Moze na wczesniakach????Pewnie tak, bardzo możliwe , tylko na którym???
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
heheheh swojegpo czasu tez Laura tak miala ostatnio w sklepie tak zaczela krzyczec ze szokale ja nie zwracalam jej uwagi bo bylo jeszcze gorzejMiałam bardzo fajne popołudnie,i dlatego nie było mnie na bb.
Znajoma zaprosiła nas do siebie i poszłysmy z Oliwką.
Oliwka wyszalała się z Natalką-to jest jej przyjaciółka.A my sobie pogadałyśmy.Potem spacerkiem poszły nas odprowadzic bo mieszkamy od siebie 2 ulice dalej i przyszły jeszce do nas do domu.więc dziewczyny bawiły sie jeszzce u mnie.I tak zleciało nam do wieczora.
A Oliwka nabiła sobie dzis guza uderzyła sie o róg kanapy,i od razu jej wyskoczył,ryczała bo to straszna panikara.
A moja gwiazda nauczyła sie dziś piszczeć i cały bozy dzień biega i piszczy ,głowa może peknąć.ma w głosie takie decybele że masakra
dobry tatusMoj M tez byl jak rodzilam DominikaI był bardziej zestresowany ode mnie:-)Najlepszy to był moj Ojciec jak zaczelam miec skurcze i szykowałam sie do szpitala-kazal mojemu M i mojemu bratu wziasc mnie na rece i znosic ze schodowOczywiscie sie nie zgodziłam i sama zeszlam
napewno masz co robic przy 2 blizniakachTeż mam bliźniaki, przedstawiałam się kilka dni temu ale rzadko tu wpadam i dlatego mnie nie kojarzycie;-);-) Moje urwisy śpią wreszcie, cała trójka, ufffffffffff, mozna odpocząc
dzieki ciociaOk dziewczyny ja sie zegnam bo m chce troche czasu ze mna spedzic a ja ciagle na kompieDobranoc spijcie dobrze do jutra
ANIA jeszcze raz szerokiej drogi zycze kochana i prosze po malutku i ostroznie mi tam jechac no i wracaj szybciutko
Witajcie. trudno Was nadgonić. Troszkę poczytałam o Waszych ciążach i porodach:-) Moja ciąża była dla mnie okresem wielkiego stresu. Po pierwsze przez bład lekarza, który zapewnił mnie, że jeden z bliźniaków ma zespół Downa. Po drugie, że jak tatuś dowiedział się o tym że to ciąża nie pojedyńcza, męczył, żebym usunęła a jak się nie zgodziłam zostawił mnie, jednak zanim to zrobił, sporo mnie podręczył. Dziś wiem, że słuszną decyzję podjęłam, kocham moje dzieci ponad wszystko, mam dla kogo żyć i czuję się potrzebna
o ludzie szok
Ja uciekam Kochane wracam za tydzien w niedziele wiec wybaczcie mi moja nieobecnosc
A teraz mowie dobranoc:-)
aga1480
mama 3 muszkieterów
Maluchy urodziły się w 34 tc. zaczęły odchodzić mi wody. Ponieważ jedem maluch ułożył się poprzecznie miałam cc. Wojtuś ważył 2.200 a Maciuś 2.350. Podobno duże, ja tam nie wiem. Pierwszego syna urodzilam o czasie i ważył 3.800 więc on to był duży. A Twoje maluchy?:-)
szerokiej drogiJa uciekam Kochane wracam za tydzien w niedziele wiec wybaczcie mi moja nieobecnosc
A teraz mowie dobranoc:-)
Ja tez urodziłam w 34 tyg i jedna byłam posladkowo.Wazyły 1810 i 1950 a pierwszy syn wazyl 2660Maluchy urodziły się w 34 tc. zaczęły odchodzić mi wody. Ponieważ jedem maluch ułożył się poprzecznie miałam cc. Wojtuś ważył 2.200 a Maciuś 2.350. Podobno duże, ja tam nie wiem. Pierwszego syna urodzilam o czasie i ważył 3.800 więc on to był duży. A Twoje maluchy?:-)
Moje były najmniejsze z blizniat ktore sie w tym czasie rodzily a lezałam w szpitalu razem miesiac
aga1480
mama 3 muszkieterów
Bardzo możliwe,że na wcześniakach, zaglądam tam.. Fajnie,że jest tu inna mama bliźniąt
A ile maja Twoje blizniaki???Bardzo możliwe,że na wcześniakach, zaglądam tam.. Fajnie,że jest tu inna mama bliźniąt
Moje skonczyly teraz dwa latka a starszy syn ma 5,5 lat
aga1480
mama 3 muszkieterów
Widać taka ich uroda.. Są dziewczynkami i będą może filigranowe:-)
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Właśnie zapomniałam wpisać na suwaczku ile mają i nie wiem jak to zmienić
Maluszki mają 8 m-cy
Maluszki mają 8 m-cy
Podziel się: