reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja dzisiaj mam tą wygodę, że mój mężulek w pracy mecz oglądać będzie :-p, więc cały telewizor mmmóóójjj i tylko mmmóóójjj :-p:-D.

I jak tam dzisiejsze wypady ? Udane ?
Ja niestety spędziłam cały dzień w domu, bo mi Liwka jakoś nie wyraźnie wygląda. Kicha, ma katarek i pewnie jakieś przeziębienie ją bierze.

Bodzinka widzę, że impra Ci się szykuje :tak::-). Ja już nie pamiętam kiedy na weselu byłam.

anula833 na pocieszenie powiem Ci, że mój m. w ogóle nie ma wolnych weekend-ów :no:.

sikoreczka79 ja też bardzo często ogarniam mieszkanko w niedzielę :tak:.

Marta1981 i zadowolona jesteś z wyniku kolosa ?Bo jak tylko jeszcze jedna osoba oprócz Ciebie zaliczyła, a reszta niet :no:, to bym pod sufit skakała :-).

nie grzesz Koffana:no::no::no:;-)
Ocha le one naprawde sliczne ale wsio przed.....20:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Dobra lachonki koffane ja pomalutku spadam.....
Mezus mi sie rozkalda, palec mu spuchl...Ciekawe co z nim robil:confused::confused::confused:Dziecko mnie w konia zrobilo i po 15 min drzemce sie obudzilo i warjuje:nerd::nerd::nerd:Ach jakbym nie wpadla juz to DOBRANOC

Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:-:)-:)-(

Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:-:)-:)-(
Biedne Maleństwo oby wszystko dobrze się skończyło

reklama
Witajcie kobitki.:-)

Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Cześć Meg.:-) Szkoda,że nie udało Ci się wypocząć u rodziców. :sorry:

Bodzia super sandałki mąż Ci zakupił:tak:

Z teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5 :szok:
Super!:-) Wielkie gratki
23_28_11.gif

O jak dobrze, ze my nie lubimy pilki noznej.....Bo to szalenstwo mie przeraza:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
U mnie podobnie ani ja, ani mój m nie interesujemy sie sportem.:dry: :sorry: Ale teraz meczyk sobie zapodaliśmy (nie ma nic ciekawego w TV;-)):-p

Ja właśnie kolacjuję:tak:.Kolosa zaliczyłam na 3,5,oprócz mnie zaliczył jeszcze gościu a 8 osób ma w plecy.Net mi muli.bo to kibice chyba zasiedli:baffled:.Późnym wieczorkiem zawitam;-):tak:.
Tobie również gartuluję.:tak:
23_28_11.gif

Witam
Biedna dziewczynka. Życzę dużo zdróweczka dla niej.:tak:

Do góry