reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam weekendowo i wspólczuje przezyc związanych z biegunką :-(
Cos jednak wisi w powietrzu....
U nas dzis spokojnie -byliśmy u mojej mamy i na obiadku odrazu:-)
Ale pogoda wietrzna i taka zgnilizna sie robi.
Więcej pewnie po weekendzie bo teraz jakoś mi ise nie chce:zawstydzona/y:

reklama
1.gif

Witam i o zdrówko pytam :-)
troszkę mnie tu nie było:sorry2: a widzę że dużo nowych kobitek :-)
miałam ostatnio brak weny do pisania :sorry2:

Zyczę Miłego Dnia:-)

witam sie dzis troche pozno
nie mialam pradu od poludnia do teraz :wściekła/y: na szczescie juz jest i wody tez nie bylo - nie wiem jak bym okapala malego skoro nawet nie bylo czasu nabrac wody bo nikt nie wiedzial ze nie bedzie ani pradu ani wody ehhh

-j- spirytus ?? pierwsze slysze nigdy nie slyszalam o takich metodach ale ciekawe :tak: ja zrobilam malemu kompot z jagod i na obiadek dawalam ryz z jagodami ale nie pomagalo - zobacze jeszcze - wracaj jak wyzdrowiejesz - zdrowka i powodzenia :-)

ide kapac malego - dobrej nocki jakby mnie nie bylo :-D

Witam prawie po weekendzie mało was tutaj siedziało -nawet str.do poczytania ni ma;-):szok:
Mała wykapana i czekam aż usnie :tak:,moje chłopaki są u babci i lada chwila powinni wrócić:-)
Dziś pogoda była taka-od rana padało do południa potem byliśmy na spacerku i niedawno wróciliśmy:-p
Ogólnie weekend miną spokojnie z wyjątkiem dzisiejszej nocy.....
Małej się coś przestawiło,bo chciało jej się w nocy bawić a ja juz miałam dosyc -oczywiscie ją ignorowałam .Ale chyba mi się do smoka zbytnio przyzwyczaiła bo co jej wyleci to płacz:-:)-:)-(gdy usypia ...
Niw wiem chyba wprowadzę akcję odzwyczajenie ale to bedzie droga przez piekło...
To narazie tyle ide się myć :-)

Witam.U nas dzis bylo nawet ladnie bo i slonko swiecilo ale pozniej sie pogoda sknocila i zaczelo wiacccccc.
Bylismy dzis na bazarku,kupilam kilka pierdolek a kasy jak =zwykle poszlo fulll i teraz sie zastanawiamy z mezem na co my znow wydalismy.Ja nie wiem,pieniadze ida nam jak woda .
Co do biegunek to u nas zawsze pomagal najlepiej ENTEROL i o tyle jest dobry bo jest zupelnie bez smaku.Dostepny w szszetkach i kapsulkach chyba.

Byla tez tesciowka,przywiozla lasagne surowa i teraz sobie ja na kolacje pieke w piekarniku.

Witajcie dziewczynki!
Dopadło nas:-( Adrianek od wczoraj kaszle na potęgę do tego co jakiś czas podwyższona temperatura i meeeega katar:-( Ja też nie lepiej. Gardło boli, katar się zaczyna i temperatura też się zdarza:baffled: Tylko się Madzia jakoś trzyma, ale widzę ze ona dziśteż miała nosek zatkany:-( No i ta wysypka......
Ech jak ja niecierpię tego naszego chorowania:-(
Spokojnej nocki dla wszystkich :tak:

Hejjj kobiałki...
No i ja cgora Buuuu, gardło, goraczka, katar....I mały wybór lekóe Buuuuuu
I do tego górne 5 ida Młodemu..Juz są tuż, tuż to może do ur. mu wyjdą i będzie luzzzzz..Ale wisi przez to tylko na mnie..

Witam się również
My wczoraj na noc wróciliśmy od teściówki - było nawet miło (bo tylko na dwa dni więc nie zdążyła mnie zdenerwować;-);-);-)). A dziś po południu jak mąż wróci z pracy to zawozi nas do Radomia do mojej mamy, będziemy tam się wczasować cały tydzień bo jutro wraca do Polski moja siostra, ale będzie super, aż sama buzia mi się śmieje:-):-):-):tak::tak::tak:

reklama
Witam się również
My wczoraj na noc wróciliśmy od teściówki - było nawet miło (bo tylko na dwa dni więc nie zdążyła mnie zdenerwować;-);-);-)). A dziś po południu jak mąż wróci z pracy to zawozi nas do Radomia do mojej mamy, będziemy tam się wczasować cały tydzień bo jutro wraca do Polski moja siostra, ale będzie super, aż sama buzia mi się śmieje:-):-):-):tak::tak::tak:

no to super ze choc 2 dni były udane hehhehe
i zazdroszczę wczasowania u mamy:)))

chyba jakas plaga chorób jest bo wszyscy uziębieni wrrrrr
pogoda taka
moje szoguny dzis w super humorze :) sie obudziły teraz się pięknie bawią:)

Do góry