reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.U nas dzis znow piekna sloneczna i ciepla pogoda. :-) Obiadek juz prawie ugotowany i idziemy niedlugo na spacerek :-)
Milego dnia!

reklama
witam sie i ja dzisiejszego dnia
sloneczko powoli u nas wychodzi ale podejrzewam ze bedzie mroznie....
Sewek wlasnie zasnal bo dzis od rana mi marudzi no i wstal juz o 6:25 i stwierdzil ze sie wyspal :dry: ja juz poprasowalam sobie wyjsciowe ciuszki bo jak sie obudzi cos zje i pojdziemy na spacerek dobrze nam to zrobi :tak:
no i ciekawe jak z tym marudzeniem mam nadzieje ze szybko mu to minie :tak:
iwonka2006 - milego spacerku ;-)
heksa - my tez wczoraj bylismy raz a zamierzalam pojsc jeszcze pod wieczor ale juz sie nie udalo :dry:

milej niedzielki!!!

Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.

O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)

kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa tam tylko powinni przyjmowac cięzarne inwalidów lub mamy z dziećmi i tyle
stanie jakaś paniusia i foszki robi bo kasjerka wpuście kogos

chyba jak wiele osób nie było kiedy zagladnąc w weekend tutaj
jakaś taka aura smnutku mnie wzieła i nie staty nie mogłam siadac i pisać:)
od jutra do pracy idę testowac zobaczymy jak to bedzie wrrr

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
zaraz tez ide zrobic sobie kawke przygotowac sie na zakupy ....:dry:
agatulka - juz sie nie moge doczekac a jeszcze bardziej tych ieszczesnych zabkow ktore nie chca mu wyjsc :dry::dry::dry:

Witam sie i ja ;)
A ja przespałam prawie cały weekend . Dzieci wywieźliśmy do babci i chata wolna była.:biggrin2:Czuję sie dziś gorzej zmęczona niż jak latałam do szkoły i przedszkola codziennie w zeszłym tygodniu. A to przez to , że katar mnie dopadł.:cool:

agatulka, niektórzy ludzie są na tyle bezczelni, że szkoda gadać.Potrafią sie kłócić jakieś małolatki z ciężarną o miejsce w kolejce wręcz napastując takową kobicinę, że skąd ona wie, że one nie są w ciąży.Szkoda gadać .Ale wiecie co mnie najgorzej bulwersuje? Fakt, że niektóre kobiety tez chodziły w ciąży i było im zapewne ciężko ( domagały sie miejsca dla siebie)a teraz udają , że nie widzą ciężarówek.

Dzień dobry:tak::-):-)

Weekend minął nam bardzo spokojnie u babci m.:tak:
cała rodzinka jego się zjechała i wszyscy razem pojechaliśmy na cmentarz do Parczewa a potem oczywiście wspólny posiłek i pogaduchy :sorry2: i tak przez dwa dni:nerd:

Iwonka ale fajne :tak::tak::tak: To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
HPIM0145.jpg
Sikoreczka bombowo Adrianek wygląda w tej masce:-D:-D:-D:-D
kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa tam tylko powinni przyjmowac cięzarne inwalidów lub mamy z dziećmi i tyle
stanie jakaś paniusia i foszki robi bo kasjerka wpuście kogos

chyba jak wiele osób nie było kiedy zagladnąc w weekend tutaj
jakaś taka aura smnutku mnie wzieła i nie staty nie mogłam siadac i pisać:)
od jutra do pracy idę testowac zobaczymy jak to bedzie wrrr
Agatulka powodzenia w pracy;-):tak:
A ja przespałam prawie cały weekend . Dzieci wywieźliśmy do babci i chata wolna była.:biggrin2:Czuję sie dziś gorzej zmęczona niż jak latałam do szkoły i przedszkola codziennie w zeszłym tygodniu. A to przez to , że katar mnie dopadł.:cool:

agatulka, niektórzy ludzie są na tyle bezczelni, że szkoda gadać.Potrafią sie kłócić jakieś małolatki z ciężarną o miejsce w kolejce wręcz napastując takową kobicinę, że skąd ona wie, że one nie są w ciąży.Szkoda gadać .Ale wiecie co mnie najgorzej bulwersuje? Fakt, że niektóre kobiety tez chodziły w ciąży i było im zapewne ciężko ( domagały sie miejsca dla siebie)a teraz udają , że nie widzą ciężarówek.
-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuścił:sorry2::tak::tak:

może właśnie te dewoty sobie tak myślą : " mi nikt nie ustępował miejsca jak byłam w ciąży to teraz ja nie ustąpie":crazy:
Pasuje do nich przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ( oczywiście ciut zmienionej formie "zapomniała baba jak w ciąży chodziła":crazy:

Hej !! Wieki tu nie zaglądam i co widzę -J- lutóweczka :-)
Aluśka nie poznałam Cię na nk i już miałam pytać ale droga dedukcji doszłam ;-)

Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić:baffled:,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.

Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę:tak::tak:.

a pochwale sie teraz zdjecmi z naszego dzisiejszego spacerku po lesie :-D

PIęknie wyglądacie:tak::-)

Heloł Lajdis:-):-):-)

Ale mnie tutaj dawno nie było:szok::szok::szok: nadrabiać nie będę wybaczta:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowe mamy z którymi nie miałam przyjemności się przywitać:tak::tak:

Dziecina ma śpi więc zajrzałam :sorry2::rofl2:

Aluśka nie poznałam Cię na nk i już miałam pytać ale droga dedukcji doszłam ;-)

Hejka wszystkim mamom.
Zaniedbałam się ostatnio i prawie w ogóle tu nie zaglądam, zazwyczaj na zamkniętym siedzę :zawstydzona/y: Ale postaram się poprawić ;-)

U nas ok, Oliśka była chora, byłyśmy 5 dni w szpitalu, ale jest już ok, tylko z jej zachowaniem coraz gorzej.

:sorry2:

Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):tak::-)

Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest:tak:

Inna współczuję szpitala - życzę dużo zdrowia dla małej:tak:

kurcze ale zaniedbanie tyyle czasu a miałam tu czesciej wpadac i zoonk zagadujemy sie na udowmowionych i zapominam o otwartym
kurcze tyle tu nowych mam
wszystkie pozdrawiam serdecznie
Nie pamiętam cię, a jestem tu dość długo:zawstydzona/y:. W każdym razie witaj:-)

aha musze sie pochwalic moj Sewcio juz sam stoi jeszcze nie tak zeby caly czas ale ma takie momenty ze sie puszcza i stoi :-D:-D:-D:-D
Wielkie gratki:tak::tak:

oj coś wiem o tym.:tak:Długo by tu opowiadać. I wszystko by było ok, gdyby nie fakt, że same kiedys chodziły z brzuchem.
Dokładnie. Ja miałam kiedyś podobną sytuację do Iwonki. Stanęlam do kasy pierwszeństwa z brzuchem,a przede mną mnóstwo ludzi - nie inwalidów,matek z małymi dziećmi czy ciężarnych tylko takich co to chcieli szybciej zakupy załatwić..to się przed nich wpakowałam, a jak mi jeden facet uwagę zwrócił,że kolejka jest to zapytałam czy umie czytać,bo jeśli tak to niech przeczyta co jest nad kasą napisane:baffled::nerd:

Iwonka ale fajne :tak::tak::tak: To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
HPIM0145.jpg
Super:tak::-)

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
Wspólczuję ciężkiej nocki:no:

witam

weekend pelen niespodzianek :-)w sobote Laura zlapala mi za pokrywke ktora byla goraca na szczescie nic sie nie stalo ale placz by:baffled:
W niedziele bylismy na chrzcinach Laura takn sie bawila ze nogi ja bolaly bo sciagala butki:rofl2:

Teraz Lali zasypia wiec korzystam z czasu:happy2:

Iwonac28
to chyba normalne ze Kuba chcial wejsc na grob heheh My nie bylismy na grobach bo nie jechalismy do PL pojdziemy jak bedziemy w Polsce pewnie lali tez bedzie chcial sie wspinac bo ona wszedzie wchodzi:-D

Agatulka25
witaj na forum ja Cie nie pamietam bbo jestem od niedawna:-D

Inna, Megusek,Aluska witajcie:happy2:

Patrysia gratki dla syneczka

-j-, Heksa zdrowka mnostwo zyczymy!

reklama
-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuścił:sorry2::tak::tak:

może właśnie te dewoty sobie tak myślą : " mi nikt nie ustępował miejsca jak byłam w ciąży to teraz ja nie ustąpie":crazy:
Pasuje do nich przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ( oczywiście ciut zmienionej formie "zapomniała baba jak w ciąży chodziła":crazy:
dziękuję :tak:
A na to przysłowie bym nie wpadła . Rzeczywiście pasuje jak ulał.:tak::-D

:-D:-D:-D hej megusku. Witałam się kiedyś tu z tobą , ale pozostałam niezauważona.:-(.Przyłączyłam sie do grona mamusiek siedzących w domciu , bo w kupie jakoś tak raźniej.:tak:

-j-, Heksa zdrowka mnostwo zyczymy!

dziekuję:tak:

Do góry