ja bym chciala wyjsc, ale z temperaturka 38,5 to sobie nie poszaleje , takze dzidzia na balkon sie wywietrzyc troche, a ja w domku zastanowie sie jakimi lekami sie nafaszerowac zeby mi szybko przeszlo, chociaz podobno katar leczony i nieleczony trwa tyle samo...buuuu
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
redmayka polecam ferweks ale musisz pic 3 razy dziennie i lezec w lozku!!!!! bo inaczej nie pomoze! a ferweks na katar temperature i ogulnie przeziebienie dobry!!!!!!!!!!!
hmmm...to lozko to bylby dobry pomysl, ale niestety nierealny. Cora w szkole, mezczyzna wlasnie wyszedl do pracy, w domciu tylko Groszek, ja i zwierzaki...objadek sam sie nie ugotuje,pranie by sie przydalo zrobic a i popracowac troszke by sie przydalo...poprzestane na konskiej dawce polopiryny s, kropelkach do nosa i czyms na gardlo...
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
jak chcesz ale mysle ze troszke ferii by cie sie przydalo!!!!!!!
a mamusia nie moze pomuc albo tesciowa?
a mamusia nie moze pomuc albo tesciowa?
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja polecam otrivin na katar rewelacja, spróbuj.
A my dzisiaj na zakupki wreszcie jedziemy tak juz mi się chce z domku wyjść. A zakupki najbardziej lubię
Kunda wreszcie cię widzimy ;D ;D ;D
Kalinka tym ptasim musisz mnie poczęstować.
My pospałysmy dzis do 9.30
MaMalgosia tylko ja niefotogeniczna jestem bardzo okropnie na zdjęciach wychodzę. : : :
A my dzisiaj na zakupki wreszcie jedziemy tak juz mi się chce z domku wyjść. A zakupki najbardziej lubię
Kunda wreszcie cię widzimy ;D ;D ;D
Kalinka tym ptasim musisz mnie poczęstować.
My pospałysmy dzis do 9.30
MaMalgosia tylko ja niefotogeniczna jestem bardzo okropnie na zdjęciach wychodzę. : : :
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
jsorbek ale glupoty gadasz-jaka niefotegeniczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wklejaj te zdjeia!!!!!!!!!!
wklejaj te zdjeia!!!!!!!!!!
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Hej dziewuszki
Jak ma tak wyglądac reszta dnia to ja dziękuje ...przed chwilą dostałam to od brata http://www.chatoff.net/game/ . Kazał mi w nią zagrać : Polega to na tzm , yebz dojecha kropecyk do cyerwonego pola , niedotzkajac cyarnego pola :
Jak ktos chce mocnzch wrazen to zapraszam : , ale co zlego to nie ja
Jak ma tak wyglądac reszta dnia to ja dziękuje ...przed chwilą dostałam to od brata http://www.chatoff.net/game/ . Kazał mi w nią zagrać : Polega to na tzm , yebz dojecha kropecyk do cyerwonego pola , niedotzkajac cyarnego pola :
Jak ktos chce mocnzch wrazen to zapraszam : , ale co zlego to nie ja
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
sory, za te dziwne słowa, ale klawiatura mi zwariowała i pozamieniała literki :
jsorbek , ja ci zaraz pokarze kto jest niefotogeniczny :laugh:
jsorbek , ja ci zaraz pokarze kto jest niefotogeniczny :laugh:
reklama
Podziel się: