reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

musze sie Wam pochwalić .to dzieło Oliwki,sama naklejała wszystko i to jej pisanka,ja tylko pomogłam nakleić jej ten złoty pasek wzdłóż pisanki a resztę to ona sama :tak::tak::tak::tak:

jestem z niej dumna.

pisanke zawiozła babci :-):-):-):-):-)
Agnes pisanka śliczna. :tak::-):-)

Kerna zeby się popsują.
Teraz w ziemi naszej kochanej jest już nadmiar fluoru i używanie go wszędzie gdzie możliwe powinno być zabronione.

A bez przerwy trąbią o fluoryzacji ...Ech.... no dentyści też na tym muszą zarobić..:baffled::baffled::baffled:
tu masz nieco,ale to początek góry lodowej ....:baffled::baffled::baffled:
FLUOR

Wpływ fluorku na nasze życie.

A tu wystarczy przeczytać same wnioski na końcu.
Rzecz dotyczy pomorza

konferencja zanieczyszczenia raport str 2

A tu na temat diety antyrakowej -profilaktyka

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/dieta-w-chorobie/dieta-antyrakowa_35473.html

Ostatnia edycja:
reklama
no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
Cudowni sa:tak::tak::tak:
A kebab to bym sama zjadla,ale niekoniecznie dzisiaj:no:

ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik
Fajnie ze juz dojechaliscie:tak::tak::tak:
Kochana w poznaniu jakby co tez sa sklepy z butami;-):-):-D:-D:-D

hej, podpisuję listę jak kazała Malinka:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem zajrzałam tutaj i nawet nasmarowałam mega posta i sie wnerwiłam bo mnie wywaliło i po moim poście wszelki ślad zaginął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym Misia miała wysoką gorączkę, która nie chciała spaść przez dłuższy czas po podaniu leku, 39,2:szok: już zaczynałam sie bać, ale na szczęscie spadła, robiliśmy jej chłodne okłady, a dzisiaj pojechałam z nia do przychodni i okazało się, ze ma zapalenie migdałków i dostała antybiotyk:-:)-:)-(chociaż i tak powinnam być zadowolona bo choruje dopiero drugi raz w tym roku a antybiotyk bierze po raz pierwszy, to już spory postęp jak na jej mozliwości:tak::tak::tak::tak:

Lunka haleczka i pończoszki:-):-)oj to musiałaś mega sexi wyglądać, ze nawet zmęczony małż się pochełpił:tak::tak::tak:

Lidka Twoje skarby są słodziutkie, ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, jeden poród, jedne rozstęy:-D:-D:-Dale nic z tego, mój m jest z bliźniaków więc raczej marne szanse były bo podobno w co drugim pokoleniu sięzdarza ciąża bliźniacza

Wiki sukienka fajna ale Ty juz nie:no::no:a wiesz dlaczego? bo się znowu nie uśmiechasz!!!!!! nie cieszysz się z zakupu?:baffled: uśmiechnij sie dziewczyno a wtedy napiszę, ze ładnie Ci w tej sukience:tak::tak::tak:

As widzę wreszcie jakieś lepsze wieści, dobrze, ze tata podjął walkę, jeszcze nic nie jest przesądzone, mówi się, ze dopóki nie stanie sie na mecie wszystko moze się wydarzyć:tak::tak::tak:życzę Ci siły

Dowikla moze to jakieś zatrucie pokarmowe, albo ta cola Ci zaszkodziła (chyba dobrze przeczytałam, ze wszystko ostatnio nią popijałaś)

trzeba jakieś pranie włączyc ale nie chce mi sie nawet iść po schodach, całe jedno piętro w górę:-D:-D:-D:-Dale jestem leniwa:szok:
Moze i przez ta cole bo rzeczywiscie ostatnio z nia przesadzalam:no::no::no:
Widze ze staracie sie o rodzenstwo dla Misi:tak::tak::tak:Trzymam kciuki :tak::tak::tak:

