medeuska
październikowa mama'09
tak myślałamto co Medea czyli wózio wybrany???
akurat ja rczej zakupów nie robie pieszoMedea wózeczek który wybrałaś jest fajny tylko dla mnie ogromny minus to brak kosza na zakupy ale ja to bez auta jestem no i wiadomo jak idę po julię do szkoły to robię big zakupy nieomal jak anabubka ładuję pod wózek do tego juliny plecak jak ciężki worek z kapciami a jedną ręke musze miec wolną jak przechodzimy np przez ulicęno i on jest dość niski a ja raczej z tych dużych ale wizualnie podoba mi się bardzo a drugi to ten co pokazała Agnes espiro city
jak juz to w tesco obok bloku ale t ez bez mkasa
mam... ale pisaam jak kupiłam tą uzywke że spacerówka to sie do śmietnika nadaje taka zniszczona ta gondola to jeszcze znośnanie masz w tym wozku co kupilas spacerowki?
Nie wypowiadalam sie na temat wozka ale moim zdaniem taki wozek kupuje sie dziecku jak ma rok.Nie wyglada mi on na stabilny tzn chodzi mi o kregoslup dziecka.Wozki 2 in 1 maja jedna bardzo stabilne i mocne oparcia ktore sa jak decha gdy sie dziecko polozy.Wtedy wiadomo ze sa dobre i nie skrzywia dziecku kregoslupa.Oczywiscie zrobisz jak chcesz ale ja bym zaczekala przynajmniej do wiosny z takim zakupem
rewelacyjny torcikMadeuska
Znajoma mi odpisała a propos wózka.
" Jeżdżę bo muszę. Koła trzeba smarować przynajmniej raz w tygodniu, skrzypią od nowości. Bardzo przeszkadza brak regulowanego podnóżka. Oparcia nie da się ustawić w pozycji pionowej. Ciężko się prowadzi. Nie polecę go nikomu.
Zdecydowanie na plus: cena, waga, składanie, wygląd."
Niezbyt pochlebna opinia
Ale ten pierwszy niebieski, spełnia moje wymagania
- sztywne oparcie rozkładane do leżenia i ustawiane w pionie
- regulowany podnóżek
- fajny kosz na zakupy
- lekki
- ładny i niedrogi
Agnes, nigdy w życiu takiego klamota miałam go
CZARNA LIMUZYNA ORA !!!mamas and papas NAJTANIEJ (891950759) - Aukcje internetowe Allegro
A teraz torcik Tylko proszę się nie śmiać bo to mój pierwszy
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2010-01-31
kurcze noto mi teraz ćwieka wbiłas z tym wózkiem a ja juz sie cieszylam ze on taki fajny:---(
ojj ja tez tosty pochałaniam tak jak TyMEDEUSKA
Mi sie podobaja takie wozki z tych tanich
Baby boo MEGA ZIMOWA PROMOCJA tylko 50szt !!!! (890466731) - Aukcje internetowe Allegro
MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+WYSYŁ + GRATIS (892522774) - Aukcje internetowe Allegro
SPACERÓWKA 4BABY NEATO -2 KOLORY ! - CENY HURTOWE (900602252) - Aukcje internetowe Allegro
Zezarlam na sniadanie 6 tostowA moje dzieci po 2
Wlasnie wyszlo sliczne sloneczko ,wiec jak nei zajdzie to moze sie skusze i wyjde z Nimi chociaz na 15 minut
co do wózka to jeszcze wzbudził moje zaufanie w miare msi ie podoba ten MICHELLE PETIT 7,5kg.OKRYCIE+WYSYŁ + GRATIS (892522774) - Aukcje internetowe Allegro
ale kurcze jakos nie umie z tamtego zrezygnowac:-----(
to super że zabieg ok, mieszkanka szkoda, ale może domek bedzie- trzymam kciuki:-)Witam Was Moje Kochane. Przepraszam że dopiero teraz zaglądam, ale dopiero wczoraj siostra pojechała i odpoczywam M bardzo dobrze po zabiegu, już na drugi dzień widział 80% a przed zabiegiem tylko 60% więc jest dobrze teraz tylko za tydzień następna wizyta i to najgorsze bo troche kasy trzeba dać na dojazdy i rodzicom Radka oddać za zabieg a z mieszkaniem kaszanka bo baba je sprzedała no trudno, szukamy dalej. Koleżanka ma domek do sprzedania i jak się da to może go kupimy tylko najpierw trzeba z nią pogadać pogoda ładna, słoneczko świeci i chyba wezmę małego na mały spacer do sklepu bo mu też w domu odbija bez powietrza trzymajcie się cieplutko
i mam teraz dylemat z tym wózkiem:---(