reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobranoc babeczki cos dzis wszystkie zmeczone:confused:

Patrysia moze do slubu sobie walne jak moje mi zaszfankuja to sie zglosze do Ciebie:-D

Dowilka
obiado kolacja powiadasz :))

Agnes masazyk:sorry2:woow extra

Lali w lozeczku ale cos ciezkie miala zasypianie Pewnie bedzie spala do 11:-D:-D:-D

reklama
Witam o poranku :-) ja dziś pierwsza się zameldowała.
Oliwcia przespała całą noc aż byłam w szoku.Jak usnęła 19,45 to obudziła się 6.45 no to ładnie.Wyspałam się:-):-):-)
No i masazyk był ;-) i naciągnęłąm go jeszcze na drapanko po plecykach :tak::tak::tak: fajnie mi sie usnęło .
Ja tez mam dzis dużo sprzątania :tak::tak::tak: U mnie znowu zima wróciłą,biało za oknem !!!!! Miłego dzionka dziewczyny, i uważajcie dziś piatek 13-tego !!!!!!!

Hejka.
W sumie ja byłam pierwsza tyl ze musiałam najpierw przeczytac co napisałyście wczoraj:-)
Ja wczoraj jak poszłam do bratowej to wróciłam przed 21:-D:-D:-D
Wypiłysmy litr swojskiego winka i było wesoło:-D:-D:rofl2:
Jak przysżłma dzieci były umyte i w łózeczkach,ale jak Weronika mnie zobaczyło to nie dała sie P uspic i wyła,więc jak sie wykąpałam to ja ja musiałm usyiac.Tak to jest jak mójP chodzi spacprzed 21 i ja ja usypiam-no i sie przzwyczaiła:crazy:w dzień daje sie uspac tatusiowi ale na noc musi sie przytulic do cycusia:rofl2:mimo ze juz nie karmię:-)
Ale jak usnęła to do 6spała zrobiłam jej kasze i adlej spi.druga noc bez jedzenia w nocy!:-Djak ja usapałam to sama padłam wiec troche pospałam.Ale widze że jak mnie wczoraj nie było to i wy szybko pouciekałyście:rofl2:

Dziś piątek 13:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja lubię tą datę-13 sie broniłam a w szkole zawsze jak był 13 to miałam farta:-)I mamy i mielismy w domu czarnego kota,więc takie przesady dzuiałaja na mnie w druga strone:-)

a ja ze swoją Weroniką właściwie wszytsko moge zrobic w domu,z Paulina tez mogłam.jak odkurzam to ona lata za dokurzaczem,a jak myje podłogi to ja wsadzam w krzesełko albo włączam Teletubisie bo ona jak zobaczy ze mokra podłoga to zaraz marze ręką po tym mokrym,alo miesza pianę w misce:-)ale poza tym nie mam problemów z utzrymaniem porządku.prasuje tez najczęsciej w nocy albow dzien jak spi,bo by chętnie bawiła sie sznurem od zelazka a to juz niebezpieczne.Zareszta biore sie za prasowanie jak w szafce wktórej składuje czyste pranie nic misie nie miesci,to wtedy stoję po 3-4 godziny przy zelazku-włączam jakis film i do dzieła:-)
zapomniałam ze wczoraj był dr house:-(starsznie lubię ten serial,i chirurgów tez,ale to chyba skrzywienie zawodowe:-D:rofl2:jak byłam mała to chciałam byc lekarzem alebo pielęgniarka no i zostałam biologiem:-D

Witam a u mnie pada snieg mnostwo sniegu corka juz sanki szykuje tylko synek od dwoch dni goraczka:-:)-(,a to jego pierwsza zima, snieg go bardzo ciekawi...

U nas też sanek jeszcze nie ma co wyciągać,jeszcze za mało nasypało.

A my szykujemy się do sniadanka:-)

Zgadza się wczoraj jakos wszyscy szybko pouciekali,ja tez byłąm spiąca

reklama
Bo wczoraj taki dzień był śpiący.dzis tez nie jest lepiej tylkochmury i chmury...normalnie jakas deprecha zimowa mnie dopada...:-(
dla mnie oze byc i snieg i mróz byleby było słonce,ale tego ostatnio jak na lekarstwo:crazy:

Do góry