wiktoria12
Mama i żona :)
:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to mialyscie swietny dziena teraz o mnie
wstalam przed 7 ,Paulina do szkoly,pozniej wyszykowlaam siebie,mala wstala ,zasikala siebie i pmapersa,ale po przebudzeniu nic nie zrobila,wiec ja ubralam,umylam i wsadzilam do wozka i polecialsymy na pociag
pogoda byla cudna i ceipelko i jakies 20stopni w Wawie
podroz pociagiem ok,tylko mala miala dosc siedzenia w wzoku ale jakos poszlo.
dotralysmy na miejsce i jak mlaa wstala o 8 to siku dopeiro zrobial przed 11 na miejsu
weszlsymy do zabiegowego a ona nic,spokojnie dala sie zwazyc i zmierzyci nie plakal na widok bilaych fartuchow
w gabiencie to samo-dala sie zbadac,osluchac,piekie pokazala zabki
ktos mi dziecko podmienil
pani doktor zadowlona,czekamy na wyniki krwi
pod zabiegowym mala znalazla sobie kolezanke w swoim wieku i chodzila z nia za raczke
i nie uciekala w poplochu
zaplakal tylko jak juz jej zaczely krew pobierac,ale nie bylo tak zle i nawet sie nie wyrywala
dumna jestem z niej
pzoniej wsiadlysmy w autobus i pojechalsymy do MH
mala pod koniectrsy zaczela plakac bo chciala wysjc z wozka,ale w koncu wysiadlysmy
dostzlsymy pyszny obiadek
Weronika sie pieknie bawila z Helenka i nawet od niej nie uciekala a my poplotkowalysy)))
o 17 wyszlsymy od MH,wstapilysy do sklepiku,kupilam malej puzzle piankowe z literkami za 10zl,Paulinie pamietnik na klodecze za 2,5zl i pare innych drobiazgow
no i gonilam autobus pod samym przystankiem ale dogonilam
zaraz na autobus.Weronika usnela w wozku ale jak ja chcialam polzyc to sie zaraz obudzila i po spaniu:-)
jakos sie wtelepalysmy na peron(nie ma podjzdow) ale jakas babka mi pomogla
w pociagu grzecznie
tesc wyjechal po nas na pociag,wzial Pauline bo byla u terapuetki i odwizol nas do domu
ok.21 dziewczyny psozly spac
ja na swieta jeszcze nie wiem,ale pewnie u jednych rodzicow i u drufgich
wyjdzie w praniu
Agnes a jak Oliwka u dziadka?
znajdz mnie po iminiu i nazwiskuno i jetsem, w koncu doszłam co z tym Facebookiem, jest ustawienie po polskiemu, hehe.
Tak wiec mam konto, Pati, teraz powiedz jak obejrzec ten filmik, albo jak jesteś wpisana w facebooku, bo może to tzreba być w znajomych...
A mój jednak zasnął ,zrobiłam mu kawkę, ale zapach jakw reklamie nie zadziałał, nie uniosło go z pościeli, hehe
Zaloguj się | FacebookPatryśka, dawaj tu ten filmik bo się specjalnie na face book zalogowałam
Która jeszcze tam znajdę :-)
u lala nocy nie zazdroszcze no moze poczatku az do momentu placzu Antoska ;-)Witam kochane moje środowo
po mega nie wyspanej nocydzieciaki poszły spać o 21 my pgadaliśmy ja poszłam pod prysznic moje kochanie przyszło do mnie umył mi plecki pomiział i mówi czekam w łóżku no i ja napalona gra wstępna no luksus i co??????????i sie Antek z mega płaczem obudził krzyczał piszczał a oczy cały czas miał zamknięte nie mogliśmy go uspokoić wcale no i bujany noszony padł o 23my juz oczywiście bez chęci do sexu no i w nocy zrobił nam pobudke o 3 i nie spał do 5 .20no i od 6 .30 na nogach więc pewnie niedługo padnie no nic może dziś sobie ten ex odbijemy o ile nie pośniemy szybciej
dziś moi rodzice do nas wpadaja koło południa więc dzieci z podniecenia tez od 5 nie śpią
As jak pożyjesz do samej śmierci to jest dobrze
Iwcik a ty w dupe babo chcesz
Agunia no kobieto witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11no i teraz zero wykrętów proszę codziennie wpadać i liste podpisać
Anaconda a cię chłop załatwiłja bym mu dała odczuć że źle zrobił ale trzeba mieć poprawkę faceci sa jak dzieci im trzeba co jakiś czas przypominać nasze prośby to raz a dwa być stanowczymtrzymaj sie kochana
Natalineczka ja ze swoim zrytym beretem to facetowi bym odpisała w tym samym tonie..że kurz i piasek z podeszwy butów zmyty ale zapach przepięknej kobiecej stópki pozostał specjalnie dla niego ..i że jak wylicytuje za 80 zł to gratiś dołożysz mu parę skarpetek no ja juz tak mam
Madziula gratki za kolejny kg i wytrwałaość w bieganiu ja mam zatrzymanie wagidietke trzymam a waga stoi jak zaklęta
a do kiedy kobiety jest przerwa świąteczna ???we wtorek po świętach dzieci ida do szkoły czy w środę????
MH Anabubka ale miałyście fajne spotkanie no i gratki dla dzielnej pacjentki zmiana o 360 stopni
V-Jolka gratuluję sklepu i trzymamy kciki za mega zyski
Dorotko słów brak:-(nie dołuj się kochana ty pierś do przodu uśmiech na ustach nawet jak w sercu ból nie daj mu satysfakcji ze boil ze cierpisz
Lunka to choć ty faceta zbałamuciłaś
no i co i dupa pamięć zawiodła i więcej nie pamiętam
ciesze sie ze tata postanowil walczyc!!!mnie
Witam kochane.
Wczorajszy dzień nie do końca przeczytany ,bo mnie migrena zmogła.
A jak migrena to oczywiście z nudnościami i wymiotami
D wrócił z pracy 3.40 rano przed 9 pojechał znowu
Wczoraj byłam u lekarza z tatą.
Lekarz potwierdził diagnozę ogólną na podstawie badań nie wyników.
Ich wyników wcale nie czytał.
Sama chemioterapia i brak diety to jeszcze góra 6 miesięcy życia ,ale w pełnym komforcie
Przy diecie :
Niestety szanse są znikome,ale jednak są.:-):-)
Radykalna dieta(dążenie do 3 posiłków gotowanych),zmiana stylu życia ,podporządkowanie prawom natury i daje lekarz jakieś małe szanse na dłuższe życie.
Powiedział,że do odtrucia taty potrzeba 7 lat leczenia.
On nie namawia,nie przekonuje,jedynie tłumaczy co z czego wynika i jak co się ma do czego.
Powiedział tacie tak
To nie być -albo nie być
To ZYĆ -ALBO NIE ŻYĆ
Wybór należy do pana.
To było wszystko co miał do powiedzenia.
Resztę materiałów na meila wczoraj przesłał
Dał też tacie rozpiskę ziół co mu wolno a co nie
2 godziny potem zadzwonił i pytał jak tata to przyjał.
Tata chce walczyć i przechodzi na diete.
Bardzo się ciesze.
Powiedział tylko,że liczy na moją pomoc.
Zaraz mu zupkę wstawiam i za 2 godzinki zaniosę to sobie poje.
Uciekam tatuńkowi zupkę gotować.:-):-):-)
Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.
To dieta TMC
ale lasencja!!!:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
witaj i pisz czestohej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
mnie
...
Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.
To dieta TMC
...
dzisiaj wieczorem przyjezdza moja mama z siostrą i zostają chyba do wtorku
...
mnie!
...
:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam
hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
w czerwionce?gosia-witam!!!
pisz kiedy tylko bedziesz miala ochote.
wiki-sukieneczka super,no i z Ciebie ładna mamuska.
pozdrawiam.
madeuska-wrrrrrrrr dentysta!na sama mysl mi ciarki przychodza.
kochana ja mam rodzinke na slasku a dokladnie w czerwiace.daleko to od Ciebie?
dowikla-kochana jakies cholerstwo Cie pewnie dopadło.
obys sie jak najszybciej lepiej poczuła.
buziaczki