reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata nie zastanawiaj się za długo, czerwiec to bardzo oblegany przez narzeczonych miesiąc na ślub, jest już ciepło ale jeszcze nie ma dużych upałów i jest zielono

reklama
jak ja zniknęłam nakarmic mała to sie pojawiłyście...:baffled::confused:

Casia wczoraj mój facet oświadczył że to co robię to nie praca. W tym sensie że mi nie płacą.... Hmm bardzo fajnie no ale cóż. A moja przyszła teściowa na szczęście mi się w nic nie wtrąca bo mieszka 30km ode mnie i rzadko się widujemy z czego bardzo się cieszę :-D

mój mąz twierdzii że to on mi płaci bo przeciez przynosi wypłatę:-):-D:-D:rofl2::rofl2:

Wiewióreczko witaj.pisz czesto i szybko czytaj bo jest co:-)
spokojnie możesz sobie rano lekka rozpuszczalna kawkę wypic,maleńswto na pewno nie zaszkodzi:-)ja tak piłam,bo pozniej jak sie napisz wieczorem to malństwo moze miec prblem ze snem.powiedz jak synek ma na imię

wiecie co.Paulinie juz przeziebienie przechodzi,P wczoraj załapał a mnie chyba cos bierze:wściekła/y::wściekła/y: normalnie w domu mam 22stopnie i chodze w podkoszulce,a teraz mam jeszcze golf i kamizelke i czuje ciarki na plecach:wściekła/y::wściekła/y: chyba jakies choróbsko i mnie bierze.ale juz wzięłam polopirynke,może nie odlece:rofl2: bo zawsze ciut sie dziwnei po niej czuje:rofl2:

Anabuba mnie też coś bierze, ale jakoś pomału. Gardło mnie bolało dzisiaj dopiero jest lepiej i kurczaczki jakiś katar mam. Tylko żeby mnie nie rozłożyło bo wtedy to przechlapane

Anabuba synek ma na imie Daniel:-)
A jeżeli chodzi o kawkę to strasznie sie boje żeby mu nie zaszkodziło, już od kilku dni i tak męcza go kolki:-(
Lekaż przepisał nam Infacol, ale nie wiem czy to nie za wcześnie na opakowaniu jest napisane, żeby podawać dziecia powyzej 1 miesiaca zycia:confused:
może macie jakies doswiadczenia z tyl lekiem?

reklama
Wiewióreczka ja swojemu na kolki dawałam specjalne mleko bebilon na kolki i krople sabsimplex. Przeszło mu jak cycka mu odstawiłam. A tego leku to nie stosowałam. Ciepłe okłady na brzuszek można robić. Moja kuzynka trzymała małego prawie przy ziemi z główką w dół i tylko wtedy nie płakał, nie bolało go

Do góry