reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg a żebyś wiedziała:tak: mój męż zawsze wyje pół ciasta zanim puder poleci albo polewa:rolleyes2::rolleyes2:
zmykam zasypiać bąbla bo już ciska mi po całym pokoju zabawkami:baffled:niecierpliwi się;-):laugh2:

reklama
Muszę mojego wysłać jutro po robocie na plac niech kupi tych truskaw to mu upiekę....jak będzie grzeczny ;-):-D:-D
Renifer 10-letniej dziewczynce....nio mam bratanice w tym wieku to ona się interesuje tańcem np.może jakie dvd z tymi całymi co uczą tańca?

:szok::szok::szok: Ale produkcja :szok::szok::szok: No i wiadomo, że nie nadążę za Wami :no:.
Nawet nie próbuję czytać, bo i tak niczego nie zapamiętam :zawstydzona/y:, tyle tego jest. Zerknęłam tylko co nieco ;-).

megusek zapomniałam zapytać, a Ty z której części miasta jesteś ?:-)

I tak mnie ciekawi, czy spotkałyście się już w realu ? :-)

sikoreczka :-) Dziękuję za życzenia zdrówka dla Liwii :tak:. Mam nadzieję, że twój ząb ma się lepiej ;-).
Liwka dzisiaj czuje się lepiej, nawet na spacer wyszłyśmy, bo tak mnie prosiła, że nie mogłam jej odmówić.

Mi też pranie w pralce się pierze. Nie wiem skąd ciągle tyle ciuchów się bierze :no:.

Wczorajszy mecz po prostu porażka :crazy:...
Dobrze, że chociaż Kubica wygrał :tak::-).

Ale się dziś wkurzyłam na mojego ślubnego:wściekła/y::no::angry:, myślałam że mnie rozniesie złość:wściekła/y::no: że chol... jasna mnie wezmie:angry::angry:, ale wiecie co?, przeszło mi i to dzięki Wam:tak::happy:, weszłam na WESOŁO NAM i odrazu mi sie humor poprawił:-D:-D:-D, dawno sie tak sama do siebie nie usmiałam:tak:
Ale mu nie pokarze że mi przeszło, niech najpierw przeprosi i jutro może sie do niego odezwe, a co.

hej wma
ja dizisja po urzedach i amndacik zlaatwilam,,100zl mniej zplacilam,na moje szczesic,hehe,,a mezulkowi jzu napisalam,ze dostalam,,byla zrypka,,ale luzik spoko,,,,nie dostane laniaa:laugh2::-p:-p..
agga nie nerwuj sie koffana zlosc pieknoasci szkodzi,,,,

sikoreczka ale super foteczki,,ale slimaki the besttt

Winka ja na Ruczaju Nowym mieszkam :-)
Ewcia madnacik? nie w temacie jestem...a za co to?;-)
Wiecie jak ta moja przyjaciółka śmiga tym jej wóżkiem to aż samej mi się marzy...ale to za jakie dwa lata może bo teraz dach nad głową ważniejszy :-)

Rodzice pojechali a mnie taka sennośc ogarnęła, że kimnęłam:szok: Teraz słyszę że sprzątaja pokój to udaje że mnie nie ma:-p:laugh2: Wiecie co ta moja córcia to nielada agentka:rofl2: Zdjęłam jej pieluchę żeby pupę powietrzyła, a ona siada na ziemi i usiłuje pieluchę założyc. Oczywiście jej nie dałam to z płaczem zrobiła siku na dywan:baffled: Na nocnik za nic nie chce usiąśc, choc mówi że sisi chce:confused:

Sikoreczka babele jak zwykle.UROCZE:-D:-D:-D
A teraz moje mile............... gwozdz poprawin!!!!!!!Tak na poprawinach wystapi moj najukochanszy facet:-D:-D:-D:-D

a tak smigal dnia dzisiejszego

reklama
Do góry