reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pressedflowerbirthdaycard1vj.jpg

Duzy niech rosnie, Biedroneczko.

Adresik nowo wyszperanego sklepiku...

http://www.akacjowydworek.sklep.pl/

reklama
jejku dzieki laseczki :-*

przekaże Jasiowi buziaczki od ciotek jak tylko sie obudzi :)

Kalinka super stronka :) ojjj chciałabym mieć dużo żeczy z niej ....tylko fajnie by było mieć własny domek albo mieszkanko gdzie mogłabym to ustawiać ::)

ale....kiedyś napewno :):)

No w końcu udało mi sie wejsc na strone bb :laugh:

Najserdeczniejsze zyczenia dla Jasia ;D

Maciuś usnał a ja pije kawke i też mam ochote zrobic to co moj synek czyli położyc główke do podusi, a to wszystko przez to ze rano musiałam jechac z wynikami małego do pediatry.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ SłONKA I RADOśCI I MIłOśCI I W OGóLE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA MOJEGO PRZYSZłEGO ZIęCIA - Jasieńka CIOCIA ASIA Z MAJą ;D ;D ;D

MaMalgosia własnie miałam dzis wstac i przeprowadzić śledztwo gdzie zniknęłas bez słowa.
Mija i L4dY wiecie że jeszcze nie dostałam becikowego :mad: :mad: :mad:

mam kawe :p

sorbuś jak niedostałaś ?????? to idz i sie dowiedz kiedy ci przyznają !!

No qrcze ...az dziwne .Ja dostałam po paru dniach od złożenia odpowiedz .Ty tez powinnas dostać.Idz do nich i sie dowiedz bo bezsensu tak siedziec i czekac .

Niemam w domu kromeczki chlebcia:( niechce mi sie nic robić .Zjadłabym coś fajnego a niemam jak wysjc do sklepu bo Jasiek padł i spi ::)

ja tez kawusie piję.
L4dY powiedzieli że na poczatku marca dostanę więc jak nie dostanę w tym tygodniu to zadzwonie do nich.

reklama
a niemowiłam wam jaki fajny zamowiłam śpiworek do wózka??

No to powiem :p wiec doszłam do wniosku że Kierownik niemiesci sie juz w gondolce i nogi mu zaczynają wystawać ::) wiec czas na zakup śpiworka :) i jak zwykle "poszłam " na allegro ::) :p i znalazłam całkiem tani i fajny spiworek o taki :

http://allegro.pl/item88493354_88493354.html

no i go kupiłam .Superowy jest , cieplutki i wogole :) Jestem bardzo zadowolona bo jest z pożądnego materiału :)

Do góry