malinka Ty też idziesz lulu ????????????dobranoc wszystkim tym którzy już idąspać i nie tylko
reklama
Chyba tak bo chyba przejeła komputer od KlaudiiAs się zaraz pojawi
heh no slodko, nie dziwie Ci sie bo i u mnie jest tak samo o wszystkim sie zapomina jak zobaczy sie na to cudoMówię tak na nie bo jak jest mi przykro, mam doła to jak przytule takie maleńswa i zobaczę te oczka roześmiane, wiem że mam dla kogo żyć i cały żal, ból ze mnie schodzi.:-)
oj biedni oni a Lali szczegolnie, napisz jak dojedzie do granicyNo a wszystko dzieki wam dziewczyny ze pojechalam jednak na badanie normalnie ja nie wiem co bym bez was zrobila a zejelo mi to wszystko ok 15min wiec raz dwa i bylam gotowa
No to przed chwila byla u mnie sasiadka ze piwnica zalana rura mi pekla przy automacie tyle dobrze ze automat nie popsuty
Ania pisala do mnie smsa ok 20 ze jeszcze nie przekroczyli Polskiej granicy sa takie korki ze szkoda gadac biedni bede sie meczyc w aucie i napewno bardzo pozno dojada na miejsce
Ja jak raz jechalam do PL Na swieta wielkanocne to byly takie korki ze zesmy jechali 26godz a normalnie tylko ok 12 jedziemy
wow fajnie gratulacjeZapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabekDolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby;-)
no to Ci Michal, lobuziak jeden ;-)Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta
no to fajnie sie Oliwka pewnie bawila jak bedziesz miala fotki to zapodajOliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.
nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.
A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowliwka sie wyszalała na maxa.
Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.
potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.
A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy
niestety na fryzjera się nie nadaję za krutko ja obciełam,wygląda jak paź taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną
nie bedziemy sie smiac... ;-);-);-)najwyżej juto bo teraz to już spi albo i lepiej nie bo bedziecie się z mojego fryzjerskiego talentu nabijać
aha a już myslałam ze tez się zmywaszja spaćjeszcze nieja się żegnałam z tymi co idą
Albo chciałas wygonic nasza MALINKEaha a już myslałam ze tez się zmywasz
oj pati pati Ty zbereźnico Ty jestes niewyzyta normalniea moj m tak fajnie lezy...
ale nie widac tego co kiedys Wam pisalam jak palil
ale mam lepsze widoki hehe
chyba sie skusze...
reklama
dowikla o co Ty mnie podejrzewasz?ja?a w zyciuAlbo chciałas wygonic nasza MALINKE
Podziel się: