reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek :-D
U nas też słoneczko aż się życ chce:tak: Muszę się wybrac dziś do rossmana po moje zdjęcia. Mam nadzieję ze uda mi się siorkę wyciągnąc:sorry2:
Co do gina to ja też była w szoku:szok: Bo jeszcze niedawno jak się zapisałąm to za tydień miałam wizytę:tak::-(
Buziaki dla wszystkich:-)

reklama
Co do gina , to w mojej mieścinie czeka się na niego miesiąc na NFZ , a prywatnie też są kolejki i czeka sie ok tygodnia.I bądz tu chorym.

Witam,ja wzielam sie za pranie poscielowego,zaraz je wywiesze na ogrodku niech slonko i wiaterek ladnie owieje:tak::tak: Postanowilam ze ide z Vanesska do innego nefrologa i zobaczymy co powie.
Anaconda brawa dla Majeczki za pieknie zaspiewana piosenke :tak::-D:-D:-)

Hej.
U nas też dziś piękny dzień:-). Normalnie wszyskto mi się chciało robić. Teraz Kubuś śpi po spacerku,a ja się relaksuję;-)

Dziewczyny ja jestem w szoku,że tak długo musicie czekać na wizyte u gina:szok:. U nas jak idziesz na fundusz to w przyjmują od razu ( rano tylko trzeba kartę wyciągnąc i odczekać w kolejce),ale nie ma żadnych zapisów. Prywatnie też nie czeka się długo do tygodnia.

Ja dziś dzwoniłam i mnie zapisali na 6.10. Jak mieszkałam w Radomiu i chodziłam państwowo to kiedy poszłam wtedy mnie przyjęli, bez żadnych problemów. Po przeprowadzce do teściowej było tak że nieraz wystarczyło zadzwonić i się zarejestrować i przyjmowali od razu a nieraz trzeba było czekać z tydz. albo dwa, teraz nadal jeżdżę do teściowej do przychodni ale najwyższa pora zapisać się tu do Lublina i zobaczymy jak to tutaj jest

czesc

wczoraj mialam dzien na sprzatanie
dzis piekna pogoda Laura spi ale czekam az wstanie i ide na spacerek.Mala spala mi 14h i zasnela dopiero o 16 musze ja zmeczyc na spacerku zeby nie szalala do 23:-D:-D

Z ginem to tu jest roznie ja na szczescie mam chodzy i jak nie chcca mi zrobic terminu na wtedy cvo potrzebuje to ide bez zapisu bezposredniop do lekarza a ten robi mala pogadanke z babkami z przodu i odrazu znajduje sie termin na ten dzien w ktory przyjde:sorry2::tak:

Anaconda zdolna ta twoja coreczka:happy2:
Sikoreczka jak zdjecia? Sisotra dala sie wyciagnac?:happy2:
Vici co robilas w nocy ze sie nie wyspalas:confused:Imprezka:sorry2:
Chiara juz niedlugo bedzie zimno i nie bedzie chcialo sie wyjsc z domku wtedy wiecej osob zasiadzie przed komputerkiem:tak:

A ja dziś wygoniłam męża z Mają do teściowej i siedzę sobie sama w domku i dzisiaj to już na pewno się wyśpię:-D:-D:-D a tak na serio to jutro z rana zaczynam malowanie przedpokoju i dlatego ich wygoniłam z domu

reklama
Anaconda a nie lepiej bylo jechac do mamy i niech maz wezmie sie za malowanie? Czy raczej on a tych ze zawsze mowi pozniej,pozniej...a sama jak zrobisz to przynajmniej bedziesz miala,bo u mnie tak akurat jest..

Dzis caly dzien spedzilam na ogrodku, a jutro robimy grila,bedzie kilka osob wiec zapowiada sie mila sobota :-)

Do góry