reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
tylko na chwilke...
anaconda27 - udanego wczasowania i balowania :-D
bodzinka - zdrowka dla Was zycze kurujcie sie :tak:ach te chorobska :wściekła/y:
sikoreczka79 - Wy tez sie trzymajcie zdrowka dla Was :happy: ja nie wiem teraz taka pogoda i szybko o choroby wiec wyzdrowiejcie szybciutko :tak:
iwonka2006 - wlasnie pieniadze ida jak woda a potem nie idzie sie doliczyc na co sie wydalo :dry:
milego dzionka :-D

reklama
kurcze ale jestem zla
chcialam dzis skladac zamowienie z Oriflame ale okazalo sie ze nie mam zaplaconej poprzedniej faktury co jest nie mozliwe bo wysylalam nawet fax do Warszawy ze zaplacilam fakture na 377 zl i minelo juz 6 dni a oni nie maja mojej wplaty i teraz musze placic kare jak to sie nie wyjasni a najgorsze jest to ze nie moge robic kolejnego zamowienia :wściekła/y::no::angry: a klienci czekaja na swoje produkty :szok: jak przyjde do domu bo jestem teraz u mamusi to bede musiala jeszcze raz zobaczyc rachunki i przekalkulowac nr konta czy dobrze wpisane i nr faxu ehhh ale jestem zla jak bedzie wszystko wporzadku to przejde sie do puknktu w ktorym placilam i wysylalam fax bo to jest nie mozlowe az sama moja mama jest zdziwiona bo jest moim sponsorem :crazy:

Hej.
Matko strasznie mnie głowa boli. Wyobraźcie sobie,że rozwieszałam pranie na balkonie i Kuba mnie zamknął:szok::crazy:. Chyba z pół godziny stałam i mu tłumaczyłam,żeby otworzył klamkę podniósl do góry,a on mały jeszcze i nie rozumie.... najpierw się śmiał,a potem zaczął płakać,a w domu nikogo oprócz mnie i niego. Telefon w domu i co tu robić. Na szczęście podniósł trochę klamkę do góry, pchnęłam mocniej drzwi balkonowe i udało mi się wejść do domu...nie wiem co by było jakby się nie udało:no:. Chyba wołałabym strazaków z budowy za moim blokiem:baffled:. Właśnie tam są, bo chyba był jakiś wypadek na dźwigu - spuszczają człowieka na noszach na dół. Dziwny widok pełno strażaków, policji, pogotowie,a gapiów ogrom. Tak,że ranek miałam ciekawy.

Sikoreczka Bodzia dużo dużo zdrówka dla was i dzieciaków:tak:

Witajcie kochane!
U nas mini szpital :baffled: Synio kaszle, smarka, ja smarkata i gardziołek boli a i córci z noska leci:dry: Na 15 idziemy do pediatry. Och jakbym się ucieszyła gdyby Adrianka minął antybiotyk:tak:
Iwonka nie ciekawe przeżycia:no: Dobrze że Kubuś cię w końcu wypuścił:tak: tulaski na główke:tak:
Patrysia z tymi płatnościami to się można wściec. Nie wiadomo gdzie to ginie:wściekła/y: Oby się szybko wyjaśniło:tak:
Anaconda może teściowa tak stęskniona że nie ma czasu na złośliwości;-) fajnie że się wizyta udana:tak:

hej :-)
wszystko sie wyjasnilo juz z moja faktura :-D
a moj m niedawno przyszedl z pracy z wielka czerwona roza :-D:-D:-D:-D:-D i powiedzial ze pamieta a myslalam juz ze nie :tak: ale sie ciesze :happy:

iwona.c28 - heh to smiesznie musialo wygladac ale na szczescie poradziliscie sobie :-)

Patrysia:
Szczęścia, co radość daje,
miłości, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca
i niech więcej takich rzeczy

w każdym dniu razem
Sikoreczka wam życzy!
bukiet.jpg

reklama