reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam a co tu taj pusto:szok::dry:.
Z plamieniem przez noc miałam spokój(czyt.w środku siedziało) i teraz samo ledwo co leci:confused:.
M mnie zostawił z Julem :nerd: bo hrabia mały dopiero się przebudził :baffled: i jeszcze poleguje:tak:.Dobrze,że dziś krócej tą przeklętą:wściekła/y: łazienkę u babki będzie robił :huh::huh:bo ksiądz u niej chodzi :-p:tak:to na zakupy pojedziemy bo chemia cała wyszła.
Witam porannie jako pierwsza:-):-):-)
Moi z domu wyprawieni a ja z kawusią do komputerka poczytać co tam u was:tak::tak::tak:
Która chętna?

Dzięki;-) ja tradycyjnie z herbatką i cytrynką zasiadałam:tak:.
a wczoraj Was oklamałam:zawstydzona/y:
zapomnialam że dzisiaj na śniadanie mam jeszcze do kawy grzanke!!!!:sorry2::-D:-D:-D zjadłam i byla taka pyszna że zjadłabym jeszcze ze 2 minimum:-D:-D
a tak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?:-p
Oj nieładnie :no::sorry2:;-):-p:-pale z tą grzanką to normalnie śniadanie full wypas;-):tak::-D:-D.Podziwiam Cię za ogromne samozaparcie
016.gif
.
Chyba walne sobie tez grzaneczkę z marmoladką:tak::tak::tak::-)
A ja kanapeczkę z pasztecikiem ;-):tak:.
M wlasnei poszedl siku ,tak patrzy na mnie i do mnie z tekstem;"Wy juz sie tak wczesnie rano spotykacie na tym BB:szok::confused:Ale macie jazdy:szok:":-D:-D:-D:-D:-D
A jak jazda obowiązkowa 24/24;-):tak::-D:-D.

no Malina ale nieuwaznie czytasz:no::no::no::no::no::no:
pytalam o ten wozek do sprzedania co masz

a Weroniak coraz wiecej gada i taka agentak rosnie ze nie sposob wszytskiegi opisac
uważnie uważnie;-);-)
Poczytałam sobie z tego linka informacje ,ciekawe rzeczy takie uspokajająco -niepokojące ,ale tam piszą ze mozna wyleczyć!!Muszę zagadać z mamą jak to teraz z nia jest:tak:

Malinka gratulacje z okazji niepalenia,a nie kantujesz ty nas przypadkiem,bo juz milion razy rzucałaś palenie i zanim sie przyznałaś że jednak nie, to kilka tygodni zlatywało:-Da Malina zgarniała pochwały,popalając po kontach:-D
kochana a właśnie że teraz nie palę:-p:-p:-p:-p:-p:-p
i powiem szczerze że gdyby pietruszka palił to ja bym pewnie przy nim popalała ale że on nie pali to się papierosów nie kupuje i nie ma:tak::tak::tak:
Malinka sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tej moj net wolno chodzi i nie widzialamTwojeje odpowiedzi

a ile bys chciala za ten swoj?
kochana nie wiem 250 zł +przesyłka :confused::confused::confused::confused:
ja się w rowie zasiedziałam a mój antoszka mi tak przestawił satelitę że mam na początku jakieś arabskie kanały a polsko języczne porozwalane po całym dekoderze np polsat na 145 kanale a viva na 1340:szok::szok::szok:co najlepsze nie wiem jak on to zrobił i jak to teraz odkręcić:confused::confused::confused:chyba muszę przywrócić ustawienia fabryczne:cool2::cool2:

Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)

reklama
Hej Marta:happy2:
to teściowa zdąży się księdzu pochwalić łazienką????:-D
No nie do końca :no::sorry2::-D:-D bo jutro mają fugowac i biały montaż robić:-p:-p:tak::-D:-D.
Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
Witam nową Domóweczkę:tak:.

Do góry