reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tempo od zawsze było zabójcze :tak::tak::tak: dlatego nie kazda potrafi nadążyć,musisz sie przystosować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

muszę sie nauczyc szybciej czytać:) a przede wszystkim odnajdywać ostatnie wątki i w ogóle poruszać się po czymś tak skomplikowanym jak FORUM->dla mnie całkowita nowośc, wiec nie bardzo jeszcze wiem coo i jak, alemam nadzieje, ze i tak uda mi sie wmiare odnalezc:)

reklama
karola dasz radę,to nie jest takie trudne jak Ci sie wydaje :tak::tak::tak::tak::tak:

A tak w ogóle tu na naszym forum mamy taki zwyczaj ,to juz zreszta tradycja że każda nowa osoba musi pokazać swoją rodzinkę.Więc kochana wklejaj fotki.czekamy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

No jasne i to jeszcze jak sie wyystraszylam:-D:-D

Oj kochana no to nie ladnie ;-);-) jak dla mnie to mozesz nam dac zaproszenie w dniu slubu:-D:-D:-D ja tam zadnego zaproszenia nie potrzebuje na slub i tak przyjde:-):-);-)
no to elegancko:-DAle zparoszenie i tak i tak dam;-)
jestem tutaj drugi raz dzisiaj (o ja bezczelna! wtrącilam się do rozmowy i nawet się nie przywitałam, za co bardzo bardzo przepraszam), ale tempo macie takie zabojcze, że chyba nie nadążam... aj od razu widac ze nowa:/

tempo czasami zabojcze ale da sie nadrabiac:happy2:

A moj oglada jaks komedie i cholerka nie ogladne YCD:wściekła/y:Laura juz wykapana i wcina kanapki.Nie wiem skad ona ma tyle energii Wstala o 15:30 a wcale nie jest zmeczona:szok:

postaram się:)
tak więc przedstawiam moją księżniczkę Natalię:
damak.jpg

mojego męża D.:
img1098e.jpg

a ja wyglądam mniej więcej tak:
img1027x.jpg

Dziewczyny ja tylko dziś na chwilkę.
2 razy dziś miałam potworny ból rozpierający w klatce po czym zemdlałam.
Trwało to dość długo zanim się obudziłam za pierwszym razem(myślę,że z 10 -15 minut ) i potem drugi raz zjechałam po koniu ,więc mniej bolało ,bo przyjaciółka mnie złapała tuż przy ziemi i w zasadzie leciałam już podtrzymywana.
Od tamtej pory czyli mniej więcej od 16 boli mnie niemiłosiernie głowa i jest mi słabo.
Ból w klatce nadal mi towarzyszy ,ale bardziej taki mżący niż rozpierający.
Jednak dziś z tego powodu z Wami nie posiedzę ,bo nie mam siły.
Najgorsze,że mam świadomość od czego ten atak.:wściekła/y::wściekła/y:

muszę sie nauczyc szybciej czytać:) a przede wszystkim odnajdywać ostatnie wątki i w ogóle poruszać się po czymś tak skomplikowanym jak FORUM->dla mnie całkowita nowośc, wiec nie bardzo jeszcze wiem coo i jak, alemam nadzieje, ze i tak uda mi sie wmiare odnalezc:)
dasz rade:tak::tak: ja tez jestem nowa ale po malu juz wszystko opanowalam :tak:

reklama
hej hooooo :-D:-D:-D
jestem zjadlam wlansie kolacje
teraz bede Was czesciej odwiedzac a przynajmniej sie postaram :-p:-p
no a u nas nowosc!!!!!!!
sewek dzisiaj pierwsza noc bez smoka oj nie bylo za dobrze nie cala godzina yku juz wysiadam psychicznie ale postanowilam ze musze byc twarda i bylam.... dumna jestem z siebie i mojego syneczka :tak:
ciekawe co to bedzie za noc jak sie przebudzi a nupelka nie bedzie :sorry2::dry:
mam nadzieje ze damy rade trzymajcie kciuki :tak:;-)

nie wiem ile nowych mam do nas dolaczylo ale witam serdecznie ;-)

Do góry