reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tylko bez szyderki prosze:-D:-DNa wsi u mamy Bogdana napewno rozrywek bede miala mnostwo:wściekła/y:chyba pajeczyny bede omiatac:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to mlode pija mleczko a Dominik ubiera sie w pizame:-)Znowu chce rozłozyc sobie namiot u siebie:szok::-DChyba zwariuje z tym Jego namiotem
:-D:-D:-D:-D:-D

Miałam bardzo fajne popołudnie,i dlatego nie było mnie na bb.
Znajoma zaprosiła nas do siebie i poszłysmy z Oliwką.
Oliwka wyszalała się z Natalką-to jest jej przyjaciółka.A my sobie pogadałyśmy.Potem spacerkiem poszły nas odprowadzic bo mieszkamy od siebie 2 ulice dalej i przyszły jeszce do nas do domu.więc dziewczyny bawiły sie jeszzce u mnie.I tak zleciało nam do wieczora.

A Oliwka nabiła sobie dzis guza :tak::tak::tak::tak::tak: uderzyła sie o róg kanapy,i od razu jej wyskoczył,ryczała bo to straszna panikara.

A moja gwiazda nauczyła sie dziś piszczeć i cały bozy dzień biega i piszczy ,głowa może peknąć.ma w głosie takie decybele że masakra :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moj M tez byl jak rodzilam Dominika:tak:I był bardziej zestresowany ode mnie:-)Najlepszy to był moj Ojciec jak zaczelam miec skurcze i szykowałam sie do szpitala-kazal mojemu M i mojemu bratu wziasc mnie na rece i znosic ze schodow:szok::szok::szok::-D:-D:-DOczywiscie sie nie zgodziłam i sama zeszlam
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka ja nie moge po prostu jak czytam Twoje relacje z porodów :-D:-D:-D
ja poród Leny bardzo źle wspominam poród sn bez znieczulenia i wspomagaczy miałam rodzic w wodzie ale niestety mimo ,że za to zapłaciłam nie było kompetentnej połoznej i mi wmówili ,że nie moge rodzic w wodzie bo dziecko jest za duże:szok:
więc się męczyłam rano odeszły mi wody mój L się pyta czy ma zostać w domu a ja mu nie spokojnie jakby co to zadzwonię on pojechał a ja ugotowałam obiad posprzątałam mieszkanie i chodziłam cały czaS W końcu ok 13 zadzwoniłam do M że ma przyjechać bo bóle coraz silniejesze a wody wyciekły i martwiłam sie ,że oś może być z małą
pojechaliśmy do Wołomina bo tam są porody w wodzie więc najpierw kazali mi czekac na korytarzu ponad godzinę potem łaskawie zjawił się jakiś lekarz zbadał mnie i zostawił na 2 h w izbie przyjęć samą a ja już skurcze co 2 minuty miałam tyle ,że z rozwarciem był problem rodziłam ponad 20 h bo nie było rozwarcia na koniec już zaczęli mówić że powinnam miec CC ale już było za późno i była panika czy z dzieckiem bedzie dobrze w końcu zamiast rozwarcia rozerwało mnie tak że z bólu sikałam pod siebie :no: i mówię do tych kretynek że rodze a one na mnie dra się to szybko na fotel masakra po prostu ledwo się wgramoliłam na ten fotel no i jak tylko się zaparłam to mała wyszła .Poród okropny mimo ,że prosiłam o jakikolwiek środek znieczulający to g.. mi dali na koniec powiedzieli chciała pani rodzić naturalnie to neich pani rodzi :wściekła/y:potem badania małej czy nie ma zatrucia bo podejzewali ,że mogło dojśc już do zatrucia i dostałam ja dopiero po wielu godiznach
Nie wspominając o tym ,że po urodzeniu dziecka nawet jej buźki nei zobaczyłam zabrali szybko dzieciaka i koneic jak ją dali to dziwnie się czułam tak jakby mi obce dziecko przyniesli okropne uczucie
no Wołomin z tego słynie właśnie.
Znajoma rodziła w wodzie też tam i była w sumie z porodu zadowolona,ale potem sam pobyt po porodzie to masakra.:no::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczynki ja tylko na chwilunie komp mi tak muli że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chciałam się pochwalić julia została przyjęta do zerówki jupiiiiiii:-D:-D:-D
od 1 września będzie się uczyła:-D:-D:-Dwe wtorek 2 czerwca idzie sobie na 3 godzinki na taki próbny dzień do dzieci:tak::tak::tak:ale się cieszę:laugh2::laugh2::laugh2:
GRATULACJE :-):-)

heheheh swojegpo czasu tez Laura tak miala ostatnio w sklepie tak zaczela krzyczec ze szok:-Dale ja nie zwracalam jej uwagi bo bylo jeszcze gorzej:-D

dobry tatus :)

napewno masz co robic przy 2 blizniakach

dzieki ciocia :)

o ludzie szok:szok::szok:

Ja uciekam Kochane wracam za tydzien w niedziele wiec wybaczcie mi moja nieobecnosc

A teraz mowie dobranoc:-)
miłej podróży :-):-)

reklama
Zazdroszcze Tobie takiej ciazy bez dolegliwosci:tak::tak::tak::tak::tak:
Bo ja to wole porod i polog niz bycie w ciazy
jeszczemi nie zazdrosc bo nie wiem jak bedzie teraz a tak to mnie pozazdroscisz a tu dupa blada i bede zygac jak kot dalej niz widze :-D:-D:-D
ja tez tak.tyle ze u mnie jeszcze sennosc dochpdzila,ale ja zawsze bylam spioch....
a Twpj zadowolony?moze wreszcie bedzie grzeczny:rofl2::rofl2::rofl2:
taaaaaaaaaaa zadowolony cieszy sie :laugh2:
on moze i grzeczny ale ja fochy strzelam hormony raczej :-p:-D

Moj jak bylam w drugiej ciazy nie był juz taki grzeczny jak w pierwszej:no::no::no:
Ale ja tez dobrocia w stosunku do Niego nie grzeszylam:-D:-D:-D

ANABUBKA
Jasne ze sie nie dam:-);-)Wyeksmitowałam Go pod prysznic:-D:-D:-D
i niech tam zostanie:-)

jeszczemi nie zazdrosc bo nie wiem jak bedzie teraz a tak to mnie pozazdroscisz a tu dupa blada i bede zygac jak kot dalej niz widze :-D:-D:-D

taaaaaaaaaaa zadowolony cieszy sie :laugh2:
on moze i grzeczny ale ja fochy strzelam hormony raczej :-p:-D

strezlaj strzeaj-teraz masz na co zwalic:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry