reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy

Ja tylko na chwilke bo sie bardzo zle czuje:baffled:i zaraz ide sie polozyc:no:Mlode juz spia wiec trzeba to wykorzystac:tak::tak::tak:Normalnie czuje sie jakbym miala mega kaca:no::no::no:Zoladek mnie nap[iernicza a w glowie to mi sie tak kreci ze az sie balam ze nie dojde po mlodego do szkoly:no::no::no:Ale na szczescie dalam rade bo na powietrzu bylo mi lepiej:tak::tak::tak:

WIKI
Super kiecka:tak::tak::tak:Pojawiaj nam sie tu wiecej kochana:tak::tak::tak:

MALINUS
Wspolczuje nocki:no::no::no:No tak super sie zapowiadalo a tu kaszana:no::no::no:

AS
Super ze Tata bedzie walczył:tak::tak::tak:Trzymam kciuki zeby sie udalo:tak::tak::tak:
A dietke mozesz nam tu wkleic:tak::tak::tak:

No i witam nowa mamusie:tak::tak::tak:

gosia-witam!!!
pisz kiedy tylko bedziesz miala ochote.

wiki-sukieneczka super,no i z Ciebie ładna mamuska.
pozdrawiam.

madeuska-wrrrrrrrr dentysta!na sama mysl mi ciarki przychodza.
kochana ja mam rodzinke na slasku a dokladnie w czerwiace.daleko to od Ciebie?

dowikla-kochana jakies cholerstwo Cie pewnie dopadło.
obys sie jak najszybciej lepiej poczuła.
buziaczki

Ostatnia edycja:
Wiki ,ale fajna kiecka,swietnie wygladasz,a jak tam twój m sie sprawuje,polepszyło mu sie??Dogadaliście sie???

Witaj Gosia ,pisz śmiało ,my tu prawie wszystkie zdesperowane mamuśki jesteśmy:-D

Dowikla co ci sie stało,zatrucie pokarmowe czy co??

Mama wpadła na kawke ,pogadałyśmy chwilke ,jednak zostają w domu ,bo wersja juz była ,ze na świeta jadą,ale jednak nie ,więc nic mnie przed garami nie uratuje :-D

a teraz o mnie:-D
wstalam przed 7 ,Paulina do szkoly,pozniej wyszykowlaam siebie,mala wstala ,zasikala siebie i pmapersa,ale po przebudzeniu nic nie zrobila,wiec ja ubralam,umylam i wsadzilam do wozka i polecialsymy na pociag
pogoda byla cudna i ceipelko i jakies 20stopni w Wawie
podroz pociagiem ok,tylko mala miala dosc siedzenia w wzoku ale jakos poszlo.
dotralysmy na miejsce i jak mlaa wstala o 8 to siku dopeiro zrobial przed 11 na miejsu:tak::tak::tak::tak:

weszlsymy do zabiegowego a ona nic,spokojnie dala sie zwazyc i zmierzyc:szok::szok::szok::szok:i nie plakal na widok bilaych fartuchow:szok::szok::szok::szok:
w gabiencie to samo-dala sie zbadac,osluchac,piekie pokazala zabki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ktos mi dziecko podmienil
pani doktor zadowlona,czekamy na wyniki krwi

pod zabiegowym mala znalazla sobie kolezanke w swoim wieku i chodzila z nia za raczke:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i nie uciekala w poplochu
zaplakal tylko jak juz jej zaczely krew pobierac,ale nie bylo tak zle i nawet sie nie wyrywala:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dumna jestem z niej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pzoniej wsiadlysmy w autobus i pojechalsymy do MH
mala pod koniectrsy zaczela plakac bo chciala wysjc z wozka,ale w koncu wysiadlysmy
dostzlsymy pyszny obiadek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Weronika sie pieknie bawila z Helenka i nawet od niej nie uciekala:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a my poplotkowalysy;))))
o 17 wyszlsymy od MH,wstapilysy do sklepiku,kupilam malej puzzle piankowe z literkami za 10zl,Paulinie pamietnik na klodecze za 2,5zl i pare innych drobiazgow

no i gonilam autobus pod samym przystankiem ale dogonilam:-D:-D:-D:-D:-D
zaraz na autobus.Weronika usnela w wozku ale jak ja chcialam polzyc to sie zaraz obudzila i po spaniu:baffled::-)
jakos sie wtelepalysmy na peron(nie ma podjzdow) ale jakas babka mi pomogla
w pociagu grzecznie
tesc wyjechal po nas na pociag,wzial Pauline bo byla u terapuetki i odwizol nas do domu

ok.21 dziewczyny psozly spac

ja na swieta jeszcze nie wiem,ale pewnie u jednych rodzicow i u drufgich
wyjdzie w praniu

