reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale cisza, chyba spowodowana piękną pogodą ;-):-D

Ja już się ogarnęłam tzn sprzątanie zrobione jedyne co to niemogę się ogarnąć w garderobie, oj tam to sodomia i gomoria:szok:;-):-D.
Obiadek naszykowany tylko wstawić kurczaka do piekarnika, ale to za jakieś 30min, bo młody wraca ze szkoły dopiero o 14.45.

reklama
U mnie też wreszcie puścili wodę i obiadek się gotuje. Ziemniaki jeszcze tylko nastawić,ale to też potem, bo moja mała z koleji bedzie w domu ze szkoły koło 15.40:baffled:

Witajcie dziewczynki! Już się tłumaczę:-p;-) Wylądowałam w szpitalu z zapaleniem jajników:dry: 9 dni pod kroplówkami:baffled: brrrrrr:baffled: No ale już jestem w domku choc antybiotyki mam łykac dalej:tak: Narazie słaba jestem i całe ręce mam sine ale jestem dobrej myśli:tak: Okropnie tęskniłam za dzieciami zresztą oni za mną też:-) Wczoraj w łóżku godzinę się do mnie tulili:-)
Bodzia gratulaski dla Lola za zębola:-D
No tak nie robiłam cytatów i mam za swoje:dry: Buziaczki dla was wszystkich:tak: Pewnie potrwa jeszcze kilka dni zanim dojdę do siebie;-)

Powiem krótko: prawdopodobnie dzięki naszej kochanej służbie zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pod koniec sierpnia zaczęły mi się upławy więc zapisałam się do gina i dostałam szybki termin...... na 6 października:szok::szok::szok: Na początku września dostałam numer do innego lekarza i termin miałam na 23 września, niestety nie dotrwałam:dry::dry::dry: Zła jestem jak nie wiem bo jakbym dostała się szybciej do gina to obyło się bez szpitala:-:)-:)-(
Do tego na to samo leżało sporo młodych dziewczyn które same przyznały że z wyziębienia:baffled: Więc teraz nabędę sobie wielkie włochate majty na zimę:-p:-p:-p

Witam kobitki, strasznie to forum podupada:szok:Myślę jednak, że jak przyjdą długie zimowe wieczory to będzie nas tu więcej.:tak:

U mnie i dziś słoneczko:-), zaraz lecę zaprowadzić małego do przedszkola. Dziś idę na usg dowcipne brrrrrr:sorry2::zawstydzona/y:, a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi
sikoreczka ja też dwa tygodnie temuleczyłam zapalenie jajników, tylko u mnie obyło się bez szpitala , sam antybiotyk wystarczył.:happy2:
Miłego dnia

Witam
U mnie też piękne słoneczko i bezchmurne niebo, aż miło wstać:tak::tak::tak:
To zapewne dzisiaj wyruszymy na dłuuuugi spacer, trzeba wykorzystać te promyki słoneczne:tak::tak::tak:

reklama
Witam pochmurnie ale bez deszczu.Maly w przedszkolu w domu juz czysto :-) Obiadek zrobie jak maly bedzie spal.Spiaca jestem jak diabli.
Sikoreczka co do gina to az tyle u was czekac trzeba :szok:

Do góry