reklama
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Heyka
A ja już po sprzątaniu ufff, schabowe też zjedzone ;D , córcia nacycowana normalnie teraz mam eldorado. Właśnie siadłam sobie przed kompem z kawusią - cisza spokój, nikt nic odemnie nie chce, aż chce się wyć hehehe : ze szczęścia oczywiście.
A ja już po sprzątaniu ufff, schabowe też zjedzone ;D , córcia nacycowana normalnie teraz mam eldorado. Właśnie siadłam sobie przed kompem z kawusią - cisza spokój, nikt nic odemnie nie chce, aż chce się wyć hehehe : ze szczęścia oczywiście.
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja sama z Kuba siedze w domku............jakas deprecha mnie zimowa lapie..........
krolesto za troche slonca!!!!!!!!!!!!!!!
krolesto za troche slonca!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Mnie tez chiba deprecha lapie- nawet sie z mezem poklucilam
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej!!!! wpadam tytlko na sekundke nawet nie czytam bo niestety nie mam czasu poczytam jak juz koszmar sie skonczy! moj hubert ma jelitowke i to ostra!!!!!!!!! wczoraj wyladowalismy w szpitalu na kroplowkach! dzis puscili nas na przepustke ale musze rano chodzic na kroplowke! dzis rano to lecial mi przez rece! nic nie wchlania leci z niego gora i dolem! ciekae kiedy to sie skonczy bo podobno bardzo ostra ta jelitowka u nas panuje!!!!!! ok lece bo hubcio jest z goraczka i marudzi bardzo! papapa
Pycha
mama Mai i Marty
Biedny Hubcio, życzymy mu z Maja zdrówka i to jak najszybciej.
Hej mamy,ja znowu z doskoku.Mordziulka życzę szybkiego powrotu do zdrowia dle twojego małego mężczyzny,a tobie dużo sił.
Rano była u mnie koleżanka z synkiem który w wieku 5 miesięcy za jednym posiedzeniem wypija tylko 20 mili i w związku z tym nie przybiera na wadze,była już z tym problemem u swojej lekarki ze 4 razy a na ostatniej wizycie jej lekarka poszła na poczekalnie i przyniosła jej ulotki o karmieniu dziecka(dodam że jest to jej drugie dziecko).Przecież lekarz o zdrowych zmysłach zlecił by przedewszystkim badania krwi i moczu.jakaś bezduszna krowa z tej lekarki.naszczęście pojechała do innego lekarza ,zobaczymy co będzie
Tak myślę że może jej synuś ma mało żelaza,gdzieś tu na forum przczytałam że wtedy dzieciaczki nie chcą jeść.
Jakieś nowe mamy są na forum,cześć wam :laugh: :laugh:
Rano była u mnie koleżanka z synkiem który w wieku 5 miesięcy za jednym posiedzeniem wypija tylko 20 mili i w związku z tym nie przybiera na wadze,była już z tym problemem u swojej lekarki ze 4 razy a na ostatniej wizycie jej lekarka poszła na poczekalnie i przyniosła jej ulotki o karmieniu dziecka(dodam że jest to jej drugie dziecko).Przecież lekarz o zdrowych zmysłach zlecił by przedewszystkim badania krwi i moczu.jakaś bezduszna krowa z tej lekarki.naszczęście pojechała do innego lekarza ,zobaczymy co będzie
Tak myślę że może jej synuś ma mało żelaza,gdzieś tu na forum przczytałam że wtedy dzieciaczki nie chcą jeść.
Jakieś nowe mamy są na forum,cześć wam :laugh: :laugh:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Witam Agnieszke z Wa-wy chyba cię kojarze z "wysypki" tzn z watku o wysypce ma się rozumieć : ;D ;D ;D
ja tez wpadam i wypadam bo zmeczona jestem bardzo na basenie byłam z moim mężulem i superowo było popływałam i padam z nóg. Dobrze że moja dzidzia tak grzeczna i kochana
ja tez wpadam i wypadam bo zmeczona jestem bardzo na basenie byłam z moim mężulem i superowo było popływałam i padam z nóg. Dobrze że moja dzidzia tak grzeczna i kochana
reklama
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Jsorbek ty to masz pamięć hehe , faktycznie na wysypce zawitałam i dalej walczymy z krostkami niestety. Coś nam nie chcą zejść te upierdliwce. Niunia skórke ma już jak krokodylek ale dalej walczymy, mam nadzieje że jusz niedługo. A teraz moje kochanie puszcza zajebiste bąki hihi i uśmiecha się do tego tak szeroko że wszystkie dziąsełka pokazuje ;D . To dopiero pełnia szczęścia .
Podziel się: