aga1480
mama 3 muszkieterów
dziewczyny piłyście coś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to super malina fajnie ,że ją przyjęlidziewczynki ja tylko na chwilunie komp mi tak muli że
chciałam się pochwalić julia została przyjęta do zerówki jupiiiiiii
od 1 września będzie się uczyławe wtorek 2 czerwca idzie sobie na 3 godzinki na taki próbny dzień do dzieciale się cieszę
Agus nie tylko patrysia choc u mnie wzrok to juz nie taki jak kiedysTylko patrysia zauważyła że się pojawiłam,jestem jakaś przezroczysta czy co?????
witam nową mamusię :-):-):-):-)
A skad ta pewnoscprzeciez ja caly czas Cie widzialam tylko nie mailam o czym gadac bo blizniakow nie mam
przeciez ja caly czas Cie widzialam tylko nie mailam o czym gadac bo blizniakow nie mam
ogladacie moze tvn turbo wlaczcie
jak co wieczórdziewczyny piłyście coś??
taaaaaaa slice mandarynkadziewczyny piłyście coś??
przeciez ja caly czas Cie widzialam tylko nie mailam o czym gadac bo blizniakow nie mam
ogladacie moze tvn turbo wlaczcie
u mnie w rodzince nie ma blizniakow u mojego m tez nieA skad ta pewnosc
no wlasnie ostatni!Dzisiaj był ostatni odcinek "Na wspolnej"Kolejne beda dopiero od wrzesnia
Ale wtedy bedzie sie tam działo
ja tez za[raszamzle mnie zrozumialaschodzilo mi o to zebyscie sie nie zdiwily jak bede mial czas ze zadzwonie i wlece na kawe
Teraz jedziemy zeby rozdac reszte zaproszen na slub wiec nie wiem jak bede wygladala z czasem
tez masz wrodzina????????????ja mam rowniez wrodzona niedoczynnosc tarczycy i tutaj w DE wszystkie tabletki mam za darmo a w Pl robili mi 3 razy badania na tarczyce i dwa razy wyszlo ze nie mam a raz ze mam moja mama juz sama nie wiedziala co jest grane bo pracowala w laboratorium wiec sie tez troche zna ale lekarze stwierdzili ze jak 2 razy wyszlo ze nie mam to dla nich zanczy ze nie mam a jak juz mieszkalam w DE to za pierwszym razem wykryli mi tarczyce i przez te pierunstwo 2 lata nie moglam zajsc w ciaze i musialam potem brac sterydy itd zeby w ogole byc w ciazy:--(
:
u mnie tez ma byc tak samo-ch,ury,burze,slonce az do srody.ale ok.20stopni wiec tak mocno letni pogoda:-)U mnie rozlało sie na maxa,leje i leje, ia prognoza mówi ze ma tak lać do srody,czyli cały tydzień ma byc taka zryta pogoda
ja chyba oszaleję cały tydzień w domu
Moja to juz teraz guzow ni lapie,bo swego czasu to miala po 3=4tygodniowoA Oliwka nabiła sobie dzis guza uderzyła sie o róg kanapy,i od razu jej wyskoczył,ryczała bo to straszna panikara.
A moja gwiazda nauczyła sie dziś piszczeć i cały bozy dzień biega i piszczy ,głowa może peknąć.ma w głosie takie decybele że masakra
teraz mozesz sobie dogadzaxja zjalam tylko parowke ale chyba pojde po loda jeszcze albo moze ryz sobie ugotuje
hmmm ale wymyslam
witamy-bo u nas jak w uluWitajcie. trudno Was nadgonić. Troszkę poczytałam o Waszych ciążach i porodach:-) Moja ciąża była dla mnie okresem wielkiego stresu. Po pierwsze przez bład lekarza, który zapewnił mnie, że jeden z bliźniaków ma zespół Downa. Po drugie, że jak tatuś dowiedział się o tym że to ciąża nie pojedyńcza, męczył, żebym usunęła a jak się nie zgodziłam zostawił mnie, jednak zanim to zrobił, sporo mnie podręczył. Dziś wiem, że słuszną decyzję podjęłam, kocham moje dzieci ponad wszystko, mam dla kogo żyć i czuję się potrzebna
Gratulacje-zdziwilabym sie gdyby jej nie przejelidziewczynki ja tylko na chwilunie komp mi tak muli że
chciałam się pochwalić julia została przyjęta do zerówki jupiiiiiii
od 1 września będzie się uczyławe wtorek 2 czerwca idzie sobie na 3 godzinki na taki próbny dzień do dzieciale się cieszę
bo to sa nasze szczypiorkiWidać taka ich uroda.. Są dziewczynkami i będą może filigranowe:-)
obraziłam się
o takich 14,15 i 16 latkach ktorzy zabili chlopaka o dl;ug 15 zl i za to ze zalecal sie do jakiejs tam Zuzikochana ja to mam non stop tvn turbo i juz mnie cholera bierze czasem
a co jest ciekawego?