reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

taaaaa tksty to oni mają genialne tylko czasami nie wszyscy je łapią i potrafią się obrazić:cool2::cool2::cool2:
wiktoria a na ile twój mąż przybywa????no bo jakbyś dostała jutro to na przyjazd to będzie końcówka a potem......no.......a zresztą miałaś dopiero pierwszą po porodzie więc następna może być równie dobrze po 3-4 m-cach mi mój doktorek powiedział że do roku po porodzie miesiączki mają prawo być nieregularne i mimo że to mało komfortowe to tak może i ma prawo być nawet jeżeli kilka jest regularnie to potem może np jakaś być później albo wcześniej....a pozatym w cyklu 12 miesięcznym u karzdej kobiety ma prawo jedna miesiączka wypaść:tak::tak:tylko my kobiety nie planujące ciąży wpadamy od razu w panike:-D:-D
Teraz na 3 tygodnie a co do @ to może i to było jednorazowe a w ciązy napewno nie jestem bo po @ sie nie seksowałam:-D:-D:-D:cool:dopiero za tydzień se będe:-D:tak:

reklama
AGNES
A jutro rano jest powtorka Brzyduli????

dowikla jutro są powtórki Brzyduli z całego tygodnia,zawsze w soboty :tak::tak::tak::tak::tak:

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:

cwaniak,myslał że mama się nie dowie .nieźle to sobie wykabinował:-D:-D:-D:-D:-D

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:

No to ladnie Michal wdal sie w bojke z kolega i wszystko ukrywal przed mamusia:szok:;-);-) a i jeszcze w dodatku nie pamietal czemu ma oko zadrapane;-);-);-) kurde jak te dzieci szybko o wszystkim zapominaja;-);-)

AGNES
No to fajnie spedzilas dzien:tak::tak::tak:A my drugi dzien siedzielismy w domu:no:

Ja moim dziewczynkom juz siedem razy podcinalam włoski:-):tak:ale nie na pazia:-p:-D
Pokaz pozniej jakas focie ze swoim dziełem

Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a to ja proszę fotkę:tak:
ja julce regularnie podcinam włoski kiedyś grzyweczkę z nią mały problem bo nawet jak coś krzywo pójdzie to nie widać bo jej się włoski lekko kręcą a najbardziej na końcach właśnie:-D

a to ja proszę fotkę:tak:
ja julce regularnie podcinam włoski kiedyś grzyweczkę z nią mały problem bo nawet jak coś krzywo pójdzie to nie widać bo jej się włoski lekko kręcą a najbardziej na końcach właśnie:-D
Ja moim nie robie grzyweczki:no:Podcinam tak całosc zeby ładnie rosly a te z przodu upinam pozniej spineczkami albo robie kitki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry