reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pobserwuj malenstwo, ostatnio czytalam, że: sapka, ciemieniuszka, krostki,
ulewanie po każdym posilku moga byc typowym objawem skazy białkowej,a  i  charakteryzuje się tez tym ze pojawia się najpierw za uszami.

Oznaką alergii pokarmowej  u  malucha są oprócz wysypki  jeszcze dodatkowo zielone kleiste
kupki i ogólnei problemy z brzuszkiem i nerwowość.

ja bym na twoim miejscu poszła do innego pediatry.

reklama
Agnieszka25_W-wa wiesz mnie pomogło Oilatum na tą wysypkę wtedy
MaMalgosia to fajnie że zajrzałaś już widziałam ;)
Sama nie wiem wiesz czy jedno czy dwoje i stąd ten watek ;D ;D ;D

Bardzo dzięki za wszelkie porady - będe kombinować dalej :p . A teraz spadam bo mój cycolub właśnie otwiera oczka i musimy się trochę pomiętolić hehe.Pozdrowionka wszystkim i kolorowych snów życze. Papatki

Agnieszka mam nadzieję, ze ci jakoś choćby w małym stopniu pomogłam. Jeszcze jedno ... ;) jeżeli mała ma krostki pod zgięciami kolanek, na łokciach i równiez w ich zgięciach to moze to być przez przegrzewanie dziecka ;) A ma takie jakby :lakietrowane " policzki?
Dobra kończę juz z tymi poradami , bo mnie za oszołoma wezmiesz  ;D

jsorbek drugie bez zastanawiania rób, nie teraz ale zrób  ;)  ;D Takie jest moje zdanie  ;D

Agnieszka PAPAPAPA Słodkich snów ;D

Ja tez uciekam , ale do mojego Kocurka :p

A jeszcze się pozale :( .... Wczoraj dostałam okres, matko jakie to dziwne uczucie, juz zapomniałam ze i mnie sie tyczy dostawanie tego paskuctwa buuuuu :( Brzuch mnie nawala i sie czuję jakoś tak nie tego .... :mad: ::)

Bużka kochane , słodkich snów :-*

ale ze mnie głupia cip.. :D jsorbek dla Ciebie tez przeciez buziaki na dobranoc, a to dla Majeczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :angel:

Sylwia ską ja to znam, moj skarb nawet w niedziele nie da mamie dłużej pospac, bo budzi sie ju z 0 6 :( a jak ja juz sie dobudze to on usypia :D

reklama
Do góry