reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja sie z m pożarłam już na maxa.. i mam to gdzieś:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Hm.. zjadłabym... kanapeczkez szyneczką imajonezem:-D

Mamo Helenki przez Ciebie teraz bede pochłaniac majonez:-D:-D
hej hooooo :-D:-D:-D
jestem zjadlam wlansie kolacje
teraz bede Was czesciej odwiedzac a przynajmniej sie postaram :-p:-p
no a u nas nowosc!!!!!!!
sewek dzisiaj pierwsza noc bez smoka oj nie bylo za dobrze nie cala godzina yku juz wysiadam psychicznie ale postanowilam ze musze byc twarda i bylam.... dumna jestem z siebie i mojego syneczka :tak:
ciekawe co to bedzie za noc jak sie przebudzi a nupelka nie bedzie :sorry2::dry:
mam nadzieje ze damy rade trzymajcie kciuki :tak:;-)

nie wiem ile nowych mam do nas dolaczylo ale witam serdecznie ;-)
No w koncu jestes:tak::tak::tak:
Powodzenia w oduczaniu od smoka Sewka kochana:tak::tak::tak:

Witam nowa mamusię:tak::tak::tak::tak:

Emily starm sie tez coraz mniej dawac smoka ale do spania musi miec:tak::tak: po czym jak usnie sama go wypluwa:tak::tak: tak myslalam ze po roczku zaczne ja po malu calkiem od smoka oduczac:tak::tak: i mam nadzieje ze dam rade:sorry2:

dasz rade nie ma tak zle od wszystkiego mozna odzwyczaic:-Dsama dalas rade z papieroskami;-)

Medeuska nie zalej tak z tym majonezem:-D

Patrysia z tym smoczkiem to taj jak z nocnikiem :-DZaczniesz wczesniej to napewno dziecko nie bedzie sie go balo:-DA im wczesniej oduczysz dziecko smoka tym szybciej zapomni bo 2 latka to raczej nie tak latwo oduczyc.
Nie znam sie bo Laura bezsmoczkowa od samego poczatku:-)ale z nocnikiem wiem jak jest;-)

reklama
Do góry