reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek mamuski!Dzis pięknie na dworzu aż życ się chce:-):-):-)
Gdy mała wstanie spadamy na spacerek!
Widzę przezyć w weekend nie brakowało.....
Hej.
Matko strasznie mnie głowa boli. Wyobraźcie sobie,że rozwieszałam pranie na balkonie i Kuba mnie zamknął:szok::crazy:.

ALE PRZEŻYŁAS CHWILĘ GROZY I ADRENALINA SIĘ PODNIOSŁA CO?

*Iwoneczka* witaj w gronie mamuś siedzących w domku!

Iwonko czasem jakbym swego posta czytała hehe u mnie tez góra prasowania od tyg z kata w kąt heheh:-D

reklama
Hej.
Byłam dziś z małym w poradni nefrologicznej po skierowanie na mocz - dobrze,że wczoraj zadzwoniłam i już miałam wypisane to bez kolejki odebrałam;-). Jestem tylko trochę zła,bo lekarka mi powiedziała poprzednim razem,że na następnej wizycie zrobi usg brzuszka i jak będzie ok to wypisze małego z poradni tylko,że nie powiedziała,ze na usg też się muszę zapisać wcześniej..no i okazuje się,że w tym roku już nie ma wolnego terminu i dopiero po nowym roku bedzie można zrobić:wściekła/y:.

Sikoreczka dużo duzo zdróweczka - chorobom mówimy akysz:tak:

Bodzia a Karolek to zawsze u ciebie na rękach zasypia czy to taka zachcianka jednorazowa??

Patrysia dobrze,ze się z fakturką sprawa wyjaśniła... Z okazji rocznicy ślubu wszystkiego najlepszego - dużo miłości:tak:...a która to już??

Iwoneczka witaj:-)

Iwonka powodzenia w odcycowaniu:tak:

1.gif

na chwilkę wpadam kwiatka dla każdej zostawiam ;-):-)

u nas słoneczko świeci :tak: pikna jesień :-)
Kordian zaraz powinien lulkać , Dominika bawi się w przebieranki więc szfka będzie do poukładania:szok::-D no a Remi w szkole :-)
trzeba kawęcje 2 wypić bo padam na twarz :szok::-D

Miłego Dzionka:-)

Dzień doberek!
U nas zasmarkani wszyscy. Na szczęśce Adrianek obejdzie się bez antybiotyków:-) W piątek mamy do kontroli. Oj jak bym chciała żeby mógł już w poniedziałek do przedszkola. no zobaczymy:sorry2:
Iwoneczka witaj!
Iwonka 2006 powodzenia w odcycowaniu:tak:
Iwona c.28 trzymam kciuki zeby już Kube wypisali:tak:
Ależ nam się Iwonek zrobiło;-):-p

ello

Iwonka2006 ja od poczatku dawalam laurze modyfikowane i o ile pamiec mnie nie mysli w tym wieku pila mi 160ml co 4h.Powodzenia w odcycaniu :-)

Iwoneczka ja ueielbiam martini:rofl2:Troche daleko do Ciebie:happy2:

cdn...

witam :-D
dziewczyny dziekuje za zyczonka - troche sobie pobalowalismy wczoraj i wspominalismy nasz slub ogladajac plyte ze slubu, wesela i pleneru :-D
a co do nocki to dzis chyba sie malemu cosik przestawilo ... przed 3 obudzil sie z placzeme i tak przez pol godziny a nastepne pol godziny to marudzenie bo nie umial zasnac :dry: tak wiec jestem nie wyspana :dry:
a tu mowa o drineczkach byla :-D polecam amaretto z sokiem pomaranczowym :tak::-p
troche popisalyscie wiec poczytam i odpisze :happy:;-)

reklama
Do góry