dzaworka witamy i zapraszamy do nas z nami bedzie ci lzej bo bedzies mogła sie wyżalic my chetnie poczytamy a i moze cos doradzimy:-):-):-)
Anakonda ale z ciebie mamuska i frzure masz dobra co ty od niej chcesz
Ostatnia edycja:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
oooo i ze skwareczkami albo smażoną cebulkąNatalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad
superowo!!My po zakupach Laura poszla na drzemke ja wstawilam zupke
Kupilam sobie do tej sukieneczki biale buciki juz sie chwale
Mam nadzieje ze bedzie to ladnie wygladalo
kasa, kasa....no i witajcie
my od rana biegalsmy po urzedach...
ja wyrobic nowy dowod bo od stycznia tego roku mam juz nie wazny,....
za miesiac po odbior...
i akurat to jest jeden dowod ktory najbardziej mis ie podoba (jezeli chodzi o zdjecie) bo to bedzie moj 3 dowod :-)
potem po dyskietke dla m a Niki musi jeszcze poczekac bo m musi wziac z zakladu pracy zaswiadczenie o ubezpieczaniu,
do skarbowki gdzie sie naczekalam w cholere a i tak niczego nie zalatwilam bo sie z babka nie dogadalysmy ja o innym ona o innym i tak tez kazala wypisac na katrki z aktualizacja danych...
i jeszcze wtopilam bo mialam pisac adres od tesciowej bo m podal jak sie rozliczalismy a ja tam wpisalam nowy adres bo ta babka mnie zamotala i nie wiedzialam o co jej juz chodzi
tak wiec zwrot pewnie dostaniemy za jakies 2 miesiace
i skad tu na rate 640 zl
jeszcze dodatkowe problemy i na nowo pisanie
ehhhhh
anka super !!!
[/CENTER]
no super!!!!!!!!!!!!!!!!Anka, pochwal się jak zupa wyszła :-)
A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku Jutro lecimy kupić kapcie Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10
Iwcik juz puchniesz??/ Nieźle...co to bedzie latem!!!
Anaconda a co Ty od siebie chcesz??
no i my szykujemy małego do spania...kurde on ma taki katar, że mnie chyba by juz cholera wzięła!!! cała rolka papieru już poszła!! Oczy załzawione..kupiłam olbasa żeby mu nakropić, ale nic to nie daje..woda morska to juz w ogóle śmiech na sali...kurcze jak sobie radzicie z mega katarami??
Ostatnia edycja:
anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwcik ja ma takie ze zawsze sie w nim zmiescisz bo on nie jest wkladany przez glowe tylko go zarzucasz.Przypomnij mi przed 7 maja co go spakuje)
Co do puchniecia to wspolczujemusisz sie oszczedzaca jak tylko mozesz nozki w gore Ja zaczelam puchnac w 24tc widze ze jestes lepsza 21tc Przerabialas juz to wiec dasz rade
Luna mam nadzieje ze dopasuje sie z ta sukienka i butami w otoczenie) a Co do butkow to chyba zaczne je rozciagac chodzac w domku.Na szzcescie komunia to impreza siedzaca wiec luzik
MH trzymam kciuki za ten pierwszy dzien w przedszkolu.Ciekawa jestem jak Helcia sobie poradzi no i czy nie bedzie plakala
Anaconda co ty chcesz od tej fryzurki? Bardzo ladnie wygladasz.Fajna mama z Ciebie)
Lidka zaraz Cie odszukam na nk:-)
My wrocilysmy z placu zabaw po 19.Laure szybko umylam pod prysznicem dalam jej kolacyjke i moja Ksiezniczka juz spi
Co do puchniecia to wspolczujemusisz sie oszczedzaca jak tylko mozesz nozki w gore Ja zaczelam puchnac w 24tc widze ze jestes lepsza 21tc Przerabialas juz to wiec dasz rade
Luna mam nadzieje ze dopasuje sie z ta sukienka i butami w otoczenie) a Co do butkow to chyba zaczne je rozciagac chodzac w domku.Na szzcescie komunia to impreza siedzaca wiec luzik
MH trzymam kciuki za ten pierwszy dzien w przedszkolu.Ciekawa jestem jak Helcia sobie poradzi no i czy nie bedzie plakala
Anaconda co ty chcesz od tej fryzurki? Bardzo ladnie wygladasz.Fajna mama z Ciebie)
Lidka zaraz Cie odszukam na nk:-)
My wrocilysmy z placu zabaw po 19.Laure szybko umylam pod prysznicem dalam jej kolacyjke i moja Ksiezniczka juz spi
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) nareszcie bo nie mogłam sie zalogowac Gabi spi bo wybiegała sie po dworze starszaki przyszły z kosciola i czekaja jak pranie sie skonczy to bede sie myc ja zreszta tez bo mi Zuzia nasypała piachu na włosy zreszta caly dzien jakis taki
Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domkuDominik z urodzin bardzo zadowolony i wrocil mega zmeczonyWidac ze neizle tam szaleli;-):-)
Mlode wlasnie wypily mleczko bo zawolaly i teraz ogladamy step up
ANACONDA
Fajna ta fryzurka;-)A Ty bardzo mlodziutko wygladasz Kochana:-)
LIDUS
Juz Cie szukam na nk
PATRYSIU
Fajny ten makijaz,taki bardzo naturalny
I co bylas na solarce?Bo ja se poszlam jak Dominik byl na tych urodzinach:-)
My niedawno wrocilismy do domkuDominik z urodzin bardzo zadowolony i wrocil mega zmeczonyWidac ze neizle tam szaleli;-):-)
Mlode wlasnie wypily mleczko bo zawolaly i teraz ogladamy step up
ANACONDA
Fajna ta fryzurka;-)A Ty bardzo mlodziutko wygladasz Kochana:-)
LIDUS
Juz Cie szukam na nk
PATRYSIU
Fajny ten makijaz,taki bardzo naturalny
I co bylas na solarce?Bo ja se poszlam jak Dominik byl na tych urodzinach:-)
anaconda27
styczniówka2006
Kerna czekamy aż przejdzie ;-);-)
A szczerze to olbas na noc a w dzień euphorbium chociaż ostatnio od laryngologa Maja dostała mucofluid i to jest super ale chyba na receptę
A szczerze to olbas na noc a w dzień euphorbium chociaż ostatnio od laryngologa Maja dostała mucofluid i to jest super ale chyba na receptę
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia makijaz bardzo ladny delikatny i to otwarte oko super!
Joanna moja tez z piaskiem we wlosach dzis na szczescie glowa juz umyta i mam spi
Dowikla przypomnialas mi o filmie, dzieki
Joanna moja tez z piaskiem we wlosach dzis na szczescie glowa juz umyta i mam spi
Dowikla przypomnialas mi o filmie, dzieki
Ostatnia edycja:
Podziel się: