reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
111.gif
pierwszaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::laugh2::laugh2: wczoraj podoczytywałam ale oczywiście srednio pamiętam więc skrótowo tylko:
-witam nowe domówki, siadajcie wygodnie i przygotujcie się na ból brzucha ze śmiechu;-);-)
-Bodzia scrapki jak zwykle i chyba coraz fajniejsze:happy2:
-Meg zastanawiałam się gdzie Cię wywiało:tak:
-sikoreczka trzyma kciuki za alergologa:tak::happy:
-anula no ściskaczki dla Stanisława za drugiego mlecznego:tak::laugh2:u nas drugi też w natarciu oczekuje na przebicie aktualnie, a do tego czasu to ja chyba wysiwieję:baffled:;-):laugh2:
-Martyna no wiedziałam, że tak będzie:tak::tak::-)gratki za wszystko co pchnięte do przodu w tej sesji;-)
-Marta niezłe jaja z
3_12_29.gif

Reszty już nie za bardzo pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My po wekendzie upalnym i słonecznym na wsi. Łopaliłam się jak jasna cholera i juz nie wyglądam jak córka młynarza:no:;-)szymek wywietrzony za wszystkie czasy:-)chyba wyjedziemy sobie po 21 na tydzień na wieś z Młodym bo aż żal w taką pogodę w tym mieście cuchnącym. no chyba, że pogoda się wypnie:baffled:
21 chrzciny więc wczoraj jeszcze obgadywaliśmy szczegóły z rodzicami i w tym tygodniu mnóstwo rzeczy zostało jeszcze do dopięcia. tymczasem idę śmignąc pare ubranek żelazkiem i śniadanie szykować bo jak się chopy moje pobudzą to będzie jeden wrzask;-):laugh2:acha - 4 dzień diety u mnie:tak:zerkam;-);-)

Ostatnia edycja:
No tio ja tzy sie melduje:-D:-D:-D:-D
Ale ja jeszcze poleguje bo jakos tak sie nie wyspalam i ziewam:blink::blink::blink:
Mam w domku bajzelek na kolkach ale nie chce mi sie ogarnac.A sprzataczka sie spoznia;-);-);-)
Dziecie kanapke ojca dorwalo i wcina:rofl2:
Anaconda oby z malenka sie wzjasnilo i bylo O.K.

reklama
No i przydrzemalismy...Oj jak ja lubie te cieplutkie, malutkie cialko wtulone we mnie......:-D:-D:-D:-D:-D
Sprztaczke trza za kopnac w dooope niech sie za robote bierze:rofl2::rofl2:
Mowilam wam dziewczynki, ze malzon mi rowerek skads przytargal????Teraz tylko fotelik rowerowy i...........................A ja ostatnio zaczyna looozowac:tak::tak:Bo moja mama mi nagadala, ze za duzo wymagam od siebie a dla Lolka lepsza bedzie szczesliwa mama niz 10h na dworze;-);-);-)Qurcze to ciasto moze bym wreszcie upiekla ulllllllllllllllla

Do góry