reklama
Muszę mojego wysłać jutro po robocie na plac niech kupi tych truskaw to mu upiekę....jak będzie grzeczny ;-)
Renifer 10-letniej dziewczynce....nio mam bratanice w tym wieku to ona się interesuje tańcem np.może jakie dvd z tymi całymi co uczą tańca?
Renifer 10-letniej dziewczynce....nio mam bratanice w tym wieku to ona się interesuje tańcem np.może jakie dvd z tymi całymi co uczą tańca?
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Ale produkcja No i wiadomo, że nie nadążę za Wami .
Nawet nie próbuję czytać, bo i tak niczego nie zapamiętam , tyle tego jest. Zerknęłam tylko co nieco ;-).
megusek zapomniałam zapytać, a Ty z której części miasta jesteś ?:-)
I tak mnie ciekawi, czy spotkałyście się już w realu ? :-)
sikoreczka :-) Dziękuję za życzenia zdrówka dla Liwii . Mam nadzieję, że twój ząb ma się lepiej ;-).
Liwka dzisiaj czuje się lepiej, nawet na spacer wyszłyśmy, bo tak mnie prosiła, że nie mogłam jej odmówić.
Mi też pranie w pralce się pierze. Nie wiem skąd ciągle tyle ciuchów się bierze .
Wczorajszy mecz po prostu porażka ...
Dobrze, że chociaż Kubica wygrał :-).
Nawet nie próbuję czytać, bo i tak niczego nie zapamiętam , tyle tego jest. Zerknęłam tylko co nieco ;-).
megusek zapomniałam zapytać, a Ty z której części miasta jesteś ?:-)
I tak mnie ciekawi, czy spotkałyście się już w realu ? :-)
sikoreczka :-) Dziękuję za życzenia zdrówka dla Liwii . Mam nadzieję, że twój ząb ma się lepiej ;-).
Liwka dzisiaj czuje się lepiej, nawet na spacer wyszłyśmy, bo tak mnie prosiła, że nie mogłam jej odmówić.
Mi też pranie w pralce się pierze. Nie wiem skąd ciągle tyle ciuchów się bierze .
Wczorajszy mecz po prostu porażka ...
Dobrze, że chociaż Kubica wygrał :-).
agga143
Entuzjast(k)a
Ale się dziś wkurzyłam na mojego ślubnego, myślałam że mnie rozniesie złość że chol... jasna mnie wezmie, ale wiecie co?, przeszło mi i to dzięki Wam, weszłam na WESOŁO NAM i odrazu mi sie humor poprawił, dawno sie tak sama do siebie nie usmiałam
Ale mu nie pokarze że mi przeszło, niech najpierw przeprosi i jutro może sie do niego odezwe, a co.
Ale mu nie pokarze że mi przeszło, niech najpierw przeprosi i jutro może sie do niego odezwe, a co.
E
Ewcia81
Gość
hej wma
ja dizisja po urzedach i amndacik zlaatwilam,,100zl mniej zplacilam,na moje szczesic,hehe,,a mezulkowi jzu napisalam,ze dostalam,,byla zrypka,,ale luzik spoko,,,,nie dostane laniaa..
agga nie nerwuj sie koffana zlosc pieknoasci szkodzi,,,,
sikoreczka ale super foteczki,,ale slimaki the besttt
ja dizisja po urzedach i amndacik zlaatwilam,,100zl mniej zplacilam,na moje szczesic,hehe,,a mezulkowi jzu napisalam,ze dostalam,,byla zrypka,,ale luzik spoko,,,,nie dostane laniaa..
agga nie nerwuj sie koffana zlosc pieknoasci szkodzi,,,,
sikoreczka ale super foteczki,,ale slimaki the besttt
Winka ja na Ruczaju Nowym mieszkam :-)
Ewcia madnacik? nie w temacie jestem...a za co to?;-)
Wiecie jak ta moja przyjaciółka śmiga tym jej wóżkiem to aż samej mi się marzy...ale to za jakie dwa lata może bo teraz dach nad głową ważniejszy :-)
Ewcia madnacik? nie w temacie jestem...a za co to?;-)
Wiecie jak ta moja przyjaciółka śmiga tym jej wóżkiem to aż samej mi się marzy...ale to za jakie dwa lata może bo teraz dach nad głową ważniejszy :-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Rodzice pojechali a mnie taka sennośc ogarnęła, że kimnęłam Teraz słyszę że sprzątaja pokój to udaje że mnie nie ma Wiecie co ta moja córcia to nielada agentka Zdjęłam jej pieluchę żeby pupę powietrzyła, a ona siada na ziemi i usiłuje pieluchę założyc. Oczywiście jej nie dałam to z płaczem zrobiła siku na dywan Na nocnik za nic nie chce usiąśc, choc mówi że sisi chce
sikoreczka79
Fanka BB :)
Śliczności małe Bodzinko
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Łooo matko ;-).Kawał drogi ode mnie :-).Winka ja na Ruczaju Nowym mieszkam :-)
Podziel się: