iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.U nas dzis znow piekna sloneczna i ciepla pogoda. :-) Obiadek juz prawie ugotowany i idziemy niedlugo na spacerek :-)
Milego dnia!
Milego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.
O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)
Sikoreczka bombowo Adrianek wygląda w tej masceIwonka ale fajne To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
Agatulka powodzenia w pracy;-)kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa tam tylko powinni przyjmowac cięzarne inwalidów lub mamy z dziećmi i tyle
stanie jakaś paniusia i foszki robi bo kasjerka wpuście kogos
chyba jak wiele osób nie było kiedy zagladnąc w weekend tutaj
jakaś taka aura smnutku mnie wzieła i nie staty nie mogłam siadac i pisać
od jutra do pracy idę testowac zobaczymy jak to bedzie wrrr
-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuściłA ja przespałam prawie cały weekend . Dzieci wywieźliśmy do babci i chata wolna była.Czuję sie dziś gorzej zmęczona niż jak latałam do szkoły i przedszkola codziennie w zeszłym tygodniu. A to przez to , że katar mnie dopadł.
agatulka, niektórzy ludzie są na tyle bezczelni, że szkoda gadać.Potrafią sie kłócić jakieś małolatki z ciężarną o miejsce w kolejce wręcz napastując takową kobicinę, że skąd ona wie, że one nie są w ciąży.Szkoda gadać .Ale wiecie co mnie najgorzej bulwersuje? Fakt, że niektóre kobiety tez chodziły w ciąży i było im zapewne ciężko ( domagały sie miejsca dla siebie)a teraz udają , że nie widzą ciężarówek.
a pochwale sie teraz zdjecmi z naszego dzisiejszego spacerku po lesie
Heloł Lajdis:-):-):-)
Ale mnie tutaj dawno nie było nadrabiać nie będę wybaczta
Witam nowe mamy z którymi nie miałam przyjemności się przywitać
Dziecina ma śpi więc zajrzałam
Hej !! Wieki tu nie zaglądam i co widzę -J- lutóweczka :-)
Aluśka nie poznałam Cię na nk i już miałam pytać ale droga dedukcji doszłam ;-)
Hejka wszystkim mamom.
Zaniedbałam się ostatnio i prawie w ogóle tu nie zaglądam, zazwyczaj na zamkniętym siedzę Ale postaram się poprawić ;-)
U nas ok, Oliśka była chora, byłyśmy 5 dni w szpitalu, ale jest już ok, tylko z jej zachowaniem coraz gorzej.
Nie pamiętam cię, a jestem tu dość długo. W każdym razie witaj:-)kurcze ale zaniedbanie tyyle czasu a miałam tu czesciej wpadac i zoonk zagadujemy sie na udowmowionych i zapominam o otwartym
kurcze tyle tu nowych mam
wszystkie pozdrawiam serdecznie
Wielkie gratkiaha musze sie pochwalic moj Sewcio juz sam stoi jeszcze nie tak zeby caly czas ale ma takie momenty ze sie puszcza i stoi
Dokładnie. Ja miałam kiedyś podobną sytuację do Iwonki. Stanęlam do kasy pierwszeństwa z brzuchem,a przede mną mnóstwo ludzi - nie inwalidów,matek z małymi dziećmi czy ciężarnych tylko takich co to chcieli szybciej zakupy załatwić..to się przed nich wpakowałam, a jak mi jeden facet uwagę zwrócił,że kolejka jest to zapytałam czy umie czytać,bo jeśli tak to niech przeczyta co jest nad kasą napisaneoj coś wiem o tym.Długo by tu opowiadać. I wszystko by było ok, gdyby nie fakt, że same kiedys chodziły z brzuchem.
Super:-)Iwonka ale fajne To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
Wspólczuję ciężkiej nockiwitam sie z mlaym na kolankach
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
dziękuję-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuścił
może właśnie te dewoty sobie tak myślą : " mi nikt nie ustępował miejsca jak byłam w ciąży to teraz ja nie ustąpie"
Pasuje do nich przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ( oczywiście ciut zmienionej formie "zapomniała baba jak w ciąży chodziła"
Hej !! Wieki tu nie zaglądam i co widzę -J- lutóweczka :-)
-j-, Heksa zdrowka mnostwo zyczymy!