Natalineczka555
kocham kochać :)
dziopy wiadomość z ostatniej chwili
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii
P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety
oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii
P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety
oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie