Nie no co Ty:-)My mialybysmy sie smiacAGNES przeciez znasz nas:-);-)najwyżej juto bo teraz to już spi albo i lepiej nie bo bedziecie się z mojego fryzjerskiego talentu nabijać
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja uciekam dobrej nocy
aga1480
mama 3 muszkieterów
Tak, dzieciaki mają taaaaaaaaaką głowę jak trzeba coś skombinować, a ja dalam się zrobić na szaro. Żegnam się już dziś dziewczynki, SPOKOJNEJ NOCY Z POCIECHAMI ŻYCZĘ. Do jutra;-);-)są bardziej cwane i przebiegłe niż nam się wydaje
oj na to bym nie liczyła moją wątróbkę wyśmiały bezlitośnie chociaż prosiłam żeby się nie śmiałynajwyżej juto bo teraz to już spi albo i lepiej nie bo bedziecie się z mojego fryzjerskiego talentu nabijać
Dobranoc:-)Tak, dzieciaki mają taaaaaaaaaką głowę jak trzeba coś skombinować, a ja dalam się zrobić na szaro. Żegnam się już dziś dziewczynki, SPOKOJNEJ NOCY Z POCIECHAMI ŻYCZĘ. Do jutra;-);-)
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Tak, dzieciaki mają taaaaaaaaaką głowę jak trzeba coś skombinować, a ja dalam się zrobić na szaro. Żegnam się już dziś dziewczynki, SPOKOJNEJ NOCY Z POCIECHAMI ŻYCZĘ. Do jutra;-);-)
Dobranoc
No to nic tylko ja tez bede zwijac zagiel;-);-) trzeba jakis filmik obejrzec m ma wole do poniedzialku wiec trzeba korzystac Milej nocki dziewczyny nie piszcze za duzo:-):-) Dobranoc do jutra
Nie no co Ty:-)My mialybysmy sie smiacAGNES przeciez znasz nas:-);-)
no własnie dlatego że was znam to wiem jaka bedzie reakcja
ja też na to nie liczęoj na to bym nie liczyła moją wątróbkę wyśmiały bezlitośnie chociaż prosiłam żeby się nie śmiały
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
:-):-):-):-) ja sie z twojej watrobki nie smialam tylko zostawilam to bez komentarza bo to nie ladnie wysmiewac kolezanek z forum;-);-);-)oj na to bym nie liczyła moją wątróbkę wyśmiały bezlitośnie chociaż prosiłam żeby się nie śmiały
reklama
Podziel się: