reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Dziewczyny o ktorej Wy juz wstajecie:confused::szok:
Ja obudzilam sie po 7 ale dopiero teraz zwleklam sie z wyrka.Zrobilam malym herbatke,mlodego uszykowalam do przedszkola bo dzisiaj szedl na 9 a teraz siedze przy laptopie:tak::tak::tak:Dlugo pewnie nie posiedze bo male znowu brecza i marudza:no::wściekła/y:
U nas tez caly czas sypie sniezek no i jak sie nie roztopi to po obiadku pojdziemy na saneczki:tak::tak::tak:

JOE ALEX:-)Powodzenia w szukaniu kredytu:tak::tak::tak:Trzymam kciuki zeby Wam sie jak najszybciej udalo;-)A chcecie ten kredyt w PLN czy innej walucie:confused:

reklama
Najgorsze jest to, że banki wyliczaja sobie cenę za wybudowanie metra2 domu... I nasz wycenili na ponad 200tys złotych...:szok::szok::szok:.
Chyba z kosmosu jest ta cena: 1800zł m2, a to najniższa z mozliwych...

My bralaismy kredyt na wykończenie domu bo stan surowy juz mieliśmy.A teraz ten kryzys gospodarczy wiec banki biora i wieksza marże i wieksza prowizję i gorzej jest dostac

wpadłam się przywitać w ten piękny śnieżny i słoneczny poranek:tak:
najpierw poczytałam co u was fakt wczoraj wszystkie szybko padły a ja to już mistrzostwo w spaniu wczoraj zaliczyłam padłam razem z antkiem on zjadł o 21 położyłam go do łóżeczka i sama myk do łóżka i lulu antocha spał do 7.20 a ja razem z nim :-D dla mnie to duża ulga że on śpi całe nocki i wcale sie nie przebudza:tak::tak::tak::tak:
moja julka wstała dzisiaj rano ubiera się i do nas z tekstem "boże jak to dobrze że zaczyna się weekend bo juz mam depresję od tego porannego wstawania:-D" my ale julia ty nie masz potrzeby rano wstawać ty możesz spać a ona"no tak ja będe sobie smacznie spała a kto wszystkiego dopilnuje" tak więc już wiecie ja bez julki ani rusz:rofl2:

joe alex a nie opłaca się wam wziąś kredyt z tego programu rządowego rodzina na swoim-przez 8 lat rząd spłaca za was połowe odsetek od kredytu i tak jeżeli m-czna rata kredytu wynosi 3000 to wy płacicie 1600 a rząd 1400:tak:

czesc
meldujemy sie i my :)
Laura dzis w nocy pieknie spala wiec nie musialam wstawac i robic mleczka:tak:
Za oknem pada wiec spacerowac nie bedziemy
Popoludniu jadena kawke do kumpelki a teraz czas wstawic czajnik :)
Joe powodzenia trzymam kciuki za kredyt!

Anabuba dzwon bo chyba Tobie mialysmy przypomniec o banku i ... hmmm jakies papiery:confused:

Malinka
dobry tekst z tym wstawaniem i depresja:tak:

Witam wszystkie mamy o poranku!!
Pogoda straszna. Pada cały czas od wczoraj u mnie, strasznie ślisko jest. A miałam dzisiaj iść na miasto po zakupki. Eee nigdzie nie idę bo jak patrzę na ta pogodę to od razu mi zimno brrrr :baffled:
Ja już wszystko zrobiłam, dom posprzątany, obiadku znowu robić nie muszę, cała miska pierogów ruskich w lodówce stoi. Kubuś śpi i mam nadzieję że sąsiad mi go nie obudzi :wściekła/y::wściekła/y:
Ja ze swoim tez planujemy coś wybudować ale jak to wyjdzie to dopiero się okaże może za rok, także jeszcze mamy czas. On się tak napalił na domek że masakra. Bo on chce i już. Ach z facetami :-D:-D:-D:-D

A ja teraz siedzę i kombinuję z cywilnym. Jak zawsze wszystko na mojej głowie :wściekła/y::wściekła/y:
na szczęście sukienkę wczoraj sobie wylicytowałam na allegro :-D:-D:-D

reklama
Do góry