reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tak w ogóle to interesuje mnie jedna rzecz?
Czy szczepicie swoje dzieci przeciwko Hib szczepionka jest nieobowiązkowa ale zalecana,Czy któraś już szczepiła? jaka była reakcja ze strony dziecka ?

reklama
noelia cod o kwiatka to mojego zamurowało, zaczerwienił sie i zrobiło mu sie straaaasznie głupio ;D

Ja szczepie małego szczepionką skojarzaoną i chyba z tego co sie orientuje to na Hib tez tam jest ::)

Reakcja była pozytywna, nie było gorązcki, spał ładnie.

Dzien doberek

Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy.

Wszystkiego co najlepsze!

U mnie dzis pracowicie- rano popralam posprzatal i goscia przyjelam.
KOlo poludnia wytuszylam na spacer- tak pieknie swiecilo sloneczko!
przyszlam o 17.30-ale pobalowalam.
Wykapalam juz JAsia zeby byl NAPEWNO czysty bo jutro szczenienie!!
I teraz popisze troszke z wami ( jak ktos jest??)

No nareszcie ;D w końcu powróciłyście a już traciłam nadzje....ufff nawet zaczynałam wierzyć w teorie spisku
Dziekuje wszystkim internetowym ciocią za zyczonka dla Nonka
I choć musze znikac to szczęśliwa ;D że powraca życie na nasz watek

Melduje że becikowe odebrane ( Lady-bird) ale niestety bez 500zł dodatkowych,podobno nie należy mi się :p

Jeszcze raz wszystkiego naj w nasz dzionek,znikam spędzać rodzinnie wieczorek :)

Moje maleństwo juz wykapane i najedzone spi w łózeczku. Chyba bardzo go dzisiejsze cwiczenia zmeczyły bo juz usypiał przy butli

siemanko! u mnie hubert jeszcze bryka! ale zaraz tez go biore do kapania! poza tym znowu mam maly stadion dzis w domku bo znowu jakis meczyk!!! ale chyba to zniese!!!!!!!
noelia w sumie to jestem bardzo zadowolona z wizyty bo naprawde profesor poswieca nam duzo czasu teraz siedzielismy w gabinecie az 40 min. poza tym znowu zabiera nas do szpitala do centrum zeby porobic jeszcze dokladniejsze badania! moze to byc uwarunkowane genetycznie a ja chce miec jeszcze chociaz jedno dziecko wiec jesli tak jest to chce wiedziec i jakie mamy ryzyko! ale mam nadzieje ze jednak nie genetycznie. narazie nie moze zrobic badan genetycznych bo musi najpierw znac dokladna diagnoze. a jak na opuzniony rozwuj psycho-ruchowy to rehabilitacja postepuje zbyt wolno. w sumie to moglby nas podpiac pod porazenie mozgowe i miec problem z glowy, kazac przyjezdzac raz na miesiac i zbierac kase a tu jednak chce szukac! wiec znowu czeka nas szpital. jutro dzwonie to sie dowiem na kiedy nam termin wyznaczy. ludzie do centrum czekaja 3 4 miesiace my pierwszy raz czekalismy 2 tygodnie wiec mysle ze teraz tez nie bedziemy dlugo czekac. ale jutro sie okaze!

no tak ja usiadloam a was juz wywialo!!!! ja tez zaczne podejrzewac ze to jakas zmowa!!!!!!
MaMalgosia mozna bylo odczuc twuj brak-zobacz jakie pustki byly prze wekedn! jak by kazdy wiedzial ze cie nie bedzie i nie siadal nawet do kompa! ale biedrona tez cos nawala! czyzby cie tak chorobsko rozlozylo?

reklama
Do góry