nie grzesz Koffana;-)Dzieki, dzieki
Ale tak na zimno i bez emocji to mowie wam, tam w rodzinie dziewczyny to miod, cud i mleko.Co jedna to ladniejsza.Sliczne saAz sie milo na fotki patrzy
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Ja dzisiaj mam tą wygodę, że mój mężulek w pracy mecz oglądać będzie , więc cały telewizor mmmóóójjj i tylko mmmóóójjj .
I jak tam dzisiejsze wypady ? Udane ?
Ja niestety spędziłam cały dzień w domu, bo mi Liwka jakoś nie wyraźnie wygląda. Kicha, ma katarek i pewnie jakieś przeziębienie ją bierze.
Bodzinka widzę, że impra Ci się szykuje :-). Ja już nie pamiętam kiedy na weselu byłam.
anula833 na pocieszenie powiem Ci, że mój m. w ogóle nie ma wolnych weekend-ów .
sikoreczka79 ja też bardzo często ogarniam mieszkanko w niedzielę .
Marta1981 i zadowolona jesteś z wyniku kolosa ?Bo jak tylko jeszcze jedna osoba oprócz Ciebie zaliczyła, a reszta niet , to bym pod sufit skakała :-).
I jak tam dzisiejsze wypady ? Udane ?
Ja niestety spędziłam cały dzień w domu, bo mi Liwka jakoś nie wyraźnie wygląda. Kicha, ma katarek i pewnie jakieś przeziębienie ją bierze.
Bodzinka widzę, że impra Ci się szykuje :-). Ja już nie pamiętam kiedy na weselu byłam.
anula833 na pocieszenie powiem Ci, że mój m. w ogóle nie ma wolnych weekend-ów .
sikoreczka79 ja też bardzo często ogarniam mieszkanko w niedzielę .
Marta1981 i zadowolona jesteś z wyniku kolosa ?Bo jak tylko jeszcze jedna osoba oprócz Ciebie zaliczyła, a reszta niet , to bym pod sufit skakała :-).
Ocha le one naprawde sliczne ale wsio przed.....20nie grzesz Koffana;-)
Dobra lachonki koffane ja pomalutku spadam.....
Mezus mi sie rozkalda, palec mu spuchl...Ciekawe co z nim robilDziecko mnie w konia zrobilo i po 15 min drzemce sie obudzilo i warjujeAch jakbym nie wpadla juz to DOBRANOC
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Rozumiem Cię doskonale. Jakbym czytała siebie. Ale dzisiaj musisz mu to wybaczyć . Na pewno odbijecie to sobie już wkrótce :-).Winka mój mąż też tak miał masakra nawet święta a teraz ma wolne i i tak siedzę sama:-(
Szczerze nie sądzę;-):-):-):-)Rozumiem Cię doskonale. Jakbym czytała siebie. Ale dzisiaj musisz mu to wybaczyć . Na pewno odbijecie to sobie już wkrótce :-).
Dostajemy jeden w tył:-(
anaconda27
styczniówka2006
Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:---(
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:---(
Biedne Maleństwo oby wszystko dobrze się skończyłoWitam
Marta1981
Rodzyneczka
No wzięli i z mecza wygonili.Julę pada i paśc nie może.
reklama
Witajcie kobitki.:-)
Bodzia super sandałki mąż Ci zakupił
Cześć Meg.:-) Szkoda,że nie udało Ci się wypocząć u rodziców.Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Bodzia super sandałki mąż Ci zakupił
Super!:-) Wielkie gratkiZ teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5
U mnie podobnie ani ja, ani mój m nie interesujemy sie sportem. Ale teraz meczyk sobie zapodaliśmy (nie ma nic ciekawego w TV;-))O jak dobrze, ze my nie lubimy pilki noznej.....Bo to szalenstwo mie przeraza
Tobie również gartuluję.Ja właśnie kolacjuję.Kolosa zaliczyłam na 3,5,oprócz mnie zaliczył jeszcze gościu a 8 osób ma w plecy.Net mi muli.bo to kibice chyba zasiedli.Późnym wieczorkiem zawitam;-).
Biedna dziewczynka. Życzę dużo zdróweczka dla niej.Witam
Podziel się: