reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog
nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra ja spadam bo siedze w szlafroku,mala na nocniku a jnic nie zrobione
do pozniej albo do jutra bo planuje po poludniu do mamy
buziaki
do pozniej albo do jutra bo planuje po poludniu do mamy
buziaki
Marta1981
Rodzyneczka
Witam a co tu taj pusto.
Z plamieniem przez noc miałam spokój(czyt.w środku siedziało) i teraz samo ledwo co leci.
M mnie zostawił z Julem bo hrabia mały dopiero się przebudził i jeszcze poleguje.Dobrze,że dziś krócej tą przeklętą łazienkę u babki będzie robił bo ksiądz u niej chodzi to na zakupy pojedziemy bo chemia cała wyszła.
.
Z plamieniem przez noc miałam spokój(czyt.w środku siedziało) i teraz samo ledwo co leci.
M mnie zostawił z Julem bo hrabia mały dopiero się przebudził i jeszcze poleguje.Dobrze,że dziś krócej tą przeklętą łazienkę u babki będzie robił bo ksiądz u niej chodzi to na zakupy pojedziemy bo chemia cała wyszła.
Dzięki;-) ja tradycyjnie z herbatką i cytrynką zasiadałam.
Oj nieładnie ;-)ale z tą grzanką to normalnie śniadanie full wypas;-).Podziwiam Cię za ogromne samozaparciea wczoraj Was oklamałam
zapomnialam że dzisiaj na śniadanie mam jeszcze do kawy grzanke!!!! zjadłam i byla taka pyszna że zjadłabym jeszcze ze 2 minimum
a tak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?
A ja kanapeczkę z pasztecikiem ;-).Chyba walne sobie tez grzaneczkę z marmoladką:-)
A jak jazda obowiązkowa 24/24;-).M wlasnei poszedl siku ,tak patrzy na mnie i do mnie z tekstem;"Wy juz sie tak wczesnie rano spotykacie na tym BBAle macie jazdy"
madziulanatasza
Fanka BB :)
Do potem Anabuba ,ja jak dopiję kawkę też sie ulotnieale sobie ja dawkuje
uważnie uważnie;-);-)no Malina ale nieuwaznie czytasz
pytalam o ten wozek do sprzedania co masz
a Weroniak coraz wiecej gada i taka agentak rosnie ze nie sposob wszytskiegi opisac
kochana a właśnie że teraz nie palęPoczytałam sobie z tego linka informacje ,ciekawe rzeczy takie uspokajająco -niepokojące ,ale tam piszą ze mozna wyleczyć!!Muszę zagadać z mamą jak to teraz z nia jest
Malinka gratulacje z okazji niepalenia,a nie kantujesz ty nas przypadkiem,bo juz milion razy rzucałaś palenie i zanim sie przyznałaś że jednak nie, to kilka tygodni zlatywałoa Malina zgarniała pochwały,popalając po kontach
i powiem szczerze że gdyby pietruszka palił to ja bym pewnie przy nim popalała ale że on nie pali to się papierosów nie kupuje i nie ma
kochana nie wiem 250 zł +przesyłkaMalinka sorki
tej moj net wolno chodzi i nie widzialamTwojeje odpowiedzi
a ile bys chciala za ten swoj?
ja się w rowie zasiedziałam a mój antoszka mi tak przestawił satelitę że mam na początku jakieś arabskie kanały a polsko języczne porozwalane po całym dekoderze np polsat na 145 kanale a viva na 1340co najlepsze nie wiem jak on to zrobił i jak to teraz odkręcićchyba muszę przywrócić ustawienia fabryczne
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja tez spadam, papapa
no fajny jest ale dla mnie średnio ciachowatytzn grzesznych myśli bym z nim nie miała możecie go sobie laski brać ja w konkury do niego z wami nie stajęJacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog
Hej Marta
to teściowa zdąży się księdzu pochwalić łazienką????
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
No nie do końca bo jutro mają fugowac i biały montaż robić.Hej Marta
to teściowa zdąży się księdzu pochwalić łazienką????
Witam nową Domóweczkę.Witajcie
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi
Podziel się: