reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziopy wiadomość z ostatniej chwili:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor:-D:-D:-D:-D:-D
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła:tak::tak::tak:
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat :)
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć:no::no::no::no:
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o masakra:szok::szok::szok::szok:co za koles:baffled:
jakis zbok i nie wyrzyty:szok::szok:

Natalineczka,wiesz..nawet nie chce sobie wyobrażać co on z tymi butami będzie robił i co do nich wkładał bo pewnie nie stopy:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D ale jaja!!:-D:-D:-D
Agunia odliczasz płodne???hmmmm:cool2::cool2:
Weronika super kieca!
A m y byliśmy ogladać koniki i wielbłąda bo przyjechało zoo czy cyrk..nie wiem..Michał muczał jak krówka do tych koni i był zachwycony:-) A miałam polewke bo wszsytkie dzieci zainteresowały się wielkim penisem ogiera:-D:-D:-D:-D no i każdy po kolei tlumaczył co to i po co:-D:-D:-D

No kobietki, powoli zaczynam czuć magię przygotowań do komunii.:baffled::baffled: Synus miał dziś przymiarkę alb i jak wszystko pasowało albę do domu można było ( oczywiście po zapłacie) zabrać.:tak: Jutro wkleje wam fotki.:tak:

to suepr ze sie tak udalo

butki dobrze wyslali ale zaginely na poczcie
pierwszy raz cos takiego
dostalam maila ze zlozyli reklamacje
mam nadziej ze odzywskam kase

też miałam kiedys taką sytuację ze paczka za która zapłaciłam zagineła ,sprtzedawca złozył reklamację, w końcu paczka sie odnalazła ale była poniszczona i zostały mi zwrócone pieniądze :tak::tak::tak::tak:

:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam

kiecka fajna ale Ty znowu bez usmiechu :sorry2::sorry2::sorry2: dlaczego sie tak zadko pojawiasz?co się dzieje?

hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy

witam :-):-):-)

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421

ale słodziaki,widac że dwujajowe :tak::tak::tak::tak:ja zawsze mam słabość do bliźniaków :tak::tak::tak::tak:

ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik

fajnie że pofróż mineła szybko :tak::tak::tak::tak::tak:

właśnie zalogowałam się na facebook'u:-D ciężko było bo mój angielski kuleje:zawstydzona/y: a do tego net muli strasznie
od razu wyskoczyła mi Lunka:-):-) znalazłam Pati a w propozycjach czy sugestiach była MH:tak::tak::tak:

a co to jest ten cały facebook???? co wy tam robicie????

dzis cały dzień leje,normalnie koszmar.
jest mi smutno bo wczoraj Oliwkę przywiozłam a dziś znowu pojechała wieczorkiem do dziadka bo Norbert jutro idzie do pracy i nie ma kto się nią zająć :-:)-:)-:)-:)-:)-(

strasznie brakuje mi jej obecności :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

musze sie Wam pochwalić .to dzieło Oliwki,sama naklejała wszystko i to jej pisanka,ja tylko pomogłam nakleić jej ten złoty pasek wzdłóż pisanki a resztę to ona sama :tak::tak::tak::tak:

jestem z niej dumna.

pisanke zawiozła babci :-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC00939-796558..jpg
    DSC00939-796558..jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00938-796555..jpg
    DSC00938-796555..jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00943-796567..jpg
    DSC00943-796567..jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00942-796563..jpg
    DSC00942-796563..jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00946-796569..jpg
    DSC00946-796569..jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00941-796560..jpg
    DSC00941-796560..jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 22
:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
hahaha miałam kupić bardzo podobną w Orsay widziałam :tak::-):-)
Fajnie Ci w niej tylko uśmiech proszę.:tak::-):-)

hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
Witaj i pisz z nami

Nie umiem cię znaleźć :baffled:
A dietką jestem zainteresowana, ale tak z czystej ciekawości :-p

No to fajnie będziesz miała :tak:

A która to ty :confused::happy2:

Super :tak:

Witamy, zapraszamy, my tu lubimy pogadac :-p

A propos gadania, to widać, że święta za pasem bo na bb pustki :-D

A my dzisaj zaliczyłyśmy sympatyczny spacerek do parku :tak: Zaraz brat przyjedzie auto sobie pucowac :-p a ja może w miedzyczasie foti spróbuje wrzucić :tak:
http://www.facebook.com/profile.php...ile.php?v=wall&ref=profile&id=100000779521912 .:tak:;-):-):-)

Dietka w wolnej chwili będzie.

