reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik

reklama
Lidka ,ale super chłopaki ,dwujajowe prawda:confused:
A kebab ,no sama bym zjadła coś tak pysznego ,takie soczyste pikantne mięsko,dostałam ślinotoku:-D
Od razu widać ,ze świeta MH ja dzis co jakiś czas zaglądam ,no niewiele sie dzieje,doprawdy,ja na tej diecie to spełniam sie planujac menu świateczne ,bo wtedy sobie podjem coś pysznego:tak:

Dzieciaki wywaliam na podwórko ,a ja mam chwilkę ,obejrzę sobie rozmowy w toku ,a co mi tam ,przexcież nie będe podłóg pastować:-D

Hej Anka ,umkneło mi,zety do Polski na swieta pojecjhałaś,ale fajnie teraz wirtualnie sie cieszę ,ze mam cie bliżej:)udanych zakupów:)

hej, podpisuję listę jak kazała Malinka:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem zajrzałam tutaj i nawet nasmarowałam mega posta i sie wnerwiłam bo mnie wywaliło i po moim poście wszelki ślad zaginął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym Misia miała wysoką gorączkę, która nie chciała spaść przez dłuższy czas po podaniu leku, 39,2:szok: już zaczynałam sie bać, ale na szczęscie spadła, robiliśmy jej chłodne okłady, a dzisiaj pojechałam z nia do przychodni i okazało się, ze ma zapalenie migdałków i dostała antybiotyk:-:)-:)-(chociaż i tak powinnam być zadowolona bo choruje dopiero drugi raz w tym roku a antybiotyk bierze po raz pierwszy, to już spory postęp jak na jej mozliwości:tak::tak::tak::tak:

Lunka haleczka i pończoszki:-):-)oj to musiałaś mega sexi wyglądać, ze nawet zmęczony małż się pochełpił:tak::tak::tak:

Lidka Twoje skarby są słodziutkie, ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, jeden poród, jedne rozstęy:-D:-D:-Dale nic z tego, mój m jest z bliźniaków więc raczej marne szanse były bo podobno w co drugim pokoleniu sięzdarza ciąża bliźniacza

Wiki sukienka fajna ale Ty juz nie:no::no:a wiesz dlaczego? bo się znowu nie uśmiechasz!!!!!! nie cieszysz się z zakupu?:baffled: uśmiechnij sie dziewczyno a wtedy napiszę, ze ładnie Ci w tej sukience:tak::tak::tak:

As widzę wreszcie jakieś lepsze wieści, dobrze, ze tata podjął walkę, jeszcze nic nie jest przesądzone, mówi się, ze dopóki nie stanie sie na mecie wszystko moze się wydarzyć:tak::tak::tak:życzę Ci siły

Dowikla moze to jakieś zatrucie pokarmowe, albo ta cola Ci zaszkodziła (chyba dobrze przeczytałam, ze wszystko ostatnio nią popijałaś)

trzeba jakieś pranie włączyc ale nie chce mi sie nawet iść po schodach, całe jedno piętro w górę:-D:-D:-D:-Dale jestem leniwa:szok:

właśnie zalogowałam się na facebook'u:-D ciężko było bo mój angielski kuleje:zawstydzona/y: a do tego net muli strasznie
od razu wyskoczyła mi Lunka:-):-) znalazłam Pati a w propozycjach czy sugestiach była MH:tak::tak::tak:

lidka super Twoje dzieciaczki!!!!
a wogóle uwielbiam bliźniakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:blink::blink::blink::blink::blink:
zawsze mi sie marzyły bliźniaki- a najbardziej chłopiec i dziewczynka:tak:

witam moje kochane :happy2:
dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
po obiedzie jak ogarnę burdello to poczytam co u was :tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:

A u nas ciemno się zrobiło i zaczęło lać i to jak porządnie, ale to dobrze powietrze się oczyści no i listeczki pójdą do przodu bo już mi się marzy trawka i zielono wokół :tak::tak::tak:
Lidka fajnych masz chłopaków w domu :tak::tak::tak:
Malinka super prezenty dostaliście :tak::tak:

o jaki zbok:szok::szok::-D:-D:-D:-D dobry jest!!! Malinka trafiłą w sednoz odpowiedzią!!! Ja bym walnęła to samo!! takich idiotó jest pełno! Ostatnio czytąła jak koleś pedofil wypytywał o dziewczynki w sukineczkach na weselu, że on(a) chce żeby stały cąły czas i ani na minute nie usiadły, tlyko ak stały aż będą płakać i będą je nogi boleć i w jakich sukienkach najlepiej dziewczynkom:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no qwa nóż się w kieszeni otwiera!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to sie witam, byłam z małym w sklepie po jakiś majonez, jeszcze dobrze spod kołdry nie wyszłam a już zamordowałąm ohydnego pająka.Jak ja nienawidze robali:baffled: Kupiłam koszyk, bierznik co by bardziej świątecznie było. Zajadam sie papryką marynowaną i myśle.......
Wczoraj spać nie mogłąm do 2 w nocy:sorry2:
kochana ja wczoraj nie spałM DO WPÓŁ DO TRZECIEJ (sorki za caps)
przynajmniej sobie kompa posprzatałam, posegregowałam filmy itd:tak::tak::tak:
:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
super sukienka na super lasce;-):tak::tak:
mi tez sie taka marzy ale moj nie lubi takich sukienek z wysokim stanem:no::no::no:
hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
witaj kochana, napisz więcej o sobie;-):tak::tak::tak:
u nas na nude nie mozna narzekac, nawet o wpol do trzeciej w nocy;-):-D:-D:-D
no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
jakie słodkości, moje marzenie to bliźniaki :tak::tak::tak::tak:
a co do kebabu to dobrze ze masz wyrzuty sumienia:-p
bo kusisz ciezarną, z checia bym zadzwonila do m zeby mi cos takiego przywiozl, ale pewnie nie beda sie nigdzie zatrzymywac:-:)-:)-(
Lidka Twoje skarby są słodziutkie, ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, jeden poród, jedne rozstęy:-D:-D:-Dale nic z tego, mój m jest z bliźniaków więc raczej marne szanse były bo podobno w co drugim pokoleniu sięzdarza ciąża bliźniacza
moj teść jest z bliźniaków tak więc my mamy duże prawdopodobieństwo;-);-)
ale pewnie nam sie nie trafi tylko szwagrowi znajac nasze szczescie:tak::tak::tak:

witam sie popoludniowo
ja czekam na m ma byc kolo 19 ;-);-)
wlasnie zjadlam sobie pierogow, ale jakich nie wiem:no::no::no::no:
to chyba mialy byc ruskie ale jakies takie nijakie i z marchewka w srodku:confused::confused:
czarka pokoj obrobiony na cacy, nasz prawie tez, dywan wyprany teraz ide z pielgrzymka na kuchnie;-);-);-)

a i co najlepsze, u nas pogoda do kitu,
zaczął padać śnieg :szok::szok::szok::szok::szok:
jakies 2 godz temu czasem sam czasem z deszczem:tak::tak::tak:
brrrrrrr az mi sie zima przypomniala:dry::dry::dry::dry:

reklama
Do góry