reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ju20sto a ja juz cały babyboom na nogi postawiłam bo niewiedziałam czy to już czy jeszcze nie :)

Wszystkiego pieknego dla ciebie i twojego kochanego maluszka !!!!! wielkie gratulacje odemnie i od mojej rodzinki !!!!

reklama
a właśnie kawkę chlapnęłam ale jeszcze jeną tez łyknę
W olkuszu koło Krakowa a ty? ;D ;D ;D

Ju20sto wszystkiego naj naj naj dla klaudi i jej mamusi

jsorbek ::) cholewcia to troche daleko do siebie mamy ::) ja w małym miasteczku co sie Sobótka zwie <pod wrockiem > a miasteczko znane jest z góry ślęży na które raz do roku zlatuja sie czarownice żeby obmyslec plan działania >:D >:D >:D sesesese ....

a pod Krakowem mamy kawałek ziemi w Niepołomicach ..kto wie kto wie ..może kiedyś będziemy miały do siebie bliżej :p ;)

ju20sto opowiedz nam kochana jak to było z Klaudią

jejku jak patrze na ta fotke to az mnie ściska w serduszku ...jak sobie przypomne moja kluske jak był taki malutki

...ah

reklama
Ale od wczoraj naklikałyście :) ja mam znowu wolną chwilke bio dziadek na spacerek wyszedł....ale od jutra to się skończy do domku wracam i sama z Kapselkiem znowu będe gnić w naszym małym domku....ale dobre i to nie moge się przyzwyczjać do luksusu ;) :laugh:

Ju20sto Wszystkiego naj urodzinowego :) śliczne maleństwo,wracaj szybko do sił i do nas na forum,teraz jesteś już podwujną mamą ;D

Ale dziś pięknie słonkoświeci :) a ja dziś mam dzień pod wezwaniem czowiek śmietnik,ciągle coś wcinam i ciągle jestem głodna..ej a może zima się nie skończy i magazynuje na czas wielkich mrozów ???

Do góry