reklama
Oliwcia już wstała,spała 3 h, ja się zdrzemnęłam na 1h i już się o wiele lepiej czuję.
wiewióreczka pewnie dołączaj do nas,witamy :-)
Beata1988 gratuluję decyzji super wiadomość , a kiedy zamierzacie wziąć ślub???? macie już mniej więcej jakieś plany co do daty????
wiewióreczka pewnie dołączaj do nas,witamy :-)
Beata1988 gratuluję decyzji super wiadomość , a kiedy zamierzacie wziąć ślub???? macie już mniej więcej jakieś plany co do daty????
Zaraz się biorę za obiad, więc tylko na chwilę tak przelotem!
W związku z tym iż dawno w Łodzi nie padało - dziś też musi padać A w dodatku temperatura jest dodatnia, więc u nas też odwilż się zaczyna i chlapa na maksa!
Beata1988 - macie rację z tym ślubem! Najlepiej oba na raz załatwić, bo jak się coś odkłada na później to już tak jest, że nie ma na to czasu.
madziulanatasza - to się działo jak m wrócił ;-):-)
Patrysia, fajna imprezka!
Wiewióreczka83, witaj i często zaglądaj!
A więcej nie pamiętam! Uciekam do kuchni i przyjdę wieczorem! :-)
W związku z tym iż dawno w Łodzi nie padało - dziś też musi padać A w dodatku temperatura jest dodatnia, więc u nas też odwilż się zaczyna i chlapa na maksa!
Beata1988 - macie rację z tym ślubem! Najlepiej oba na raz załatwić, bo jak się coś odkłada na później to już tak jest, że nie ma na to czasu.
madziulanatasza - to się działo jak m wrócił ;-):-)
Patrysia, fajna imprezka!
Wiewióreczka83, witaj i często zaglądaj!
A więcej nie pamiętam! Uciekam do kuchni i przyjdę wieczorem! :-)
B
Beata1988
Gość
Wiewióreczka83 witamy i zapraszamy )
A co do daty to czerwic lipiec coś koło tego. Ale chyba to będzie pierwszy tydzień czerwca bo moja siostra ma na 17 sierpnia termin a będzie u mnie świadkiem. Wolę teraz wszystko załatwić po później o wiele większe wydatki będziemy miele.
Ale się pogoda u mnie zepsuła, pada i wieje brrr masakra mam nadzieje że za tydzień będzie lepiej bo we wtorek na szczepienie z małym
A co do daty to czerwic lipiec coś koło tego. Ale chyba to będzie pierwszy tydzień czerwca bo moja siostra ma na 17 sierpnia termin a będzie u mnie świadkiem. Wolę teraz wszystko załatwić po później o wiele większe wydatki będziemy miele.
Ale się pogoda u mnie zepsuła, pada i wieje brrr masakra mam nadzieje że za tydzień będzie lepiej bo we wtorek na szczepienie z małym
przeczytałam u kilku mam iż mężowie uważają że jak się siedzi w domu z dzieckiem to się nie robi nic. ja mam taki problem z teściową(54lata) która uważa że urabia sobie ręce po łokcie opiekując się 2,5 roczną dziewczynką która śpi ponad 4-5 godzin w dzień a ona pracuje u nich 8h dziennie i jest bardzo zmęczona :/
reklama
wiewióreczka83
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny:-) w miare możliwości będę zaglądać jak najczęściej, właśnie ucze się poruszać po forum i wstawiam suwaczki, mam nadzieje, że się uda. Pierwsza próba...
Podziel się: