reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzis to chyba nie posiedze dlugo
oczy mi sie kleja
a w dodatku jutro czeka mnie mega sprztanie lacznie z myciem okien i wieszaniem firanek i zaslon
bo na niedziele musi jakos wygladac a w jeden dzien nie zdaze wszystkiego zrobic tym bardziej ze m nie bedzie juz chyba od 12 (w sobote) wtedy kiedy mam najwiecej na glowie :dry: ale odbije sobie to ze znajoma jak mlody pojdzie spac (z m kupilismy winka i cos podobnego do malibu) tym bardziejnze od niej m tez jedzie na cala noc bo wozi wesela (a moj grajka i jego sprzet) :nerd:

AGNES:-)Przyjemnego masazyku:tak::tak::tak:

Ja chyba tez za dlugo nie posiedze:no:Cos zmeczona jestem:tak:
Wlasnie pilowalam sobie pazurki bo co chwile mi sie cos podlamuja i rozdwajaja przez to ze tyle czasu mialam tipsy;-)
No ale cos mi sie wydaje ze jak doprowadze je do porzadku to znowu sobie zafunduje tipsy:tak::tak::tak:
Szczegolnie jak widze jakie Ty PATRYSIU masz sliczne:tak::tak::tak::-):-):-)

No to sobie zmieniaj jak umiesz:tak::tak::tak:Ja az takich zdolnosci to nie mam-umiem tylko zalozyc tipsy:-);-)
Jakbym umialam jeszcze zdobic to pewnie stale mialabym inne:tak::tak::tak:
A Ty robisz sobie zelowe czy akrylowe:confused:

Ja robie sobie akrylowe:tak::tak::tak:Ale to paskudztwo smierdzi:no:Zawsze uciekam do kuchni ,zamykam drzwi i otwieram okno;-)
Pierwsze miala zelowe ,robilam sobie u kosmetyczki i byly bardzo ladne ale mniej trwale niz akrylowe

reklama
Do góry