Agnes a jak Oliwka u dziadka?
no to mialyscie swietny dzien
gratki dla malej ze taka odwazna
i czekam dalej na zdjecia :-)
no i jetsem, w koncu doszłam co z tym Facebookiem, jest ustawienie po polskiemu, hehe.
Tak wiec mam konto, Pati, teraz powiedz jak obejrzec ten filmik, albo jak jesteś wpisana w facebooku, bo może to tzreba być w znajomych...

A mój jednak zasnął ,zrobiłam mu kawkę, ale zapach jakw reklamie nie zadziałał, nie uniosło go z pościeli, hehe
znajdz mnie po iminiu i nazwisku :tak:

Patryśka, dawaj tu ten filmik bo się specjalnie na face book zalogowałam :-p

Która jeszcze tam znajdę :confused: :-)
Zaloguj się | Facebook

Witam kochane moje środowo:happy2:
po mega nie wyspanej nocy:baffled:dzieciaki poszły spać o 21 my pgadaliśmy ja poszłam pod prysznic moje kochanie przyszło do mnie umył mi plecki pomiział i mówi czekam w łóżku:cool2: no i ja napalona gra wstępna no luksus i co??????????i sie Antek z mega płaczem obudził krzyczał piszczał a oczy cały czas miał zamknięte nie mogliśmy go uspokoić wcale :no:no i bujany noszony padł o 23:dry:my juz oczywiście bez chęci do sexu:no: no i w nocy zrobił nam pobudke o 3 i nie spał do 5 .20:dry:no i od 6 .30 na nogach więc pewnie niedługo padnie :dry:no nic może dziś sobie ten ex odbijemy o ile nie pośniemy szybciej :cool2:
dziś moi rodzice do nas wpadaja koło południa więc dzieci z podniecenia tez od 5 nie śpią :cool2:
As jak pożyjesz do samej śmierci to jest dobrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Iwcik a ty w dupe babo chcesz:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Agunia no kobieto witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11no i teraz zero wykrętów proszę codziennie wpadać i liste podpisać :tak:
Anaconda a cię chłop załatwił:wściekła/y:ja bym mu dała odczuć że źle zrobił ale trzeba mieć poprawkę faceci sa jak dzieci im trzeba co jakiś czas przypominać nasze prośby to raz a dwa być stanowczym:baffled:trzymaj sie kochana :tak:
Natalineczka ja ze swoim zrytym beretem to facetowi bym odpisała w tym samym tonie..że kurz i piasek z podeszwy butów zmyty ale zapach przepięknej kobiecej stópki pozostał specjalnie dla niego ..i że jak wylicytuje za 80 zł to gratiś dołożysz mu parę skarpetek :-D:-D:-Dno ja juz tak mam:-p
Madziula gratki za kolejny kg i wytrwałaość w bieganiu :tak::tak:ja mam zatrzymanie wagi:wściekła/y:dietke trzymam a waga stoi jak zaklęta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a do kiedy kobiety jest przerwa świąteczna ???we wtorek po świętach dzieci ida do szkoły czy w środę????
MH Anabubka ale miałyście fajne spotkanie :tak:no i gratki dla dzielnej pacjentki zmiana o 360 stopni :szok:
V-Jolka gratuluję sklepu i trzymamy kciki za mega zyski :tak:
Dorotko słów brak:-(nie dołuj się kochana ty pierś do przodu uśmiech na ustach nawet jak w sercu ból :tak:nie daj mu satysfakcji ze boil ze cierpisz :no:
Lunka to choć ty faceta zbałamuciłaś:cool2:
no i co i dupa pamięć zawiodła i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:
u lala nocy nie zazdroszcze no moze poczatku :tak: az do momentu placzu Antoska ;-)
mnie :-D:-D:-D