witam moje kochane :happy2:
dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
po obiedzie jak ogarnę burdello to poczytam co u was :tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:
O fiu-fiu jaki fajny zajaczek:tak::tak::tak::tak:Super:tak::tak::tak:
dziopy wiadomość z ostatniej chwili:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor:-D:-D:-D:-D:-D
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła:tak::tak::tak:
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat :)
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć:no::no::no::no:
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Psychol jakis jak nic:szok::szok::szok::szok:Ja to bym Mu dopiero odpisala na tego maila hehe:-D:-D:-D
musze sie Wam pochwalić .to dzieło Oliwki,sama naklejała wszystko i to jej pisanka,ja tylko pomogłam nakleić jej ten złoty pasek wzdłóż pisanki a resztę to ona sama :tak::tak::tak::tak:

jestem z niej dumna.

Sliczne pisaneczki:tak::tak::tak::tak:

Ja nadal zle sie czuje:no::no::no:Zaraz kłade mlodych i bede ogladala YCD:tak::tak::tak:
Bylam na zebraniu w szkole i bylo fajniusio:tak::tak::tak:W sumei to bylo takei zebranie polaczone z kameralnym zajaczkiem:tak::tak::tak:Byla kawka i ciacha:tak::tak::tak:

Hej laski ja od samego ranka zawiozłam dziec do szkoły i pojechałam do taty sie wybyczyc bo w domu znów bym co mogła robic a u taty nic nawet obiad podadzą:):)
A przekąska moja były dzisiaj śweże truskawki hehe:) dobre byly chociaz nie smakuja jeszcze tak jak powinny :)
Sasiadka odebrała dzieci ze szkoły i maksia wziela do siebie bo ja dopiero wróciłam na 18, no i wzieła je do lasu a spacer i niestey mojedziecko wróciło całe mokre bo jej syn popchnął mojego do jakiegos rowu a tam była woda :) dobrze ze nic sie nie stalo:)tylko mokry po kolana...hehehe
Dopiero co właczyłam laptopa bo musiałam zrobic kolacje no i fim obejrzyc i teraz juz leze w łóżeczku :)

Ide was poczytac i wracam z cytatami

ooooo kurcze musze laptopa podlaczyc bo mi bateria padnie ...upsssssss

witam wieczornie;-)

Agnes no pisanka pierwsza klasa, babcia będzie zachwycona:tak::tak::tak:a co to jest facebook? w radiu zet mówili, ze jak nie masz konta na facebook'u to nie istniejesz :-D:-D:-D:-Dto sobie założyłam;-)

Malinka widzę, ze zajączek cie zaskoczył:tak:super, dzieciaki pewnie zadowolone o tobie już nie wspomnę (te garnki to i mnie by ucieszyły):-):-):-)a spostrzegawcza jesteś;-)liczę liczę bo mam zamówienie:-)

As dzisiaj to prawie wszystko ma negatywny wpływ na nasze zdrowie i życie, bo praktycznie wszystko co jemy albo czym się otaczamy jest albo skażone albo w jakiś sposób szkodliwe, cóż skutki rozwoju cywilizacji i co my biedne myszki mamy na to poradzić, trzeba by było wyprowadzić sie gdzieś na wieś, hodować zwierzęta, uprawiać ziemię i wszystko jak za dawnych czasów, jakby się tak głębiej nad tym zastanowić to nie ma co jeść bo wszystko szkodzi i powoli zabija, ja już wolę o tym nie mysleć bo samo myslenie mnie przeraża

a ja pojechałam na godinkę na zakupy a mój m nawet dziecku kolacji nie zrobił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo niby na mnie czekał, ale mnie zagotował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz mierzę małej temperaturę bo znów jest rozpalona:-(

:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
Super kiecka i zajefajnie wyglądasz ;-):-D
hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
Witamy i zapraszamy częściej :tak:
Ja tylko na chwilke bo sie bardzo zle czuje:baffled:i zaraz ide sie polozyc:no:Mlode juz spia wiec trzeba to wykorzystac:tak::tak::tak:Normalnie czuje sie jakbym miala mega kaca:no::no::no:Zoladek mnie nap[iernicza a w glowie to mi sie tak kreci ze az sie balam ze nie dojde po mlodego do szkoly:no::no::no:Ale na szczescie dalam rade bo na powietrzu bylo mi lepiej:tak::tak::tak:
Kochana uważaj bo grypa jelitowa panuje :dry: zdrówka życzę :tak:
no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
Bliźniaki słodziaki, przynajmniej nie ma problemu w odróżnieniu jednego od drugiego :-D raz na jakiś czas sobie trzeba na słabość pozwolić więc nie miej wyrzutów sumienia :tak:
ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik
Ja też szukam butów dla Kuby i nic nie ma :dry: super że już w Pl cali i zdrowi :-D
witam moje kochane :happy2:
dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
po obiedzie jak ogarnę burdello to poczytam co u was :tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:
No to prezentów dostaliście jak nie wiem co :tak: dzisiaj babcia Kubie kupiła kurtkę i czapkę bo coś dziecko mi za szybko ostatnio rośnie :sorry2:
dziopy wiadomość z ostatniej chwili:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor:-D:-D:-D:-D:-D
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła:tak::tak::tak:
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat :)
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć:no::no::no::no:
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no nie mogę :-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam :-D facet na prawdę jakiś dziwny. Ja bym się spytała kto w nich będzie chodził :confused: facet ma filmy hehe :-D
Natalineczka,wiesz..nawet nie chce sobie wyobrażać co on z tymi butami będzie robił i co do nich wkładał bo pewnie nie stopy:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D ale jaja!!:-D:-D:-D
Agunia odliczasz płodne???hmmmm:cool2::cool2:
Weronika super kieca!
A m y byliśmy ogladać koniki i wielbłąda bo przyjechało zoo czy cyrk..nie wiem..Michał muczał jak krówka do tych koni i był zachwycony:-) A miałam polewke bo wszsytkie dzieci zainteresowały się wielkim penisem ogiera:-D:-D:-D:-D no i każdy po kolei tlumaczył co to i po co:-D:-D:-D
Hehe chciałabym posłuchać jak rodzice to tłumaczą :-)

jestem z niej dumna.

Pisanki cudo normalnie talent jak nie wiem co :tak::-D

Witam wieczornie. Kuba coś marudzi ale M tam jest a co niech się nauczy z dzieckiem obchodzić :sorry2: wredna jestem już przechodzę samą siebie ale to przed @ więc wiadomo :dry: dzisiaj zmierzyłam wszystko w mieszkaniu i zaraz lecę na allegro polukać może coś się trafi taniego :tak: a jutro mam w planie posprzątać w pokoiku bo już w końcu trzeba aż wstyd :zawstydzona/y: dobrze że jutro 1 i wypłata :tak: normalnie zbawienie bo już kasy nie miałam od tygodnia :no: ale i tak opłaty na mieszkanie Kubie na wiosnę buty, spodnie jakąś bluzę, M spodnie a ja jakąś kurtkę ale to jutro na lumpy pójdę bo dostawa będzie i oby coś było :tak: a teraz już uciekam bo mój film leci "pamiętnik" spokojnego wieczorku życzę :-D

BEATKO
Ja tez jestem taka wredna bo przed @;-):-)
Mlodzi juz umyci i koncza sie ubierac wiec mam nadzieje ze zaraz pojda spac:tak::tak::tak:Chociaz moge sie mylic bo jak wlaczylam tv to nagle wszyscy przestali byc spiacy:szok::szok::szok:

czesc laseczki:-)

w koncu posadziłam 4 litery bo od rana ciagle jakas robota

wypralam dywany,bylam po Pauline w szkole,ogarnelam strch i schody,zmienila i wywietrzylam posciel,zrobilam 2 prania i pare innych *******
pogoda dopisywala caly dzien,dopieor wieczorem troche pokropilo i sie poblysklao ale poki co nie pada:tak::tak::tak::tak::-)
dziewczyny juz spia
p w pracy
ide poczytac

Ale Ty ostatnio szalejesz ANABUBKA:tak::tak::tak:Daj mi troche tej energii i checi na takie porzadeczki:tak::tak::tak:;-):-)
Ja moze jutro cosik porobie,ale to zalezy od pogody i od tego jak sie bede czula

reklama
Do góry