Podstawa to eliminacja cukru i białka zwierzecego łącznie z całym nabiałem .
I tu przy okazji potwierdziły się moje przypuszczenia co do nabiału,że jesteśmy jako Polacy przebiałczeni mocno i stąd wzrost zachorowań na nowotwory.
Rak odżywia się wyłącznie białkiem zwierzęcym :baffled::baffled::szok::szok::szok:
Zapobiegawczo powinno się ograniczyć białko zwierzęce do minimum a zwiększyć roślinne do maximum i dużo przypraw ziołowych .
Podstawa to imbir,kurkuma,tymianek ,sól tylko kamienna
Bezwzględnie wykluczyć glutaminian sodu (Vegeta i pochodne) i słodziki typu aspartam ,bo silnie rakotwórcze.
Używać tylko past bez fluoru ,ale o tym to już wiem od jakichś 2 lat,że silnie rakotwórcze są :baffled::baffled:

no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
super chłopcy

witam moje kochane :happy2:
dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
po obiedzie jak ogarnę burdello to poczytam co u was :tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:
Malina super zajączek :tak::-):-):-)

czemu tak?
no cóż

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezły koleś :-D:-D:-D:-D:-D

Natalineczka,wiesz..nawet nie chce sobie wyobrażać co on z tymi butami będzie robił i co do nich wkładał bo pewnie nie stopy:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D ale jaja!!:-D:-D:-D
Agunia odliczasz płodne???hmmmm:cool2::cool2:
Weronika super kieca!
A m y byliśmy ogladać koniki i wielbłąda bo przyjechało zoo czy cyrk..nie wiem..Michał muczał jak krówka do tych koni i był zachwycony:-) A miałam polewke bo wszsytkie dzieci zainteresowały się wielkim penisem ogiera:-D:-D:-D:-D no i każdy po kolei tlumaczył co to i po co:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No kobietki, powoli zaczynam czuć magię przygotowań do komunii.:baffled::baffled: Synus miał dziś przymiarkę alb i jak wszystko pasowało albę do domu można było ( oczywiście po zapłacie) zabrać.:tak: Jutro wkleje wam fotki.:tak:
Czekam na focie.

Witam wieczornie.
Przed południem ugotowałam tacie krupnik na masełku i zrobiłam mu pastę jajeczną z czosnkiem cebulką i pomidorami (sama też zjadłam:-D:-D:-D)
Zaniosłam mu po drodze do szkoły jak po małego szłam.
Zjadł przy mnie cały talerz zupy :szok::szok::szok::szok: i pochwalił,że całkiem da się zjeść.:-D:-D:-D
W domu byliśmy na 13 .Kuba zjadł i na 14 dziś fundacja wróciłam godzinę temu.
Dowiedziałam się,że chcą mi przyznać kolejne 4 godziny dogoterapii ,bo ludzie się mocno dopytują :szok::szok::szok: kiedy się coś zwolni :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A tylko u mnie ze wszystkich innych terapii nikt nie zrezygnował:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D
Lubią mnie :confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
Mały zjadł coś a ja na kompika wspoczyłam co by nieco ponadrabiać .
teraz ja coś zjem i muszę jeszcze 2 okna umyć :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Kupiłam dziś też mięso i zaraz w zalewie będę robić.
Tym razem schab środkowy,boczek i szynka .
To tyle u mnie .
Wpadnę nocną porą.:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
AS znowu mnie zaszokowałaś!! Że przez białka :szok::szok::szok: Że pasta z fluorem niet?? To wszsytkie przeciez są z fluorem...no i zęby się popsują bez niego:baffled::baffled:
Agnes pisanki-wyklejanki świetne!! Zdolniacha z Olwiki!!

Do góry