reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-j- mówie ze ciezkie zakupy to jak przystojny to mógl by pomóc..... nie tyllko w kolejce ale i z zakupami..... zawsze to miło.Zazdroszcze tego spanka pospała bym w dzien ale jakos tak mi sie to układa ze jak młody spi to nadrabiam prae domowe a jak juz chce sie polozyc to on wstaje:-(

patrysia no ogromne gratulacjee....

reklama
Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.

O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)

Halo......

678086ll1ks8ds8j.gif
678086ll1ks8ds8j.gif
678086ll1ks8ds8j.gif

hall1.gif

Witam
Was
ja tylko na chwilke bo jedziemy zaraz na cmentarz jeszcze tylko osattnie szykowanka i pojedziemy ....:tak: ten dzien dzis bedzie chyba ciekawy - pojedziemy jeszcze potem do mojej babci albo do moich rodzicow
a jak przyjedziemy to obiecuje ze lukne do Was na dluzej
a jak tam po halloweenie?? ale sie przestraszylam tych Waszych obrazkow ... ;-):-p
hihihihi
dobra do zaklikania bo maly mi grasuje ...

jestem jestem wlasnie przed chwilka przyjecjhalismy z grobow i pierwsze co to weszlam :-D
sikoreczka - swietny ten Twoj potworek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
iwonka2006 - :-D

dziekuje dziewczyny w imieniu Sewka za gratulacje hiihh :tak:
ja zmykam bo maly sie juz buntuje ze zostawilam go z lozeczku :dry:
a drinkowanie bylo a potem bol glowy oooooojjjjjjj :dry::sorry2:

Hej.My wlasnie wrocilismy z cmwntarza.najbardziej lubie wieczorem chodzic,a na dworzu cieplo az przyjemnie bylo :biggrin2: cala droga na cmentarz jak na jakims odpuscie,grille,zabawki,balony rekawiczki,bizuteria itd do wyboru do koloru.

cicho szaaaaaaaaa
iwonka2006 ja tez mialam sie wybrac ale jakos zapatrzalam sie na tv a potem bylo juz za pozno bo kapanie malego itd. moze jutro pojde :tak:
ja juz po kolacyjce moj m uspal malego
a dzis odziwo jak maly usnal po poludniu poszlam z nim i spalismy 2,5 godzinki :szok: az normalnie szok ja nie wiem co w nocy bede robila :-p hihi ide sie zaraz opluskac i potem sie zobaczy.....:-D

reklama
witam
nam wczoraj udalo sie pojsc tylko raz na cmentarz tesc przyjechal do szymka(BO on ma zapalenie pluc) a my z natala poszlismy zapalac swieczki

teraz siedze i popijam kawuie i czekam az synko zasnie.

Do góry