reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam!!!

jesli chodzi o becikowe to dostają je wszystkie matki, których dzieci urodziły się po 9 listopada (włacznie) i wynosi ono 1000zł

a drugi tysiąc mogą dostać te, których dochody nie przekraczają 504 zł na członka rodziny i to się nazywa dodatek za urodzenie dziecka i w ubiegłym roku to było 500 zł

a my mieszkamy sami i wcale nie narzekam i wcale mi niespieszno żeby zostawić Majusię z dziadkami, jedyna osobą, z która do tej pory ją zostawiłam jest mój mąż,

no i znowu jak ja jestem to ciiiiiiicho  ::) Ja was muszę czymś tutaj zwabiac  :laugh: :laugh:
jsorbek , a ja sobie zajęcie znalazłąm  :p :p :laugh: Kupiłam sobie blok techniczny, ołowki, temperówe i gumkę (mały sie nią zainteresował więc mu ją pozyczyłam na troszkę :laugh: ) i narysowałam mojego Męża , nie męża  :laugh: :laugh: Mojego nieślubnego - tak bedzie najlepiej  :laugh: Patrzcie jak mi wyszedł  :laugh: :laugh: :laugh: aki trochę nie podobny, ale jak na pierwszy raz i tak rewelka  :laugh: :laugh:  

Tylko mi sie nie śmiać  :p

My też mieszkamy sami, ale jak wszystko tak i to ma swoje uroki i wady. Chciałoby sie chwilkę odsapnąc i podrzucic komuś bobasa, ale nie ma komu :p Mimo wszystko samemu jest najlepiej , ja za bardzo konfliktową osobą jestem zebym miała z kimś mieszkać kto by mi mówił co i jak amm robić ::) ;)

Z wychodnym to jakoś sobie radzimy, np wybieramy lokale w których nie palą , to przede wszystkim , no i takie w których są krzesełka dla dzieci. Wtedy jest ubaw z ałemgo, bo sie na wszystkich gapi jak sroka w kość, wywali oczy i patrzy jak ktoś je :laugh: :laugh: :laugh:,a ludzie się peszą odrazu :laugh: :laugh: :laugh:

No nie gadajcie , ze już chrapiecie :mad: ::) ::) ::) ??

a ten mężuś ;) nawet fajnie ci wyszedł ty nasza malarko :p ;D

Ja wpadłam an chwile bo moja połowica zawsze po pracy wieczorami okupuje kompa i ...niema bata żeby go z tąd wywalić :mad: :(
...a teraz wyszedł na papieroska ...wiec ja wskoczyłam ...

juz niechrapie ...zatkałam sobie buzie prażynkami ;D

...ide chyba spać ..bo tu cicho :mad:
wszystkie pewnie laseczki zajmują sie mężami jak przykładne zony ...tylko ja taka i owaka na babyboomie siedze ;) ;D 8)

Ja tez siedze sobie na bb a ze zlosci to dzisiaj znowu zapalilam - za bardzo nerwowa jestem :(:( cala kuracja poszla na nic

reklama
halcia , a ta towja kuracja nie uwzględnia małych odchyleń... ;) Jeden papieroch w sytuacji ekstremalnej chyba moze być ;)

Do góry