Witam kochane.
Wczorajszy dzień nie do końca przeczytany ,bo mnie migrena zmogła.
A jak migrena to oczywiście z nudnościami i wymiotami
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
D wrócił z pracy 3.40 rano przed 9 pojechał znowu :szok::szok::szok:

Wczoraj byłam u lekarza z tatą.
Lekarz potwierdził diagnozę ogólną na podstawie badań nie wyników:no:.
Ich wyników wcale nie czytał.:no::szok::szok:

Sama chemioterapia i brak diety to jeszcze góra 6 miesięcy życia ,ale w pełnym komforcie

Przy diecie :
Niestety szanse są znikome,ale jednak są.:tak::-):-)

Radykalna dieta(dążenie do 3 posiłków gotowanych),zmiana stylu życia ,podporządkowanie prawom natury i daje lekarz jakieś małe szanse na dłuższe życie.
Powiedział,że do odtrucia taty potrzeba 7 lat leczenia.:szok::szok::szok::szok:
On nie namawia,nie przekonuje,jedynie tłumaczy co z czego wynika i jak co się ma do czego.:szok::szok::szok:
Powiedział tacie tak
To nie być -albo nie być
To ZYĆ -ALBO NIE ŻYĆ
Wybór należy do pana.

To było wszystko co miał do powiedzenia.
Resztę materiałów na meila wczoraj przesłał
Dał też tacie rozpiskę ziół co mu wolno a co nie

2 godziny potem zadzwonił i pytał jak tata to przyjał.
Tata chce walczyć i przechodzi na diete.
Bardzo się ciesze.
Powiedział tylko,że liczy na moją pomoc.
Zaraz mu zupkę wstawiam i za 2 godzinki zaniosę to sobie poje.
Uciekam tatuńkowi zupkę gotować.:tak::tak::-):-):-)

Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.:tak:
To dieta TMC
ciesze sie ze tata postanowil walczyc!!!
:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
ale lasencja!!!
hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
witaj i pisz czesto :-D

No a do mni rano przyjechala znajoma co lezalysmy na porodowce - juz drugi raz u ans byla :tak:
teraz obiadek sie robi...
m nie w pracy - wzial sobie wolne :sorry2:
ale znajomi przychodza wiec pewnie sobie popija :sorry2:
dzieci spia, m lezy - ide do niego :tak::-)

mnie :-D:-D:-D

...

Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.:tak:
To dieta TMC

Nie umiem cię znaleźć :baffled:
A dietką jestem zainteresowana, ale tak z czystej ciekawości :-p

...

dzisiaj wieczorem przyjezdza moja mama z siostrą i zostają chyba do wtorku:tak:

No to fajnie będziesz miała :tak:

A która to ty :confused::happy2:

:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam

Super :tak:

Witamy, zapraszamy, my tu lubimy pogadac :-p

A propos gadania, to widać, że święta za pasem bo na bb pustki :-D

A my dzisaj zaliczyłyśmy sympatyczny spacerek do parku :tak: Zaraz brat przyjedzie auto sobie pucowac :-p a ja może w miedzyczasie foti spróbuje wrzucić :tak:

gosia-witam!!!
pisz kiedy tylko bedziesz miala ochote.

wiki-sukieneczka super,no i z Ciebie ładna mamuska.
pozdrawiam.

madeuska-wrrrrrrrr dentysta!na sama mysl mi ciarki przychodza.
kochana ja mam rodzinke na slasku a dokladnie w czerwiace.daleko to od Ciebie?

dowikla-kochana jakies cholerstwo Cie pewnie dopadło.
obys sie jak najszybciej lepiej poczuła.
buziaczki
w czerwionce?
bliziuuuuuuuutkoooo:tak: 5-10 min drogi samocgodem:tak: musisz przyjechać:rofl::-):-):-):-)

MH tez sie ciesze:-):-)

ale u mnie pogoda do bani.. ciagle leje:dry::dry:

reklama
no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

CIMG0813..jpg

Do góry