reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gratuluję setnej strony!
Załapałam się na małe świątko. Usmażyłam fuuurę pączków dla moich mężczyzn, coby ich ugościc...Dzieci rano zlożyły życzonka, mężuś smignął do miasta, wiem po co, tak, tak...25 kilometrów do najbliższej kwiaciarni.... ;)

Kunda Miluszek z twego syneczka...tatus też, naturalnie. tez Miluszek, znaczy się.

reklama
Jak to nie smieją...przeciez widzimy, że się chicholi twój skarbek! ;)
Pani Biedronko, jak się zapomina o koleżankach to trudno, takie efekty. ;D
Choroba wpadła na kawke, zamiast koleżanek!
No dobrze, juz nie będę dokuczac. Dobrze, że jestes zdrowa, tak trzymać.
ja troszke spasowałam z pisaniem, bo mam troche zajęć realnych że tak powiem...Ale czasem, oczywiście, wpadnę poczytac...
Dziś maluch śpi cudnoie, więc chwilowo romansuję z siecią. Pączuszki gotowe, obiad gotowy- ciecierzyca w sosie bretońskim, marchewka, kasza jaglana i wieprzowe kotlety.
Dom troszke w proszku ale co tam. W końcu to dzien kobiet! Olewam sprzatanie.
:laugh:

STO LAT STO LAT!!!!!!!!
z okazji dnia kobiet! (rano zapomnialam przepraszam!) dopiero luby przez telefon mi przypomnial!
wlasnie z miasta wrocilam i jeszcze zamierzam isc ale jak bube uspie bo siostra przyniosla do nas core na troszke i nie zostawie mamy samej z tymi lobuzami!!!!
biedrona jak tam juz wydane pieniazki?? a czy z jasia zrobil sie maly anioleczek? kapalas go po chrzcinach? ja slyszalam ze sie nie kapie bo cos tam sie zmywa z dziecka! ja nie kapalam bo goscie na glowie w barze a hubcio z ciocia w domciu byl.

Jestem już po spacerku, ale piękna pogoda. Podobno od 18 marca ma byc juz ładnie ale byłoby super już mam dość śniegu

Hej kobitki :)

Ja od piątku bez internetu byłam :( Matko ile nastukałyście :o Póżniej nadrobię i wskoczę do Was jak tylko małego uśpię ;)

A poza tym to wszytskiego naj naj w dniu naszego świetą ;D

Przed chwilą dostałam różową różyczkę od..... mojego znajomego-przyjaciela z dawnych lat , ale sie mój luby zszokował, jak on w drzwiach stanąl :D :D :D :D :D

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NASZYM DNIU ;D ;D

u NAS ZIMNO JAKOŚ ale spacer zaliczony wczoraj szczepienie też,nie bło tak żle.Mordziula jak Hubuś po wizycie u doktorka.MaMałgosia to mu dało do myślenia pewnie ::) ::)Mój tylko życzonka złożył i powiedział że mam sobie coś kupić  ;) już coś wymyślę ;D
A tak nudy,więc postanowiłam że na basen pojedziemy w niedzielę z Emi.Niestety musimy całą wyprawę zrobić bo to 25 kilosów.Ale będzie super ;D

reklama
RedMayka,co do tego że twój synuś urósł i wiele przytył to tak dziwnie mieżą i ważą
Jak ja byłam na pierwszym szczepieniu to niunia moja miała mniejszy obwód głowy o 3 cm niż zaraz po urodzeniu.Wciągu 6 tygodni głowa jej zmalała czy co ??? ???

Do góry