reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale cisza, chyba spowodowana piękną pogodą ;-):-D

Ja już się ogarnęłam tzn sprzątanie zrobione jedyne co to niemogę się ogarnąć w garderobie, oj tam to sodomia i gomoria:szok:;-):-D.
Obiadek naszykowany tylko wstawić kurczaka do piekarnika, ale to za jakieś 30min, bo młody wraca ze szkoły dopiero o 14.45.

reklama
U mnie też wreszcie puścili wodę i obiadek się gotuje. Ziemniaki jeszcze tylko nastawić,ale to też potem, bo moja mała z koleji bedzie w domu ze szkoły koło 15.40:baffled:

Witajcie dziewczynki! Już się tłumaczę:-p;-) Wylądowałam w szpitalu z zapaleniem jajników:dry: 9 dni pod kroplówkami:baffled: brrrrrr:baffled: No ale już jestem w domku choc antybiotyki mam łykac dalej:tak: Narazie słaba jestem i całe ręce mam sine ale jestem dobrej myśli:tak: Okropnie tęskniłam za dzieciami zresztą oni za mną też:-) Wczoraj w łóżku godzinę się do mnie tulili:-)
Bodzia gratulaski dla Lola za zębola:-D
No tak nie robiłam cytatów i mam za swoje:dry: Buziaczki dla was wszystkich:tak: Pewnie potrwa jeszcze kilka dni zanim dojdę do siebie;-)

Powiem krótko: prawdopodobnie dzięki naszej kochanej służbie zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pod koniec sierpnia zaczęły mi się upławy więc zapisałam się do gina i dostałam szybki termin...... na 6 października:szok::szok::szok: Na początku września dostałam numer do innego lekarza i termin miałam na 23 września, niestety nie dotrwałam:dry::dry::dry: Zła jestem jak nie wiem bo jakbym dostała się szybciej do gina to obyło się bez szpitala:-:)-:)-(
Do tego na to samo leżało sporo młodych dziewczyn które same przyznały że z wyziębienia:baffled: Więc teraz nabędę sobie wielkie włochate majty na zimę:-p:-p:-p

Witam kobitki, strasznie to forum podupada:szok:Myślę jednak, że jak przyjdą długie zimowe wieczory to będzie nas tu więcej.:tak:

U mnie i dziś słoneczko:-), zaraz lecę zaprowadzić małego do przedszkola. Dziś idę na usg dowcipne brrrrrr:sorry2::zawstydzona/y:, a wieczorkiem spotkanie ze znajomymi
sikoreczka ja też dwa tygodnie temuleczyłam zapalenie jajników, tylko u mnie obyło się bez szpitala , sam antybiotyk wystarczył.:happy2:
Miłego dnia

Witam
U mnie też piękne słoneczko i bezchmurne niebo, aż miło wstać:tak::tak::tak:
To zapewne dzisiaj wyruszymy na dłuuuugi spacer, trzeba wykorzystać te promyki słoneczne:tak::tak::tak:

reklama
Witam pochmurnie ale bez deszczu.Maly w przedszkolu w domu juz czysto :-) Obiadek zrobie jak maly bedzie spal.Spiaca jestem jak diabli.
Sikoreczka co do gina to az tyle u was czekac trzeba :szok:

Do góry