reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.

Anabuba, mnie też chyba bierze jakaś przedwiosenna depresja... Dało mi w kość wczorajsze bieganie po mieście...
Szukałam w sklepach zwykłych koszulek z długim rękawem na Piotrusia, i nic...:szok:.

Anabuba, kredyt szukamy dalej. Warunki banku były nie do przyjęcia, a nie chcemy rzucać sie na pierwszy lepszy z brzegu:eek:.
Jakie one (banki:laugh2:) naliczają sobie prowizje, no to jeden wielki koszmar...

Anabuba, kredyt szukamy dalej. Warunki banku były nie do przyjęcia, a nie chcemy rzucać sie na pierwszy lepszy z brzegu:eek:.
Jakie one (banki:laugh2:) naliczają sobie prowizje, no to jeden wielki koszmar...

Wiem cos o tym.Ja mam to juz za soba.teraz spłacanie:crazy:
My braliśmy w BPH tyle ze teraz nasz oddział jest w Pekao i jest troche inaczej

Dobra rada dla budujących dom-tam gdzie będzie terakotana podłodza-kuchnia,łazienka,korytarz-polacem z cłageo serca zrobic ogrzewanie podłogowe +dodatkowo grzejniki.Ja tak mam i jaka przyjemnosc jest chodzic po ciepłej podłodze:-D:rofl2:

Najgorsze jest to, że banki wyliczaja sobie cenę za wybudowanie metra2 domu... I nasz wycenili na ponad 200tys złotych...:szok::szok::szok:.
Chyba z kosmosu jest ta cena: 1800zł m2, a to najniższa z mozliwych...

reklama
Trzymajcie sie cieplutko. Śmigam do obowiązków domowych.
Anabuba, jak będziesz miała kontakt z -j-, pozdrów ją ode mnie...:tak::-D.

Miłego dnia...

Do góry