reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek :-D
U nas też słoneczko aż się życ chce:tak: Muszę się wybrac dziś do rossmana po moje zdjęcia. Mam nadzieję ze uda mi się siorkę wyciągnąc:sorry2:
Co do gina to ja też była w szoku:szok: Bo jeszcze niedawno jak się zapisałąm to za tydień miałam wizytę:tak::-(
Buziaki dla wszystkich:-)

reklama
Co do gina , to w mojej mieścinie czeka się na niego miesiąc na NFZ , a prywatnie też są kolejki i czeka sie ok tygodnia.I bądz tu chorym.

Witam,ja wzielam sie za pranie poscielowego,zaraz je wywiesze na ogrodku niech slonko i wiaterek ladnie owieje:tak::tak: Postanowilam ze ide z Vanesska do innego nefrologa i zobaczymy co powie.
Anaconda brawa dla Majeczki za pieknie zaspiewana piosenke :tak::-D:-D:-)

Hej.
U nas też dziś piękny dzień:-). Normalnie wszyskto mi się chciało robić. Teraz Kubuś śpi po spacerku,a ja się relaksuję;-)

Dziewczyny ja jestem w szoku,że tak długo musicie czekać na wizyte u gina:szok:. U nas jak idziesz na fundusz to w przyjmują od razu ( rano tylko trzeba kartę wyciągnąc i odczekać w kolejce),ale nie ma żadnych zapisów. Prywatnie też nie czeka się długo do tygodnia.

Ja dziś dzwoniłam i mnie zapisali na 6.10. Jak mieszkałam w Radomiu i chodziłam państwowo to kiedy poszłam wtedy mnie przyjęli, bez żadnych problemów. Po przeprowadzce do teściowej było tak że nieraz wystarczyło zadzwonić i się zarejestrować i przyjmowali od razu a nieraz trzeba było czekać z tydz. albo dwa, teraz nadal jeżdżę do teściowej do przychodni ale najwyższa pora zapisać się tu do Lublina i zobaczymy jak to tutaj jest

czesc

wczoraj mialam dzien na sprzatanie
dzis piekna pogoda Laura spi ale czekam az wstanie i ide na spacerek.Mala spala mi 14h i zasnela dopiero o 16 musze ja zmeczyc na spacerku zeby nie szalala do 23:-D:-D

Z ginem to tu jest roznie ja na szczescie mam chodzy i jak nie chcca mi zrobic terminu na wtedy cvo potrzebuje to ide bez zapisu bezposredniop do lekarza a ten robi mala pogadanke z babkami z przodu i odrazu znajduje sie termin na ten dzien w ktory przyjde:sorry2::tak:

Anaconda zdolna ta twoja coreczka:happy2:
Sikoreczka jak zdjecia? Sisotra dala sie wyciagnac?:happy2:
Vici co robilas w nocy ze sie nie wyspalas:confused:Imprezka:sorry2:
Chiara juz niedlugo bedzie zimno i nie bedzie chcialo sie wyjsc z domku wtedy wiecej osob zasiadzie przed komputerkiem:tak:

A ja dziś wygoniłam męża z Mają do teściowej i siedzę sobie sama w domku i dzisiaj to już na pewno się wyśpię:-D:-D:-D a tak na serio to jutro z rana zaczynam malowanie przedpokoju i dlatego ich wygoniłam z domu

reklama
Anaconda a nie lepiej bylo jechac do mamy i niech maz wezmie sie za malowanie? Czy raczej on a tych ze zawsze mowi pozniej,pozniej...a sama jak zrobisz to przynajmniej bedziesz miala,bo u mnie tak akurat jest..

Dzis caly dzien spedzilam na ogrodku, a jutro robimy grila,bedzie kilka osob wiec zapowiada sie mila sobota :-)

Do góry