reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joe alex - to moja najlepsza przyjaciolka a zarazem swiadkowa i chrzestna Sewka
malinka - heh to z dedykacka dla Ciebie zdjecie facetow potem sie namnozylo ale aparat padl :dry:
impra078.jpg

Ale mi dzisiaj internet nawala. Jedną odpowiedź wczytuje kilka minut:wściekła/y:.
Wyłączam sie na jakiś czas...
Trzymajcie się cieplutko:tak::-D

PATRYSIU:-)Slicznie wygladasz:tak::tak::tak:Ale zdjec tych facetow to jakos nie widac:no:;-)
JOE ALEX:-)U mnie to samo z internetem:no::wściekła/y:

Glowa umyta,obiad zjedzony no to chyba czas sie polozyc:tak::tak::tak:Ale cos to BB mnie wciaga za bardzo:-);-)

no patrysia ja tu chciałam sobie fajnych facetów poopgladać a tu nic......:-D:-D:-D:-D:-D:-D
joe alex to chyba wszystkim dzisiaj tak internat szwankuje bo mi też:szok:

Witam
A Wy jak zwykle się rozpisałyście... Ja nie wiem :-D:-D:-D
Zostałam znowu sama :-:)-:)-( mój "mąż" pojechał do jednostki i teraz nie wiem kiedy się zobaczymy :-:)-:)-( mam tylko nadzieję że go za tydzień przeniosą i będę miała go codziennie po południu dla siebie :-):-):-)
Zdecydowaliśmy się jednak wziąć ślub kościelny od razu, bo znając nas to byśmy to później odkładali i odkładali... A tak weźmiemy, skromny bo skromny ale będzie :rofl2::rofl2:

Witam popoludniowo!
to od początku:-)oczywsicie pobudka o 7,ale w nocy Weronika sie ze 3 razy budziła-chyba zeby znowu.Potem wiadomo-sprzatnie,pranie,zmywanie,palenie w piecu,odsnieżanie,ugotowac obiad.Potem o 12 po Pauline i przy okazji zakupy.W drodze powrotnej Weronika usnęła w wózku,więc spi an dworzu do tej pory:-D
Paulina sie bawi,P jeszcze nie wrócił,aże mam wszystko porobione to mam labe.:-)
U nas cała noc i rano sypało,ale tak że :szok::szok::szok::szok:
ledwo drzwi otworzyłam bo mi tak sniegu napadało pod drzwi:szok::rofl2:
ale teraz jest +1 więc zaczyna topniec i będzei lpucha:-:)crazy:
no i słońca wcale nie ma:no::crazy:
Anka my niestety nie możemy sobie darowac spaceru w taka pogode bo dziecko ze szkoły trzeba odebrac:baffled:
Paulina na szczescie ma juz tylko katar:-)

u nas basenu nie ma:no: najbliżej w Wesołej albo w Waie.ja sie sama nauczyłam pływac jak miałam 13lat.ludzie mi tylko obok pokazywali jak sie powinno machac:-)

mama Helenki a na jaki rozmiar Hela nosi ubranka?może ua nas na wsi cos kupie to Ci podesle pocztą:-):rofl2:

-j- dzięki za zaproszonko:-) dobrze że Amelka jest grzeczna.co do smoka-Weronika tez na początku pluła ale podkładałam jej pieluche i w końcu zassała:-D:rofl2:
jak miała 4miesiace i zaczęłam ja przestawiac na normalne jedzieie i butle to do konca cycka czyli do konca 6miesiaca potarfiła ssac piers,za chwile jak było malo piła Nutramigen i potem normalnie smoka:-):-):rofl2::rofl2: jedno drugiemu nie przeszkadzało.Teraz oczywisie usypia ze smokiem,w dzien kłade na półke żeby nie widziała i tyle:-)
Wole żeby ssała smoka bo Paulina ssała smoka do 1roku.potem odrzuciła i zaczęła ssac palce-zgroza-smoka mozna schowac a palce sa zawsze pod ręka.miała 4 lata jak przestała-ssała środkowy i serdeczny palec,a druga reka kręciła włosy.sypałam jej pieprezm,lałam octem,smarowałam takim gorzkim na paznokcie-omagało na dzień-dwa,pozniej oblizywała i dalej ssała.przestała ssac z dnia na dzien:-)
Weronika do spania i w ogole do tulenia ma pieska pluszowego,którego wybrała sobie ak miała poł roku.pies wszedzie z nami chodzi!wszedzie!!!do spania obowiązkowo.ciaga go za uszy jak usypia:-D:rofl2:

Aleksia nie zapomniałyśmy:no: mąz sie dalje nie odzywa?wez go zawolaj do łażienki czy gdzies gdzie ani dziecko a ani tesciowa nie przyleci i pogadajcie spokojnie!musiecie sobie wszystko wyjasnic.Ja kiedys jak nie odzwyałam sie męza a chciałam mu wszystko spokojnie powiedziec,żeby awantury nie było to pisłąam mu list i zostawaiłam w kuchni na stole,żeby wziął poczytał w pracy.No i pomagało.miał czas sobie wszytslko przemyslec i unikałam w ten sposób kolejnej burzliwej awantury.

reklama
Witam
A Wy jak zwykle się rozpisałyście... Ja nie wiem :-D:-D:-D
Zostałam znowu sama :-:)-:)-( mój "mąż" pojechał do jednostki i teraz nie wiem kiedy się zobaczymy :-:)-:)-( mam tylko nadzieję że go za tydzień przeniosą i będę miała go codziennie po południu dla siebie :-):-):-)
Zdecydowaliśmy się jednak wziąć ślub kościelny od razu, bo znając nas to byśmy to później odkładali i odkładali... A tak weźmiemy, skromny bo skromny ale będzie :rofl2::rofl2:

no i zaoszczedzicie wydaktów bo jedna kiecka,i słub konkordatowy:-)

Do góry