reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
noelia cod o kwiatka to mojego zamurowało, zaczerwienił sie i zrobiło mu sie straaaasznie głupio ;D
Ja szczepie małego szczepionką skojarzaoną i chyba z tego co sie orientuje to na Hib tez tam jest :
Reakcja była pozytywna, nie było gorązcki, spał ładnie.
Ja szczepie małego szczepionką skojarzaoną i chyba z tego co sie orientuje to na Hib tez tam jest :
Reakcja była pozytywna, nie było gorązcki, spał ładnie.
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Dzien doberek
Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy.
Wszystkiego co najlepsze!
U mnie dzis pracowicie- rano popralam posprzatal i goscia przyjelam.
KOlo poludnia wytuszylam na spacer- tak pieknie swiecilo sloneczko!
przyszlam o 17.30-ale pobalowalam.
Wykapalam juz JAsia zeby byl NAPEWNO czysty bo jutro szczenienie!!
I teraz popisze troszke z wami ( jak ktos jest??)
Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy.
Wszystkiego co najlepsze!
U mnie dzis pracowicie- rano popralam posprzatal i goscia przyjelam.
KOlo poludnia wytuszylam na spacer- tak pieknie swiecilo sloneczko!
przyszlam o 17.30-ale pobalowalam.
Wykapalam juz JAsia zeby byl NAPEWNO czysty bo jutro szczenienie!!
I teraz popisze troszke z wami ( jak ktos jest??)
No nareszcie ;D w końcu powróciłyście a już traciłam nadzje....ufff nawet zaczynałam wierzyć w teorie spisku
Dziekuje wszystkim internetowym ciocią za zyczonka dla Nonka
I choć musze znikac to szczęśliwa ;D że powraca życie na nasz watek
Melduje że becikowe odebrane ( Lady-bird) ale niestety bez 500zł dodatkowych,podobno nie należy mi się
Jeszcze raz wszystkiego naj w nasz dzionek,znikam spędzać rodzinnie wieczorek
Dziekuje wszystkim internetowym ciocią za zyczonka dla Nonka
I choć musze znikac to szczęśliwa ;D że powraca życie na nasz watek
Melduje że becikowe odebrane ( Lady-bird) ale niestety bez 500zł dodatkowych,podobno nie należy mi się
Jeszcze raz wszystkiego naj w nasz dzionek,znikam spędzać rodzinnie wieczorek
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
siemanko! u mnie hubert jeszcze bryka! ale zaraz tez go biore do kapania! poza tym znowu mam maly stadion dzis w domku bo znowu jakis meczyk!!! ale chyba to zniese!!!!!!!
noelia w sumie to jestem bardzo zadowolona z wizyty bo naprawde profesor poswieca nam duzo czasu teraz siedzielismy w gabinecie az 40 min. poza tym znowu zabiera nas do szpitala do centrum zeby porobic jeszcze dokladniejsze badania! moze to byc uwarunkowane genetycznie a ja chce miec jeszcze chociaz jedno dziecko wiec jesli tak jest to chce wiedziec i jakie mamy ryzyko! ale mam nadzieje ze jednak nie genetycznie. narazie nie moze zrobic badan genetycznych bo musi najpierw znac dokladna diagnoze. a jak na opuzniony rozwuj psycho-ruchowy to rehabilitacja postepuje zbyt wolno. w sumie to moglby nas podpiac pod porazenie mozgowe i miec problem z glowy, kazac przyjezdzac raz na miesiac i zbierac kase a tu jednak chce szukac! wiec znowu czeka nas szpital. jutro dzwonie to sie dowiem na kiedy nam termin wyznaczy. ludzie do centrum czekaja 3 4 miesiace my pierwszy raz czekalismy 2 tygodnie wiec mysle ze teraz tez nie bedziemy dlugo czekac. ale jutro sie okaze!
noelia w sumie to jestem bardzo zadowolona z wizyty bo naprawde profesor poswieca nam duzo czasu teraz siedzielismy w gabinecie az 40 min. poza tym znowu zabiera nas do szpitala do centrum zeby porobic jeszcze dokladniejsze badania! moze to byc uwarunkowane genetycznie a ja chce miec jeszcze chociaz jedno dziecko wiec jesli tak jest to chce wiedziec i jakie mamy ryzyko! ale mam nadzieje ze jednak nie genetycznie. narazie nie moze zrobic badan genetycznych bo musi najpierw znac dokladna diagnoze. a jak na opuzniony rozwuj psycho-ruchowy to rehabilitacja postepuje zbyt wolno. w sumie to moglby nas podpiac pod porazenie mozgowe i miec problem z glowy, kazac przyjezdzac raz na miesiac i zbierac kase a tu jednak chce szukac! wiec znowu czeka nas szpital. jutro dzwonie to sie dowiem na kiedy nam termin wyznaczy. ludzie do centrum czekaja 3 4 miesiace my pierwszy raz czekalismy 2 tygodnie wiec mysle ze teraz tez nie bedziemy dlugo czekac. ale jutro sie okaze!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no tak ja usiadloam a was juz wywialo!!!! ja tez zaczne podejrzewac ze to jakas zmowa!!!!!!
MaMalgosia mozna bylo odczuc twuj brak-zobacz jakie pustki byly prze wekedn! jak by kazdy wiedzial ze cie nie bedzie i nie siadal nawet do kompa! ale biedrona tez cos nawala! czyzby cie tak chorobsko rozlozylo?
MaMalgosia mozna bylo odczuc twuj brak-zobacz jakie pustki byly prze wekedn! jak by kazdy wiedzial ze cie nie bedzie i nie siadal nawet do kompa! ale biedrona tez cos nawala! czyzby cie tak chorobsko rozlozylo?
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ja juz sie zegnam [glow=red,2,300dobranoc!!!!!!![/glow]
L4dY-bIrd
doula
ja jestem jestem ......coś mi oko szwankuje :
reklama
L4dY-bIrd
doula
qrcze chyba zaczynam sie sypać na starosc.......ciekawe jak będe wyglądac bez oka ... :
pewnie jak pirat Barnaba
pewnie jak pirat Barnaba
Podziel się: