reklama
medeuska
październikowa mama'09
nie musissz zaznaczac, jak wyjdziesz ze strony i wejdziesz drugi raz masz u góry po lewej stronie taką opcję pokaż osttani nieprzeczytany post i automatycznie Ci sie otworzy ta strona na której byłaś ostatnim razemA jak się zaznacza ostatni przeczytany post?
Zakończył się egzamin maturalny z języka polskiego. Sytuacja ludzi starszych na wsi na podstawie fragmentu "Chłopów" oraz charakterystyka porównawcza bohaterek "Pana Tadeusza" Telimeny i Zosi - to tematy do wyboru, z którymi musieli zmierzyć się tegoroczni maturzyści, pisząc eseje na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym.
tematy uważam były proste mi by podpasowały Ciekawe jak poradziła sobie Beata????????
tematy uważam były proste mi by podpasowały Ciekawe jak poradziła sobie Beata????????
Yzii
Mama na etacie
jak czytasz to w kolejnych postach zaznaczasz sobie + i na samym końcu dajesz na odpowiedz i odpowiadasz na każdy cytat po kolei
i wszystko jasneprzy każdej wypowiedzi masz plusik aki, to zaznaczasz ta wypowiedz która chcesz zacytowac na plusik i tak kilka razy na kilka wypowiedzi a potem dajesz odpowiedz i w twoim poscie pokazują ci sie cytaty do wszystkich i mozesz po skończonym cytacie[ /quote] napisac odpowiedz na każdy cytat
medeuska
październikowa mama'09
Mi by nie podpasowały Nie lubiłam takich tematówZakończył się egzamin maturalny z języka polskiego. Sytuacja ludzi starszych na wsi na podstawie fragmentu "Chłopów" oraz charakterystyka porównawcza bohaterek "Pana Tadeusza" Telimeny i Zosi - to tematy do wyboru, z którymi musieli zmierzyć się tegoroczni maturzyści, pisząc eseje na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym.
Wiadomo-nqpisałabym-ale pisałabym z niechęcią
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam w to gorace popoludnie przy popołudniowej kawie)))
w domku sprzatniete,2 prania wyschły,P pojechal na egzamin,spacer do szkoly zaliczony w krotkich spodenkach!!!!!!!!!!!1
mała spi w wzoku,duza na hamaku a ja odpoczywam rzed dentysta
no i ide nadrabiac zalglosci
w domku sprzatniete,2 prania wyschły,P pojechal na egzamin,spacer do szkoly zaliczony w krotkich spodenkach!!!!!!!!!!!1
mała spi w wzoku,duza na hamaku a ja odpoczywam rzed dentysta
no i ide nadrabiac zalglosci
wiktoria12
Mama i żona :)
A na jakie zajęcia chodzisz z bliźniakami.Ja juz dzsiaj szykuje sobie obiad na jutro, bo przed południem idę z bliźniakami na zajęcia i nie będzie czasu na gotowanie.
U nas dzisiaj straszna pogoda :-( Zimno się zrobiło i od rana leje jak z cebra.
Brrrr.
Wiesz wole cierpiec sciągałam przy Martynce laktatorem przez 1,5 miesiąca i też popękały ja już chyba to w natuże mam bo jak karmiłam martynke to też miałam taki przełom że mi pogryzła brodawki i znowu bolały ale naszczęscie przestały później bolec a jak już byłam w ciąży z Kamilkiem to znowu bolały i strasznie mnie denerwowało jak Martynka jadła mi cyca jakaś wrażliwa byłam Będe mascią smarować powinny przestać bolecNo i gdzie ta nasza solenizantka!!!???
A może śniadanko w łóżeczku i te spr...???
Wiktoria a może ściągała bys pokarm za dnia, na nic i nie dawała mu z cyca, tylko z butli. Co prawda jeśli nie będziesz robić tego dokładnie, to prawdopodobnie szybciej pokarm stracisz, ale może chociaż póki bolą? No chyba lepiej tak niż wcale lub w męczarnich. No ja kurcze wiem co to pogryzione sutki. Karmiłampełne 8 mieś.
A jeśli chodzi o morze mój M obiecał mi że nas tam kiedyś zabierze na wakacje to wpadniemy na kaweSolenizantka,jeszcze u teściówki pewnie ,wieczorkiem wpadnie,na bankMajówka taka ładna była,choć średnio gorąca przez wiatr,narodu masa nad morzem...dziś chmury ganiają po niebie ,pewnie będzie padało
Pochwal sie co tam wypożyczyłaś;-)a ja własnie wróciłam z biblioteki bedę miala co czytać wieczorem jak mąż pójdzie do pracy a teraz lece obrac ziemniaczki na talarki pogoda sie zmienia chyba będzie deszcz Nie moglam Gabi wgonic do domu a nasza ulica cala rozkopana jak szlysmy do biblioteki to stała i patrzyla na koparki i obijających sie panów robotników poznie jpochwale sie co pożyczyłam ;-)
Ja tak samo obiadek ze wczorajja obiad mam z wczoraj tylko ziemniaki obrac i makaron ugotowac aha no i kotlety schabowe podsmazyc...
Nigdy nie jadłam takiej zupy a mizerie mamy dzisiajJa tez bym sobie zjadła mizerieUwielbiam:-)
A do mnie dzisiaj przyjechała babcia i wlasnie robi zupe szparagowa za ktora ja nie przepadam
To może zostanie piosenkarką:-)My juz dziś spacer mamy zaliczony,zimmo dziś brrr dobrze że ciepło sie ubrałysmy bo wiatr okropny.także dzis już nie wychodzimy nigdzie.
Oliwka lezy w łóżeczku , a le zamiast spać to śpiewa na cały regulator piosenkę lalce normalnie padam ze spiechu
ciekawe o której usnie
Idz i zjeb weś sobie młotek i zbij im wieżeAle mam nerwaMoja Klaudia caly czas sie drze a Wiktoria od pol godziny juz spiNie wiem o co jej chodzi bo nawet łzy Jej nie lecaA do tego Ci z gory cały czas pizgaja muzyka i ich kejter szczekaZaraz ide po mlodego to jak tam wparuje to chyba im to jebana wieze wykur***z tego trzeciego pietraCo za popierdolone patałachy
Sory za słownictwo ale juz mam takiego nerwa ze
No co ty ja sie też o to pytałamworek na głowę powinnam założyć teraz
Czyli sie wykrzyczała i zasnełaJestes Kochana:-);-)No to nawet sie posmiałam do laptopa i nawet nie zauwazyłam kiedy Klaudia mi padla
Dziewczyny mnie uprzedziłya teraz pytanie numer dwa "_ jak zrobić żeby zacytować kilka wypowiedzi?? tak jak wyżej?
Greti
Fanka BB :)
dzięki :-)nie musissz zaznaczac, jak wyjdziesz ze strony i wejdziesz drugi raz masz u góry po lewej stronie taką opcję pokaż osttani nieprzeczytany post i automatycznie Ci sie otworzy ta strona na której byłaś ostatnim razem
Agnes123 jak dla mnie tematy super i uważam, że łatwe.
Ciekawe, kóry wybrała Beata.
Mama Helenki
i Aniki :D
Gargamella spi
Oj, na hamak to i ja bym sie dzisiaj walnęła upał paskudny Mam nadzieję, zer po południu troszkę bedzie chłodniej
Ja tez czasami przyprawiam śmietanę na słodko tak jak madeuska dodaje octu Tylko, że sałatę zalewam przed smaym podaniem bo jak poleży za długo to się szmata robi a ja lubie chrupiacą
Właśnie opędzlowałam lody wisnowe zaraz peknę
Teraz pora poleżeć
Oj, na hamak to i ja bym sie dzisiaj walnęła upał paskudny Mam nadzieję, zer po południu troszkę bedzie chłodniej
Ja tez czasami przyprawiam śmietanę na słodko tak jak madeuska dodaje octu Tylko, że sałatę zalewam przed smaym podaniem bo jak poleży za długo to się szmata robi a ja lubie chrupiacą
Właśnie opędzlowałam lody wisnowe zaraz peknę
Teraz pora poleżeć
reklama
Greti
Fanka BB :)
Co wtorek chodzę z mini na dwugodzinne zajęcia przedprzedszkolne. Przychodzą tam również inne mamy z dzieciakami w wieku do 3 lat. Dzieci się bawią, potem wspólnie spiewamy piosenki, wyliczanki i wierszyki, a potem wszyscy razem jemy sniadanie. Po zjedzeniu dzieci idą się same bawić a mamy plotkują.A na jakie zajęcia chodzisz z bliźniakami.
Podziel się: