reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moze i ma rozpakowana lub cięzarna ale teraz tak cięzko trafic dobra duszkę by wpuściła w kolejkę
ja miałam kiedys przygode w banku pani woła mnei poza kolejka bo 1 dziecko maluśkie było i płakało w wózku i kumacie ze baba z kolejki tak sie wzburzyła ze ja przed nia mam wejśc więc się wycofałam ale kasjerka zareagowąła i kazała przyjśc kuamcie ze z tłumu młody chłopaczek tak po niej pojechał ze oczy mi wyskoczyłyyyy a baba czerwona stała ze wstydu hehehhe

kurcze pogoda bardzo ładna
obiadek gotowy zaraz po szoguny wychodze i po pampersy i pieczywko lece by coś było do schrupanai na jutro

reklama
agatulka jesli ja dobrze czytałam to nie tylko miły ale i młody no i przystojny..... alez sie jej trafło....... ja jak si nie wykłuciłam to mnie nie przepuszczali/

nie tyle zagonilam co zbuntowalam ze ja tego nie zrobie a ponieaz on ocipiał dla syna to uwaza mnie za najgorszą wiec niech sobie sam lata.....

nasz mlausi juz zasnal i mam nadzieje ze bedzie teraz spal do 17-17:30 zreszta w ciagu dnia to jego najdluzsza pora spania :tak:
jak dzis znajoma do mnie nie przyjdzie to pewnie pojde spac chyba ze mnie odwiedzi to sobie poklachamy hihi :-)
aha musze sie pochwalic moj Sewcio juz sam stoi jeszcze nie tak zeby caly czas ale ma takie momenty ze sie puszcza i stoi :-D:-D:-D:-D

zastanawialam sie nad sankami w tym roku dla malego i upatrzylam ... ale do zimy jeszcze czas a nie wieadomo jaka tez ona bedzie slyszalam ze wogole ma nie byc zimy ale co tam :happy2:
Super Sanki KHW Snow Baby Dream - dla malucha (465400453) - Aukcje internetowe Allegro

no to chyba ide spac karaluchy wszystkim.... :-D:-);-):tak:
Patrysia sanki wyglądają bardzo sympatycznie tylko ta cena zwala z nóg:szok::szok::szok:
Hejka ;)

Dziewczyny a ja to mam dziś wrażenie , że ludzie to poszaleli.Jutro Wszystkich Świętych i sklepy pozamykane.Wychodząc dziś po zakupy przeszyłam szok.:szok:Tłum ludzi pod sklepami jak mrówek w mrowisku. Kolejki megastyczne jak gdyby przez tydzień nie były czynne zadne sklepy . A ludzie zachowują się kupując produkty, tak jakby jakaś zagłada miała przyjść na nasz kraj.:szok:i trzeba było zrobić zapasy żywności.Szok normalnie. :szok:I postanowiłam stanąc w takiej kilometrowej kolejce ( bo wyjścia nie było) by kupić chociażby troszkę wędlinki:tak:.Na szczęście ludzie okazali się na tyle wyrozumiali, że nie stałam w niej długo. Zostałam wepchnięta na sam początek kolejki przez miłego młodego pana.:tak: :biggrin2:I tu moje drugie zdziwienie, że to nie kobiety ( które non stop odwracały sie w moim kierunku) a młody mężczyzna okazał się tu wielką dobrocią.:biggrin2::tak:

A u nas dziś cieplej niż wczoraj. Przynajmniej nie wieje aż tak:tak:. Ja wzięłam też się za pranie, ale malutkich ubranek. :tak:Jeszcze nigdy z prania nie byłam tak zadowolona jak dziś.:-D:-D:-D
dobrze ż trafiłaś na tą dobrą duszę bo teraz żadko się zdarza żeby ktoś ciężarną przepuścił:baffled::baffled: a najgorsze są te stare dewoty :wściekła/y::wściekła/y:
kurcze to ześ posiała dowód kurczę wspólczuje
ale nie fart
dobrze ze ci na razie ze tak powiem jakoś bardzo nie potrzebny ten dowód bo chyba nie potrzebny??
Agatulka aż tak bardzo to nie jest mi potrzebny na razie dlatego też nie śpieszyłam się z jego wyrobieniem:sorry2:
A ja sie nie ruszam z domu przez te dwa dni. Postanowiliśmy, że pojedziemy na cmentarze za tydzień, gdy będzie już mniejszy tłok.
-j- i masz rację :tak::tak::tak: a co będziesz się tłoczyć jak można innego dnia na spokojnie pójść zapalić świeczkę:tak::tak::tak:
aha musze sie pochwalic moj Sewcio juz sam stoi jeszcze nie tak zeby caly czas ale ma takie momenty ze sie puszcza i stoi :-D:-D:-D:-D
Gratulacje :-):-):-):-):-):-)

reklama
jestem :-D
j - ja nie spalam :dry: czekam na znajoma to se podrinkujemy troche maly spi i spal bedzie wiec luzik :tak:;-)
aluska - dokladnie ta cena ... ogrom... :dry: moj m chyba by mnie z chaty wygnal jakbym kupila takie sanki za taka sumke ale pomarzyc wolno nic sie nie placi :-D:-D

nom to teraz tylko bede czekac :-)
u nas dzis byla przesliczna pogoda jeszcze ladniejsza niz wczoraj prawie wogole nie bylo chmur mowie Wam :tak::tak::tak::tak:

Do góry